ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ…


Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι του ακριτικού Καστελόριζου εξαιτίας του θανάτου μιας 57χρονης γυναίκας, τον οποίο αποδίδουν στην καθυστέρηση μεταφοράς της με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Προχθές το πρωί η 57χρονη εμφάνισε ξαφνικά χαμηλή πίεση και μεταφέρθηκε από τους συγγενείς της στο Αγροτικό Ιατρείο του νησιού. Οι γιατροί που την εξέτασαν έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά και την εισαγωγή της σε νοσοκομείο. Αμέσως ξεκίνησαν οι απαιτούμενες διαδικασίες για τη μεταφορά της με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, αλλά μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχαν ολοκληρωθεί.
Ανήσυχοι οι συγγενείς της επιχείρησαν να τη μεταφέρουν με …
.

… αεροπλάνο της γραμμής στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Ομως την ώρα που η άτυχη γυναίκα επιβιβαζόταν στο αεροσκάφος εξέπνευσε. Οι συγγενείς της 57χρονης αλλά και οι τοπικοί φορείς του νησιού καταγγέλλουν τους υπευθύνους του ΕΚΑΒ για ολιγωρία. Χθες ο δήμαρχος του νησιού Παύλος Πανηγύρης, με αφορμή το τραγικό περιστατικό, απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ζητώντας άμεσες λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του νησιού. «Ποιοι είναι αυτοί και ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να αποφασίζουν για το ποιος θα ζήσει και το ποιος θα πεθάνει; Η αγωνία των λιγοστών κατοίκων του ακριτικού νησιού για το αύριο είναι μεγάλη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πανηγύρης.
ΠΡΕΖΑ TV

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *