Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ μετά τον χτεσινό θρίαμβο σε ΛΙΜΑΝΙ-ΣΚΑϊ!

Ομπρελοστάτες: βουλευτές ΠΑΣΟΚ-ΠΑΜΕ!

Μετά τα κίτρινα ποτάμια, θρίαμβο θεωρούν στη ΝΔ τα χτεσινά αποτελέσματα από τους ιστορικούς, ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ, ΤΑΞΙαγώνες.
Το γυάλισμα των δρόμων του Πειραιά με λάδι Παρθένο και το λούσιμο των τζαμιών του ΣΚΑϊ (ως αντάλλαγμα προς τον κ. Αλαφούζο για τα….
εκατομμύρια στα κομματικά ταμεία), έλαμψαν μέχρι τους δορυφόρους. Πληροφορίες, από τον σεμνό Εκπρόσωπο Τύπου (αλήθεια, τι δράμα για την κοινωνία να στερείται χρόνια τον 46ο Ιωάννη επειδή οι 45 του αρνούνταν να τους εκπροσωπεί!), λένε ότι στίγμα λάμψης λήφθηκε και από εξωγήινα κέντρα, απόδειξη του συμπαντικού ενδιαφέροντος για το Ζάππειο2.
Σήμερα, με Προεδρική διαταγή, η ιστορική κίτρινη δράση μεταφέρεται στο Αεροδρόμιο όπου θα κάμουν αόρατα με ΑΖΑΧ τα αεροπλάνα και θα λουστράρουν αεροδιάδρομο και πίστες με έλαιον Καλαμάτας (να ενισχυθεί και η πάτρια οικονομία Σαμαρά). Δη σπεύδουν μυριάδες για πατινάζ!
Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: Επειδή πρέπει να προστατεύεται από ηλίαση ο Μεγάλος Ηγέτης μήπως η ανθρωπότητα τον στερηθεί, μετέφερε αρμοδιότητες καθοδηγητή στον (και) ΤΑΞΙπρόεδρο σύντροφο Λυμπερόπουλο (αλήθεια, πως η κοινωνία στερείται τέτοιους ΤΑΞΙκούς Οδηγητές; Ευτυχώς, όμως, δε διέλαθε της προσοχής των ελίτ ΠΑΣΚΕ-ΠΑΜΕ-ΣΥΝ που τον όρισαν επικεφαλή των ΤΑΞΙΚΩΝ αγώνων με ιδεολογικό αναλυτή τον ιστορικό ηγέτη της ιστορικής ΓΣΕΕ, ήρωα σύντροφο Μανώλη).
Πάντως, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (εξασκημένοι να “τρελαίνουν” τον “ΉΛΙΟ”) προθυμοποιήθηκαν να κρατήσουν ομπρέλες για να κρύψουν τον ήλιο και και να μη αλλοιώνει το οραματικό βλέμμα του λαμπερού προσώπου του αναμενόμενου Σωτήρα! Όμως, το ΠΑΜΕ, πρόλαβε και έστησε τα πανό για προστασία!
Φυσικά, ο Ιωάννης εκπρόσωπος, απορρίπτει μετά βδελυγμίας ότι ο Πρόεδρος Σαμαράς κιτρίνισε από το κακό του που η παγκόσμια ΔΕΞΙΑ δεν κατανοεί το ΖΑΠΠΕΙΟ2!
(Στη φωτογραφία ο ηγέτης ΣΑΜΑΡΑΣ πυρπολεί τους αγωνιστές πως να λαδώνουν. Και λαδώνονται!)

http://autenergos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *