Αλευρωμένες τηγανητές πατάτες: Τραγανή νοστιμιά

Τραγανή νοστιμιά…

Υλικά
3-4 μεγάλες πατάτες
1/2 φλυτζάνι αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
1 κουταλιά ξίδι
αλάτι
λάδι (για το τηγάνισμα)
ρίγανη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση
1. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες.
2. Τις σκουπίζουμε καλά για ναστεγνώσουν από το νερό.
3. Προσθέτουμε το αλάτι και το ξίδι και ανακατεύουμε.
4. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε να πάει παντού.
5. Όταν κάψει το λάδι τις τινάζουμε λίγο (για να μην έχουν πολύ αλεύρι πάνω τους) και τις τηγανίζουμε.
6. Πασπλίζουμε με ρίγανη και σερβίρουμε.

Πηγή : matrix24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *