Ελβετίας φυγαδευθέντα κεφάλαια συνέχεια….

Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε για την περιβόητη ‘’Λίστα Λαγκάρτ’’ σας πληροφορώ ότι αυτή η λίστα παραδόθηκε εδώ και δύο χρόνια στην Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και ήταν και εις γνώση των εισαγγελικών αρχών της Ελλάδας χωρίς όμως να διερευνηθεί και να αξιοποιηθεί ανάλογα για ευνόητους λόγους.
Η Λίστα αυτή περιείχε μεταξύ άλλων τα ονόματα χιλιάδων φοροφυγάδων, όπως πολιτικών και….
στενών τους συνεργατών μεγάλων οικονομικών παραγόντων που εξήγαγαν δισεκατομμύρια στην Ελβετία. Ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης τόλμησε και την δημοσίευσε όταν διαπίστωσε ότι το θέμα όδευε προς κουκούλωμα. Συνελήφθηκε όμως και θα δικαστεί, άκουσον, άκουσον, γιατί παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα των καταθετών!!!!

Εδώ στην Κύπρο οι δικοί μας δημοσιογράφοι και οι εργοδότες τους εκδότες και καναλλάρχες αντί να τιμούν το λειτούργημα τους και να αποκαλύπτουν την απίστευτη διαφθορά και διαπλοκή που υπάρχει, έχουν μετατραπεί σε πιόνια του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, με το αζημίωτο βέβαια.

Του δημοσιεύματος για τον Κώστα Βαξεβάνη έπεται η προηγούμενη μου αναφορά με αφορμή την δήλωση του Προέδρου Χριστόφια ότι στην Ελβετία υπάρχουν μεγάλες καταθέσεις κυπρίων τις οποίες όπως ο ίδιος δήλωσε θα τις ‘’διερευνούσε’’…..Σιγά τα ωά σύντροφε……

Όμηρος Αλεξάνδρου

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *