«Πρωθυπουργός και Κυβέρνηση…από άλλο ανέκδοτο»

Ότι προσπαθεί να… «σώσει» την ελληνική οικονομία, επιλέγοντας ως σύμβουλο ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο που έχει γίνει πηγή έμπνευσης για ανέκδοτα στην Ιταλία, ψέγει την Κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος,]
Αφορμή, η πολυσυζητημένη πρόσληψη του Ιταλού Τομάζο Ματέο Σκιόπα-με απόφαση του Πρωθυπουργού ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου σε….
θέματα οικονομίας και συγκεκριμένα μακροοικονομίας. φορολογικά, τραπεζικά και διαχείρισης χρέους…

Ο Τομάζο Ματέο Σκιόπα διετέλεσε υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Πρόντι το 2007 και είχε…τρελάνει την Ιταλία με τη δήλωση του ότι «οι φόροι είναι ένα υπέροχο πράγμα». Σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος έγραφε την επόμενη μέρα ότι ο υπουργός τρελάθηκε και δηλώνει πως οι φόροι είναι όμορφοι!(Ministo impazzito:le tasse sono belle»), ενώ η περίπτωσή του έγινε και επιθεώρηση και βιβλίο με τεράστια εκδοτική επιτυχία!

Ο Βουλευτής, κατέθεσε Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον Υπουργό Οικονομικών, ερωτώντας ποιος είναι συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες του κ. Σκιόπα και οι μηνιαίες αποδοχές του, ζητώντας να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα από τα οποία να προκύπτει η αμοιβή του Ιταλού συμβούλου.

Επίσης ερωτά πόσους συμβούλους έχει ο πρωθυπουργός και ζητά να κατατεθεί ονομαστική λίστα με τα στοιχεία για τις αρμοδιότητες και τις μηνιαίες αποδοχές τους.

http://nikosnikolopoulos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

 1. Ανώνυμος

  ¨Θα ήθελα να μάθω το σχολιό μου δεν εγκρίθηκε και γιαυτό δεν το αναρτήσατε ακόμα ,νόμιζα ότι εδώ δεν υπάρχει λογοκρισία .

  Reply
 2. Ανώνυμος

  Σωστή η ερώτηση για τον συγκεκριμένο σύμβουλο αλλά το άρθρο θα έπρεπε να μιλάει στο παρελθον και όχι στο παρών ,αν δεν απατώμαι αυτός δεν μας άφησε χρόνια? λίγο όψιμο το ενδιαφέρον του βουλευτή .

  Reply
 3. Ανώνυμος

  ΙΝΔΙΑΝΟΣ

  ΦΑΙΝΕΤΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ..

  Ο ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ.

  Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΔΩΤΗΣ ΤΣΕΦΡΥ ΘΑ ΨΑΞΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΒΡΗ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..

  ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΥΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΕ ΕΞΥΠΝΟΣ..

  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ..

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *