Τραλαλα λαλα, κατω ο δικοματισμός, λαλα λαλα και δεν είμαι καλά…….

εν πίστευαν τα μάτια τους στη ΝΔ, όταν έλαβαν την πρόσκληση της Ντόρας Μπακογιάννη προς τον Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου ο πρόεδρος της ΝΔ να παραστεί στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματός της στις 27 Μαΐου! “Γαλάζια” στελέχη κάνουν λόγο για “κακόγουστο αστείο” και, φυσικά, δεν αφήνουν ούτε μία πιθανότητα να……
παραστεί ο ιστορικός αντίπαλος της οικογένειας Μητσοτάκη στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος της πρώην υπουργού Εξωτερικών, στις 27 Μαΐου.
Πάντως, στο επιτελείο της Ντόρας Μπακογιάννη σημειώνουν ότι η πρόσκληση απευθύνθηκε και στον Αντώνη Σαμαρά -εκτός όλων των άλλων αρχηγών που έχουν επίσης προσκληθεί- στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η πρώην υπουργός Εξωτερικών για εθνική συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων.
«Με δεδομένο ότι έχουμε θέσει ως κεντρικό στόχο της πολιτικής μας να συνεισφέρουμε στην εθνική συνεννόηση και ανεξάρτητα από τις πολιτικές μας διαφορές, επιθυμούμε να έχουμε έναν ανοικτό διάλογο με όλα τα ελληνικά κόμματα για να βρει η χώρα γρήγορη διέξοδο από την κρίση» τονίζεται, μεταξύ άλλων στην επιστολή Μπακογιάννη προς τους αρχηγούς των κομμάτων.

Mε λίγα λόγια “Πίνω μπαφους και παίζω pro”

OXI ALLO KAPBOYNO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ του Μπομπολα, Λάτση, Βαρδινογιάννη ,Αγγελόπουλου και λοιπόν αφεντικών, μας ετοιμάζουν Κυβέρνηση χωνεμένης κοπριάς!!! Όλα τα νύν και πρώην Πολιτικά Κουραδόσκατα, αυτοί οι κακοί θεατρίνοι, προκειμένου να μήν χάσουν την κουτάλα, είναι έτοιμοι να κάνουν ακόμμη και αλλαξοκωλία εκεί στό άντρο τού σύντάγματος!! Η συμμορία πρέπει να διατηριθεί…. Νύν υπέρ πάντων ό αγών!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τραλαλα λαλα, κατω ο δικοματισμός, λαλα λαλα και δεν είμαι καλά…….ειδα και τον ΔΗΜΑΡΑ παρεα με τον ΣΑΜΑΡΑ τι τεραστια χαρα!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *