Δεν καταλαβαίνω τίποτα ή είμαι τελείως ηλίθιος?

Από τον Θωμά Σλάμαρη

 
Πως γίνεται να είναι όλα τα κόμματα κερδισμένα? Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είπαν ότι είναι ικανοποιημένοι ! Ότι το μήνυμα της κάλπης είναι θετικό για αυτούς και αρνητικό για τους αντιπάλους τους!

Θα με τρελάνουν? Έτσι έκατσα και εκανα μια απλή προσθεση. Πηγα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικου…..
για τις εκλογές http://ekloges.ypes.gr/ και έκανα μια προσθεση. Εβαλα μαζί τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών του 2009 για τις εκλογικές περιφέρειες της Αττικής ( Α και Β Αθηνών, Α και Β Πειραιώς και Αττική) και βρηκα και τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών για την περιφέρεια Αττικής. Οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι είναι περίπου οι ίδιοι. Η αποχή είναι πολύ μεγάλη για τις χθεσινές εκλογές . Όλα όμως τα κόμματα με εξαίρεση το ΚΚΕ είναι χαμένα από πολύ έως τρομακτικά πολύ !!!!!

Το ΠΑΣΟΚ εχασε το 44% της δυναμής του,η ΝΔ το 31,7% , ο ΣΥΡΙΖΑ 14,5% και το ΛΑΟΣ 18,4% (!!!) ενώ το ΚΚΕ ανέβηκε κατά 32,05% !Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα είναι χοντρά και θρασύτατα ψέμματα.

Κατά τα άλλα είναι όλοι κερδισμένοι ! Είναι για γέλια η κατάσταση….

Πρέπει να με θεωρούν πολύ ηλίθιο !Μα πάρα πολύ. Ελεος!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

27 Comments

  1. Ανώνυμος

    πανηγυριζουν γιατι αν συνεχιστει το νεο φαινομενο(αποχη) θα βγαινουν ανενοχλητοι.Ετσι κι αλλιως κοκκοι ειναι…τι πρασινοι τι μπλε…ποτε ο ενας ποτε ο αλλος και τι εγινε? στημενο παιχνιδι.(ασε που βγηκε και το ντορα η μισελληνας και θεωρησε οτι αυτο λειπει απο την πολ.σκηννη : το κομμα της, γιάυτο δεν πηγε ο κοσμακης να ψηφισει…ΩΧ!!Θε μου)εγω τοριξα κκε πρωτη φορα.Γενικα ειμαι κατα της αποχης.Παρα ταυτα δεν πηγα για ψηφο στις ευρωεκλογες, ειπα να πανε να π…νε ολοι τους! και αισθανθηκα ωραια "που ανησυχησανε", αλλα στο διαταυτα δεν ειδα να ακυρωνεται κατι, παρα της Δαμανακηδες κ λοιπους χυδαιους να τρεχουν στις Βρυξελλες(και πληρωνουμε μεις). Ε και? ειπα "και τι καταλαβα?" γραμμενο μ'εχουν οπως και το υπολοιπο 39,99999% και τι εγινε? η μουρη κρεας? και τον οκτββρη ψηφισα μικρο κομμα εντελως ασχετο για να μην συναινεσω στα πεπραγμενα.αλλωστε αυτο εκανα παντα. ο.κ. αλλα τωρα το'ριξα εκει να πιασει τοπο και επιασε και θα πιασει.τους αλλους τους ειδαμε 30 χρονια καμμενη γη.ριμαδιο και θελουν και να μας εξαθλιωσουν τελειως και φταιμε κι απο πανω. ναι φταιμε γιατι του ς ανεχτηκαμε. και οχι το κκε δεν θα βγει 1οκομμα και ουτε θελω και ουτε θ'αγχωθω γι αυτο στην τελικη.αλλα να υπαρχει και μια φωνη στην ερημια. μας εχουν πετσοκοψει και δεν κινειται τιποτα.απιστευτο…τελος παντων η αποψη μου ειναι,κι η αισθηση που ειχα ως απεχων.σιγουρα ΟΧΙ αποχη. ας ειναι ακυρο. τουλαχιστον δεν δειχνεις αδιαφορια.με την αδιαφορια αυτοι ταΪΖΟΝΤΑΙ. ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩς ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ πώς ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΝΑς ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ?αν καιγοταν το σπιτι μας θα το αφηναμε να καιγεται? εστω θα προσπαθουσαμε να σβησουμε τη φωτια δεν θα καθομασταν απαθης… κι αυτο δυστυχως ειναι η αποχη. απαθεια.οταν ειναι θυμος ειναι ενταξει γιατι καποια στιγμη θ'αντιδρασεις(εμενα αυτο ητανε) και ειναι φυσιολογικο. η απαθεια οχι ειναι αρωστια

    Reply
  2. Ανώνυμος

    1. όλοι αυτοί που προπαγανδίζουν την αποχή ψηφίζουν.

    2. όποιος απέχει παραβιάζει το Σύνταγμα

    3. αποχή = αδιαφορία, λευκό = διάρκεια

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ…ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΕ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ
    ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ? ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΠΑΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΧΩΡΙΟ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ.ΟΧΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!

    Reply
  4. PREDATORUS

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ!!! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΩΗΡΙΖΕ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΡΙΧΕΣ ΙΣΙΕΣ… ΙΣΙΩΝΟΥΝ
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΡΕ
    ΔΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
    ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?????

    Reply
  6. Ανώνυμος

    dustuxws paidia uparxoun para polla koimismena provata-an8rwpoi pou den katalavainoun ti tous ginetai k psifizoun pasok k n.d.
    k oi upoti8ete e3upnoi apexoun k kala…"re zontovola i apoxi einai eis varos sas"
    sumperasma:einai kerdismena ta komata gt o laos tous koimatai or8ios!!! anti na tous steilei…xaxa sto nisi

    Reply
  7. Ανώνυμος

    PREDATOROUS, το λευκό δεν συγκαταλέγεται στα άκυρα. Απλώς δεν προσμετράται και έτσι έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με την αποχή αλλά είναι νόμιμο, καθώς το Σύνταγμα προβλέπει ότι η ψήφος είναι υποχρεωτική. Περεταίρω, σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το λευκό είναι ψήφος διαμαρτυρίας. Δηλαδή, Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΟΜΙΜΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΕΥΚΟ. Σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το λευκό είναι ψήφος διαμαρτυρίας.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Την ερχομενη Κυριακη ψηφιζουμε ολοι ………….ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ….γιατι ειχε μονο 40 κλεφτες.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΨΗΦΙΣΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ
    ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ
    ΑΠΟΧΗ
    ΑΦΟΥ ΝΔ ΠΑΣΟΚ…ΔΕΝ…..ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ…Ν ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ………..

    Reply
  11. PREDATORUS

    ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΚΥΡΑ ΞΕΡΕΤΕ!!!

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΜΑΥΡΙΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!!

    ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΗΣ ΛΥΣΗ!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    την επόμενη Κυριακή πρέπει να δώσουμε ενα σαφες μηνυμα – Τι ιδέες έχετε?
    Τομ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Εάν θέλετε να υπάρχει μήνυμα που δεν μπορεί πια να ερμηνευτεί ως θετικό, την επόμενη Κυριακή, μαζική συμμετοχή και λευκή ψήφος.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *