Σχέδιο λαϊκής βάσης στην ΑΕΚ


Τη συγκρότηση ιδρυτικής επιτροπής με στόχο την εφαρμογή ενός μοντέλου λαϊκής βάσης, αποφάσισαν οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ, της ΚΑΕ, της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και της Ένωσης 1924, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.
Εισηγητής ήταν ο Μιχάλης Τροχανάς, ο οποίος μαζί με τον Τάκη Κανελλόπουλο ανέλυσαν το σχέδιο για τη συμμετοχή των φίλων της ΑΕΚ στη διοίκηση. Αυτό που διαφάνηκε από τα όσα συζητήθηκαν και τα όσα ανακοινώθηκαν ακολούθως, ήταν πως δεν …
.

… υπάρχει πρόθεση από το ξεκίνημα της ιστορίας αυτής, να βάλει ο κόσμος χρήματα. Στόχος, είναι στην αρχή να ενταχθεί ο κόσμος σε μια συμμετοχική διαδικασία και μετά να τεθούν θέματα χρηματοδότησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Σήμερα 8/4/2010 έγινε σύσκεψη Ενωσιτών Πρωτοβουλίας και Μελών της Ενωσης 1924 προς την κατεύθυνση να επιλεγεί και να εφαρμοστεί οργανωτική δομή στην ΑΕΚ, με την οποία θα αναλάβουν ρόλους όλοι οι Ενωσίτες. Η αναμενόμενη συνεισφορά των Ενωσιτών δεν είναι απαραιτήτως η καταβολή χρημάτων.
Αποφασίσθηκε η κοινή δραστηριότητα όλων με πρώτο στόχο τη συγκρότηση Ιδρυτικής Επιτροπής.
Στη συνάντηση, η οποία φιλοξενήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, παρέστησαν ως παρατηρητές και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Δ. Χατζηχρήστος, της ΠΑΕ, κ Στ. Αδαμίδης και της ΚΑΕ, κ. Μπ. Καραμανλής, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα υποστηρίξουν κάθε σχετική πρωτοβουλία. Επίσης προσκλήθηκε και εξέφρασε τις απόψεις του ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Μ. Τροχανάς.
Ομόφωνα αποφασίσθηκε το τελικό μοντέλο που θα εγκριθεί να προβλέπει και τη δυνατότητα εισόδου στις ΠΑΕ και ΚΑΕ μεγάλων επενδυτών”. πρωτο θεμα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *