Πρώτα το «ΟΚ» από ΔΝΤ, Ε.Ε και ΕΚΤ και μετά η αποκατάσταση στις αποδοχές των ενστόλων

Το «πράσινο φως» από τους δανειστές θα χρειαστεί να περιμένει η κυβέρνηση για τα ισοδύναμα δημοσιονομικά μέτρα που θα αντικαταστήσουν τις διατάξεις του ν. 4093/2012 με τις οποίες επιβλήθηκαν περικοπές στις αποδοχές των ενστόλων αναδρομικά από την 1η-8-2012 και οι οποίες κρίθηκαν…..
«αντισυνταγματικές και μη εφαρμοστές» από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ). Μέχρι να πει το τελικό «OK» η τρόικα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν θα μπορέσει να δώσει τίποτε στους δικαιωμένους από το ΣτΕ ενστόλους!

Η τρόικα θα έχει τον τελευταίο λόγο για τα νέα δημοσιονομικά μέτρα που θα απαιτηθεί να ληφθούν προκειμένου να αναπληρωθεί το συνολικό δημοσιονομικό κενό που θα προκύψει από την εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ.

Σημειώνεται ότι το δημοσιονομικό κενό που θα απαιτηθεί να καλυφθεί αν η κυβέρνηση αποφασίσει να αποκαταστήσει πλήρως τις αποδοχές των ενστόλων και των αποστράτων, όπως δηλαδή αυτές είχαν διαμορφωθεί μέχρι τις 31-7-2012, υπολογίζεται σε …………………….ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *