Ποδήλατο και βιώσιμη κινητικότητα

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Πέλλας -Περιβαλλοντική Αγωγή συνδιοργανώνουν επιμορφωτική συνάντηση με τίτλο «Ποδήλατο και βιώσιμη κινητικότητα», σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ11 Πέλλας – Πιερίας.
Η δράση αυτή αφορά στο…..
Περιφερειακό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Ποδήλατο και Βιώσιμη κινητικότητα», το οποίο συντονίζεται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας με κομβικό συνεργάτη το ΚΠΕ Έδεσσας.
Η επιμορφωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του ΚΠΕ Έδεσσας, στις 31 Μαρτίου, ώρα έναρξης 10.00 πμ και έως τις 17.30 μμ. Θα συμμετάσχουν σε αυτήν έως 50 άτομα, εκπαιδευτικοί – μέλη του Περιφερειακού Δικτύου, των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, Πιερίας, Κιλκίς, Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, καθώς και εκπαιδευτικοί της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που προτίθενται να αναλάβουν σχετικό πρόγραμμα την επόμενη σχολική χρονιά.
Το παρόν έγγραφο συνοδεύεται από την αφίσα και το πρόγραμμα της σχεδιαζόμενης επιμορφωτικής δράσης, η χρηματοδότηση της οποίας προέρχεται από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους (ΕΣΠΑ).

http://podilatakias.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    Προσοχη ομως …………..
    ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ
    ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ………….

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Σωστό φίλε.

    Τουλάχιστον προσκαλέστε τον Τζέφρευ μήπως και ξαναγκρεμοτσακιστεί πάλι πουθενά με το ποδήλατο και ησυχάσουμε…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ναι καλά είναι τα οικολογικά θέματα αλλά καλά θα κάνουμε να μάθουμε τι κρύβεται πίσω από την έννοια του βιώσιμου. Ποιοι και γιατί το προωθούν?
    Speed up

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *