Ευτυχως την γλυτώσαμε

Χάνουν τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 ο Βόλος και η Λάρισα. Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) που συνεδρίασε στο Παρίσι κατά συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε την αφαίρεση της διοργάνωσης από την Ελλάδα, καθώς έκρινε ότι η χώρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά: Η Ελλάδα θα…..
έπρεπε να βάλει αρκετά χρήματα για να φέρει σε πέρας μία διοργάνωση χαμηλού κύρους και σίγουρα ζημιογόνα…
Βάσει του αρχικού προγραμματισμού, οι Αγώνες θα διεξάγονταν από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου του 2013, παρουσία 4.000 αθλητών από 24 χώρες. Οι θεσσαλικές πόλεις πήραν το χρίσμα στις 27 Οκτωβρίου 2007 στην Πεσκάρα. Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η πόλη που θα πάρει τη διοργάνωση, μόλις δύο χρόνια πριν την έναρξή της. Μεγάλο φαβορί είναι η ισπανική Ταραγόνα.

OXI ALLO KAPBOYNO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    11.26 ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ !ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΑΙΕΙ Η ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΓΑΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ2004 ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΦΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΓΛΥΤΩΣΕ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Άντε ρε κομματόσκυλα της κακίας ώρας

    άμα ήταν κανένας χοντρός στην εξουσία θα κάνατε σαν πουτανίτσες που μας έκοψαν τους αγώνες

    άλλα τι περιμένει κανείς από πασόκους που είναι πρωταθλητές στο κέρατο και στην πουστιά.

    Reply
  3. APATSI G13

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΟΤΘΟΙ ΣΑΞΩΝΕΣ ΚΑΙ ΒΗΣΙΓΟΤΘΟΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΙΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ.ΜΟΝΟ Ο ΓΕΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

    Reply
  5. iera ellas

    ετσι επρεπε να γινει καθως ηταν οικονομικο βαρος μεγαλο για τον προυπολογισμο αλλα ειναι μεγαλη ζημια για τις κοινωνιες και τους επαγγελματιες του βολου και της λαρισας/

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΧΡΗΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΦΟΡΤΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    βρακί δεν έχει ο κώλος μας….
    ακόμα ξεπληρώνουμε τους ολυμπιακούς του 2004 θέλαμε και μεσογειακούς. τους μόνους που λυπάμαι πραγματικά είναι όλους αυτούς που υπολόγιζαν να τα αρπάξουν μέσα σ'αυτό το πανηγύρι.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ευτυχώς που δεν τους πήραμε γιατί θα μας φόρτωναν και άλλα χρέη. Αρκετά πληρώσαμε τους Ολυμπιακούς του 2004 και θα πληρώνουμε για χρόνια ακόμα για να κάνει το βίτσιο του ο Αβραμόπουλος και η Δασκαλάκη και κάποιοι άλλοι.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *