Ετοιμάζουν προβοκάτσια ισλαμιστές και ισλαμόφιλοι;;

Ερευνα στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου διενεργεί η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.έπειτα από καταγγελίες για προσβολή θρησκευτικών συμβόλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία έγινε από τον πρόεδρο της Μουσουλμανικής Ένωσης και κινητοποιήθηκαν οι «αδιάφθοροι», οι οποίοι και εξετάζουν αστυνομικούς του τμήματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κρατούμενος, ο οποίος μίλησε στους ομοθρήσκους του, δεν έχει μιλήσει ακόμη στους αστυνομικούς για το συμβάν που καταγγέλλει. Επιφυλασσόμενος να δεχθεί πρώτα νομικές συμβουλές.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι πρωτοφανές, σε αρκετά παρόμοια περιστατικά το τμήμα εσωτερικού έλεγχου έχει δείξει υπερβάλλοντα ζήλο ενάντια στους συναδέλφου του.

Σε πολλές περιπτώσεις αυτά τα περιστατικά λειτουργούν ως μοχλός πίεσης από διάφορες οργανώσεις της αριστεράς,ώστε να μιλάνε πάνω σε μια υποτιθέμενοι υπαρκτή βάση για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, εμποδίζοντας σε άλλες περιπτώσεις να κάνουν το έργο της η αστυνομία λόγω άνωθεν εντολών.

Ενώ είναι κοινός αποδεκτό οτι οι αρχές δεν δείχνουν την δυναμική εκείνη που θα έπρεπε σε αυτά τα περιστατικά.Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρώτο μεγάλο που έγινε στην με το υποτιθέμενο σκίσιμο του κοράνιου από αστυνομικούς ,και έπειτα ακολούθησαν επεισοδιακές συγκεντρώσεις των μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας.

Το θέμα με αυτά τα περιστατικά είναι οτι στοχευμένα οι λαθρομετανάστες με οργανώσεις δικαιωμάτων και τις αριστεράς αμφιλεγόμενης προελεύσεως και χρηματοδοτών,λειτουργούν εις βάρος του ελληνικού κράτους από το οποίο πληρώνονται ,ώστε να αφοπλίσουν ηθικά σε ανάλογες περιπτώσεις την αστυνομία αλλά και να ρίξουν το ηθικό όσων θα έχουν στο μέλλον να αντιμετωπίσουν πρόσωπα συγκεκριμένης καταγωγής και θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Και εκτός αυτού εν μέσω καλοκαιριού κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον φανατισμό των μουσουλμάνων ώστε να προκαλέσουν για λογαριασμό τους διάφορες καταστάσεις λειτουργώντας εις βάρος της Ελλάδας και του λαού της και προκαλώντας το κοινό αίσθημα για χάρη κάποιον σκοτεινών κέντρων.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *