Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Σταύρος Αρναουτάκης!

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Σταύρος Αρναουτάκης το γεγονός ότι έφτασε ξημερώματα Δευτέρας για να κατοχυρωθεί η αυτοδυναμία (η ξεφτίλα οριακή νίκη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη) του συνδυασμού του!
Μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία, καταφτάνοντας ιδιαιτέρα μαγκωμένος στη δοξολογία του προστάτη της πόλης του Ηρακλείου, Αγίου Μηνά και…..
αφού είχαν καταφτάσει πολύ πριν από αυτόν σχεδόν όλοι οι νεοεκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι, να δείξει ποικιλοτρόπως την ενόχλησή του…

Ευρισκόμενος μέσα στο ναό στη θέση των επισήμων και με δυνατή φωνή, πράγμα που έδειξε να ενοχλεί τους τριγύρω εκκλησιαζομένους, απευθυνόταν συνεχώς σε διάφορα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, εκφράζοντάς τους την έντονη ενόχλησή του για τα χαμηλότατα ποσοστά που συγκέντρωσε ο συνδυασμός του στις περιοχές επιρροής τους.

Το μεγαλύτερο χώσιμο δε, δεν άντεξε και το έκανε στο Βαγγέλη Σισαμάκη, απερχόμενο Δήμαρχο Νέας Αλικαρνασσού, λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι «με τη στάση σου αν έλειπαν οι δικοί μου υποψήφιοι σύμβουλοι, το ΠΑΣΟΚ δε θα έπαιρνε ούτε το 30% στην Αλικαρνασσό».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ρε φίλε, 5:39 σε άλλες εποχές θα είχες δίκιο. Τώρα, εκατό φορές καλλίτερος ο Ψινάκης παρά όλα αυτά τα εξωνημένα και πουλημένα λαμόγια που το παίζουν σωτήρες και μας έχουν βγάλει το Χριστό ανάποδα τα τομάρια…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    * Είσαι στην ανέχεια εδώ και χρόνια
    * Φωνάζεις ότι οι πολιτικοί σου φάγανε τα λεφτά
    * «Κόβεις το χέρι σου» κάθε φορά και λες δεν θα τους ξαναψηφίσω
    * Λες κάθε τρεις και λίγο, μια «χούντα» μας χρειάζεται
    * Έχεις σιχαθεί, στα λόγια, το πολιτικό σύστημα και βάλλεις κάθε μέρα εναντίον του
    * Φωνάζεις για την μειωμένη σύνταξη
    * Φωνάζεις για τους κομμένους μισθούς και τα δώρα
    * Τρέμεις κάθε μέρα, μην ακρίβυναν τα τρόφιμα στο σούπερ – μάρκετ.
    * Ισχυρίζεσαι συνεχώς, ότι ζεις σε ένα αναξιοκρατικό κράτος
    * Οι βολεμένοι σου τρώνε τη θέση
    * Πιστεύεις ότι η γενιά της Μεταπολίτευσης σε κατέστρεψε
    * Φοβάσαι για το αύριο
    * Ζητάς να αλλάξουν όλα
    * Απαιτείς νέες ιδέες και νέες προτάσεις
    * Και ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ

    Ε, τι να σε πω ρε Ελληνάρα…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ας αναλάβουν τα δημοκρατικά Μπλογκς, που είναι κατά της κατοχικής κυβέρνησης ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ, συστηματική καμπάνια από τώρα μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου για το Μαύρισμα όλων των υποψηφίων Δημάρχων, Περιφερειαρχών κλπ που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τον κολαούζο του την Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ).
    Τον ΠΑΣΟΚΟ κ Καμίνη στην Αθήνα τον προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι τον στηρίζει και το ΠΑΣΟΚ. Δεν πρόκειται να ξεγελάσουν κανέναν!
    Ο κ Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη θέλει οπωσδήποτε να γίνει δήμαρχος και χαιρετίζει την κίνηση της κατοχικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να τον στηρίξει (ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, να βγώ εγώ δήμαρχος έστω και με την συμπαράσταση της κατοχικής κυβέρνησης). Αυτός είναι ο «δημοκράτης» κ Μπουτάρης!
    Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *