Η Αλ Κάιντα απειλεί με χτύπημα στο Μουντιάλ


Aπειλές για μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου εκτόξευσε μέσω του διαδικτύου η Aλ-Κάιντα. Στο στόχαστρο ο αγώνας ΗΠΑ-Αγγλία.
Συγκεκριμένα σε ανάρτησή της σε on line περιοδικό η τρομοκρατική οργάνωση (καλύτερα τμήμα αυτής που εδρεύει στη Νότιο Αφρική) αναφέρει τα εξης: «Θα είναι συναρπαστικό κατά τη διάρκεια του αγώνα των ΗΠΑ με την Αγγλία να ανατιναχθεί το γήπεδο και ο αριθμός των νεκρών να είναι μερικές δεκάδες ή και εκατοντάδες».
Στην επίμαχη ανάρτηση γίνεται επίσης λόγος για πρόσφατα …
.

… τρομοκρατικά χτυπήματα της οργάνωσης όπως αυτό του προηγούμενου Δεκεμβρίου κατά τον οποίο σκοτώθηκαν επτά υπάλληλοι της CIA.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το CBS στο στόχαστρο των εξεστρεμιστών βρίσκονται επίσης οι ομάδες της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας, αφού, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση οι χώρες αυτές είναι μέρος της εκστρατείας κατά του Ισλάμ.
Στον επίλογό τους οι τρομοκράτες αναφέρουν ότι όσα μέτρα ασφαλείας και αν πάρουν οι διοργανωτές του Μουντιάλ δεν θα αποδειχθούν αρκετά για να σταματήσουν τα χτυπήματα.
contra

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *