Χεστήκανε για την αποχή σας . . .

Πραγματικά με την αποχή που είχαμε έχουν τρελαθεί τους κλάσαμε τα αρχ…..α!!

Ο Ομπαμα αν και πλανητάρχης κυβερνά τον κόσμο με την αποχή των αμερικανών, το ποσοστό που ψηφίζει στην Αμερική δεν ξεπερνά το 45% ,το υπόλοιπο 55%απεχει.
Για αυτό ο Ομπαμα ο Μπους και ο Κλίντον είχαν και έχουν μεγάλο πρόβλημα, η τόσο μεγάλη αποχή τους αναγκάζει να μην μπορούν να βομβαρδίσουν τους…..
λαούς,οντος μεγάλο πρόβλημα η αποχή .

Ο Παπανδρέου και Σαμαράς εχθες το βράδυ είχαν τρελαθεί από την φαγούρα, ειδικά ο Παπανδρέου από ότι κατάλαβα δεν θα πάρει αλλά χειρότερα μέτρα εναντίων του λαού και μη σου πω ότι θα διώξει και την τρόικα. Ε ρε πόσο μεγάλοι μαλακες είμαστε από Δευτέρα γυαλίστε και γρασάρετε καλά την κ….ρα σας ειλικρινά δεν θα λυπηθώ κανένα το σύνθημα μας είναι όσο πιο βαθειά τόσο πιο καλά. Εδώ θα είμαι και θα σας βλέπω να κλαίγεστε και θα το ευχαριστιέμαι πολύ!!!

αναγνώστης 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

52 Comments

  1. Ανώνυμος

    Οι εκλογές θέτουν ένα και μοναδικό ερώτημα: Ποίος θέλετε να κυβερνήσει;
    Σε αυτό το ερώτημα καλείται ο λαός να απαντήσει. Αυτό επιτυγχάνεται με τη ψηφοφορία όπου ο καθένας επιλέγει κάποιον υποψήφιο, ή ψηφίζει λευκό όταν δεν επιλέγει κανέναν υποψήφιο. Η αποχή είναι σαν τη μούγκα…σαν να σε ρωτάω κάτι και να μη παίρνω απάντηση…και μπορώ να ερμηνεύσω τη σιωπή σου όπως με βολεύει. Ο σιωπών δοκεί συναινείν, το λέει και στην επικεφαλίδα. Ίσως γιαυτό το έχουνε κάνει σύνθημα τους κάποιοι και προσπαθούν να προωθήσουν την αποχή. ….συναινείν!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    παπαγαλάκια του ξυπνήστε ρε, δηλαδή "κοιμηθείτε ρε" σας έχουμε καταλάβει και σας έχουμε εμπεδώσει πιά. Δεν θέλετε Δημοκρατία. Δεν θέλετε ο κόσμος να πηγαίνει και να εκφράζει τη δυσαρέσκεια του ψηφίζοντας λευκό. Θέλετε μόνο αποχή…για να μας έρθετε ουρανοκατέβατοι μια μέρα με τάνκς, και να μας πείτε ότι αυτό που ζήτησε ο λαός με την αποχή του ήταν να αλλάξει η δημοκρατία. Αυτή την ερμηνεία θέλετε να δώσετε εσείς στην αποχή….για αυτό μας παρακαλάτε να απέχουμε. Όχι, δε θα σας κάνω το χατήρι….θα πάω και θα ψηφίσω λευκό…τουλάχιστον έτσι θα φανεί η στήριξη στο δημοκρατικό θεσμό και η δυσαρέσκεια μου στους υποψήφιους. Δεν θα αφήσω σε κανέναν να ερμηνεύσει τη πράξη μου όπως θέλει εκείνος!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ..οσοι ψηφισατε πηγαινετε ολοι μαζι και με τους αρχηγους σας παρεα να πνιγειτε..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!ΟΛΟΙ!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΧΗΣ…ΣΚΕΦΤΙΤΑΙ ΤΟ 45% ΑΠΟΧΗς ΝΑ ΗΤΑΝ 45% ΛΕΥΚΟ….

    ΛΕΥΚΟ!!!! ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ!Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟ!!ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΩΝΤΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ…ΕΤΣΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ..ΠΑΝΤΟΥ..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ποσο μυαλο χριαζετε για να καταλαβει καποιος οτι στην αποχη μας σπροχνει το ιδιο το συστιμα γιατι ετσι τους βολευη.Οταν καθημερινα σε βομβαρδιζουν με το ολοι μαζι τα φαγαμε,ολοι το ιδιο ειναι,φτενε και οι 300.Ομως δεν ειναι ετσι φανταστειται μονο τουτο.Αν απο το 40 τοις εκατο της αποχης ενα 20 τοις εκατο πηγενε στο ΚΚΕ φερτε το λιγο στο μυαλο σας τι θα γινοτανε.Συγνωμη για την ανορθογραφεια αλλα τα χερια μου ειναι παραλιτα και γραφω με λογογραφο

    Reply
  6. Ανώνυμος

    πολυ χοντροπετσοιειναι δεν καταλαβενουν τιποτε το 37% των ελληνωνψηφιζουν νδ η πασοκ. τοσουσ ψηφουσ πηραν. το ενα τριτο περιπου κυβερναει το 67% των ελληνων. μετρηστε τουσ ψηφους και δειτε ποιοι χαιρωνται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΑΝΙΑΝΑΣ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Φίλοι μου της αποχής : ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις. «Αγωνιστείτε » λίγο ακόμα και φτάσαμε !

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΛΥΜΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΚΥΦΤΟΙ ΚΑΙ
    ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΨΗΛΑ…[ετοιμοι -στημενοι]
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ….
    [ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ]

    Reply
  9. Ανώνυμος

    amialoi kseroles gia na teleionei mia kai ekso kai 85% apoxi na eixe i diadikasia ton eklogon de tha stamatoyse ka ipali tha bgazane kapoio arxidi prodoti kai meta to 85% tha arxize pali ti klapsa , perisotero dikaiologia na klaite thelete para na alaksi kati sto koloxaneio ayto !!!

    i apoxi tha sizitithi metaksi sas 3-4 meroyles kai meta tha svisi malakes kai ta lamogia tha kibernane me toyw komatikoys stratoyw poy exoyne kataskeyasi.

    i apoxi agapeitoi malakides moy apo ti stigmi poy iparxoyne kommatoskila aka kommatikoi stratiotes payei na isxiei , sa na min iparxei ara kai to systima genika payei na doyleyei opos mas to mathane kai kinite se alli perioxi kai prospatheis meso tis allis perioxis toy kolosistimatos na epifereis zimia sto sistima (fight fire with fight) poy leei kai kapoiow aggramatos.
    ola ta alla sorry alla einai pipes !

    gia na fantasti to kloybio to mialo sas , 2os giros ntermpi metaksi aneksartiton e??? kalo e ?
    poy briskete pasok nd kke sinasimoi laos kai loipoi prodotes???? poythena malakes poythena kai tha eixes kai tin eyxeria sto 2o giro poy tha paleyane mi komatikopioimenoi na bareseis kai mia apoxi 70-80% kai papala to sistima.

    kai teleionontas skatomalakes moy i kentriki idea skatoellines moy itane sto 2o giro na bazame ta moynakaia ta kommatoskila stratiotakia na psifisoyne aneksartitoys xaxaxa ara tha apexane kai emeis kanonika apoxi sto 2o giro kai kapoyt oloi toys PARA tora ilithioi malakes tha anagastite ESEIS na pate na psifisete pali metaksi pasok kai nd , tora katalabate poio einai to trik poy sas ti ferane pali oi politikoi dosilogoi toy topoy , skaste agoraste apo 1 doniti tora kai xoste ton sto pato sas toylaxiston na gamitheite apo to xeri sas para kseno

    sas filo , kabia66 , axritoi os laos se ola ma ola

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙΝΔΗΝΕΥΗ ..

    ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΗ..

    ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ..

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΜΕΣΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ…

    ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΠΑ ΜΑΣ..

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΧΗ ΡΙΧΝΗ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥΣ..

    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ..

    ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    11:10 , τα exit polls (όπως τα λέμε στα ελληνικά) στοιχίζουν!!! Ας μην κάνουμε τίποτα … 10:46

    Reply
  12. θανασης

    Πουστηδες δημοσιοι υπαλληλοι μην παραπονιεστε τωρα που θα σας κοψει απο τους μισθους και θα σας απολυσει μερικους για να σας πει ευχαριστω που με ψηφισατε. ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΑΤΕ Μερικοι απο εμας δεν εχουν τιποτα αλλο να χασουν.
    Και μην περιμενετε οτι ο κοσμος του ιδιωτικου τομεα θα πειναει και εσεις θα περνατε οπως πριν……

    Reply
  13. Γιωργος Ξενιος.

    Οσο και να μαλονετε οτι και να λετε η ουσια ειναι οτι πονανε ρε οι Ελληνες. Τα δε υπολιπα ειναι περιτα . Ο Γαπας μεχρι εχθες εκλεγε τωρα το καφιετε γιατι καπιοι δεν τον μαυρισαν .Η καινουρια τσαπου εχει ιδη κατασκεβαστη μονο να βριτε οικολογικη βαζελινη και μην νομισουν αυτοι που δεν ψιφισαν δεν θα την χρειαστουν . Να στε ολοι καλα.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ??? ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΧΙΤ ΠΟΛΛΣ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ 3000 ΑΤΟΜΩΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΙΤ ΠΟΛΛΣ…(ΧΑ ΧΑ ΧΑ)

    Reply
  15. θανασης

    Ηλιθιοι της αποχης αμα ειδατε τι ειπανε μετα στα καναλια οι υπουργοι του θα πηγαινατε να ριξετε ψηφο σε μικρα κομματα οπως ηταν σωστο. Ειπε οτι ενταξει αυτοι που δεν πηγαν ηταν πασοκτζηδες οι οποιοι δεν ηθελαν να βρεθουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην κυβερνηση ζωα. Οτι και καλα τους λες ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Θα έπρεπε να γίνεται τεστ νοημοσύνης και να μπαίνουν στις εκλογικές λίστες μόνο όσοι έχουν πάνω από 130.

    Έλεος με τους ηλίθιους σε αυτή την χώρα πια…

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Γιατί αποχή και όχι κατάργηση των εκλογών ; Γιατί αυτοπεριορισμό των δικαιωμάτων και όχι αφαίρεση τους δια του νόμου;

    Reply
  18. Archangel

    Η μεγάλη επιτυχία του συστήματος είναι που έχει καταφέρει να πλανέψει τόσο πολύ κάποιους που να νομίζουν ότι επαναστατούν, αλλά να το υπηρετούν. Έχουν προβλέψει όλες τις πλευρές και τις χρησιμοποιούν. Όμως αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι τσάμπα μάγκες αντιρρησίες αναρχικοί κτλ είναι ότι το σύστημα έχει μια μίνιμουμ ελευθερία της έκφρασης, έτσι για βιτρίνα. Και ότι αυτή μπορείς να την εκμεταλλευτείς για αγώνα από μέσα. Είναι ο μόνος τρόπος. Όλα τα άλλα το υπηρετούν.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Mα καλά τόοοοσο ηλίθιοι είσαστε εσείς που υποστηρίζετε την αποχή; Καλά ρε μουσκάρια δε βλέπετε πώς την ερμήνευσε ο ΓΑΠΑΣ; Σαν ψήφο ανοχής ρε πανηλίθιοι. Και έχετε μούτρα και βγαίνετε κι από πάνω ρε πεμπτοφαλαγγίτες, ανθρωπάκια του συστήματος… Ου να χαθείτε ηλίθιοι, κρετίνοι, αμόρφωτοι, μπουνταλάδες…

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΛΛΑ ΦΕΥ……..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ …..ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ….ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ…." Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕ " ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΑΛΛΟΝ……ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΙΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ….Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ…..ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ……………..

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΗΜΙΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ,ΔΕΞΙΑ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ,ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ…
    ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ,ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΔΥΑΛΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ…

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΟΣΟ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ. ΑΡΑ Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΔΕΝ ΒΟΣΚΑΩ…..ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΩ…..ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝΑ ΤΣΟΠΑΝΗ ΤΙΠΟΤΑ……ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΕΜΕΝΑ…..ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑΡΑ ΚΟΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ……..

    Reply
  24. Archangel

    Και συ είσαι ένα πλανημένο πρόβατο που νομίζεις ότι με βόσκοντας μακρυά από τους ανθρώπου και με βελάσματα θα αποφύγεις τη σφαγή, ενώ αναθρεύτηκες για να την υπηρετήσεις. Σε λυπάμαι.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΜΕΓΑΛΌ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ….ΧΑΛΑΡΩΣΕ…..Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ…..

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟΧΗ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ,ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ…
    ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ..,

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΣΟΠΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 60% ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΙ…..ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ , ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΑΓΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΜΑΖΙ………….

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Αυτοί που δεν ψήφισαν και απείχαν συνειδητά από την εκλογική διαδικασία επέτρεψαν στο 20% των ανεγκέφαλων Πασόκων να εκλέξουν τα κτήνη του Πασοκικού καθεστώτος και στο 19% να επιβραβεύσει τη ΝΔ για την άθλια και αδιέξοδη πολιτική που οδήγησε τη χώρα! Από την άλλη πλευρά, αυτοί που ψήφισαν και κατηγορούν αυτούς που απείχαν, ανήκουν μόνο στο υπόλοιπο 10% που επέλεξε να ψηφίσει μια διαλυμένη αριστερά, όχι γιατί τους εκφράζει αλλά για να μην ενισχύσουν το δικοματισμό? Ή τελικά η πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν και διαμαρτύρονται για την αποχή επέλεξε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ? Τα συμπεράσματα δικά σας…

    Reply
  29. Archangel

    Ναι βρε αναρχικέ, θα σε λάβουν υπόψη τους, μείνε ήσυχος. Ακόμα και βόμβα να τους βάλεις, πάλι θα σε χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους. Το παράδειγμά σου είναι απόδειξη της επιτυχίας του συστήματος!

    Reply
  30. Ανώνυμος

    και αυτος με το μικρο κομμα ποιος μαλακας ειναι για να τον ψηφισω ? τι προβλημα θα μου λυσει ? αφου και αυτος το συστημα υπηρετει με την συμμετοχη του……

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ο μοναδικος που ειναι αξιος να κυβερνησει αυτον τον τοπο και να λυσει το προβλημα ειμαι εγω….αφου λοιπον εγω δεν κατεβαινω στις εκλογες για να με ψηφισω δεν υπαρχει κανενας να με αντικαταστησει , αρα δεν παω……. ( καλοοο….εεεε?)

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΑΠΛΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ)ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ?????????????

    ΕΧΕΤΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ???????
    ΕΧΕΤΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ?????????
    ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΘΩΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Η αποχή κέρδισε , η Ελλάδα έχασε. Τα μαζεύω και φεύγω. Σας χαιρετώ και καλή διασκέδαση σας εύχομαι.

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ναι ρε μαγκες ? και αμα δεν υπαρχει κανενας που να εκφραζει τις ιδεες μου τι πρεπει να κανω δηλαδη ?

    Reply
  36. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΧΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Π.Χ ΤΟ 24-25% ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ 13-14% ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ.ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΗΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ Ν.Δ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΠΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ.

    Reply
  37. Ανώνυμος

    φιλε 9.18 οπως βλεπεις το συστημα εχει τους μηχανισμους να αποροφαει τετοιου ειδους επαναστασεις. Τι νομιζεις δλδ οτι χαρη σε σενα και το υπολοιπο 40% δεν εγκριναται το συστημα και θα βγει παρανομο? Στ' αρχιδια τους αγαπητε. Αυτο που σου λεει και ο συντακτης του αρθρου ειναι οτι η αποχη ειναι δοκιμασμενη "επανασταση" στην Αμερικη π.χ. και βλεπεις οτι το αποτελεσμα μενει ιδιο. Ποιος ειναι τουβλο λοιπον? Αυτος που ακολουθει την πεπατημενη μιας αποτυχιας ή ο αλλος που ψαχνει εναλλακτικους τροπους λυσεις να ξεφυγει απο τη λαιλαπα του ΓΑΠ ψηφιζοντας μικρο κομμα για να αλλοιωσει το αποτελεσμα? Σκεψου το! Αστο γαματο. Τα τουβλα δε σκεφτονται. Απλα απεχουν σφυριζοντας απο τις τρυπες αδιαφορα…

    Reply
  38. Ανώνυμος

    αυτον που απεχει μπορει και να τον δεις στην πορεια να βγαινει στον δρομο και να διεκδικει την αλλαγη της ζωης του , κατι μαλακες αφισοκολητες σαν και σενα που πιστευουν στο συστημα και περιμενουν ποτε θα ερθει η σειρα τους να τρωνε και να πινουν απο το δημοσιο χρημα βλεπω να σερνονται πισω απο τοα αρμα που οδηγουν ολα τα κομματα μαζι……………..

    Reply
  39. Archangel

    Κάτσε να σε σέρνουν πίσω από το άρμα, μέσα στις λάσπες και τα σκ… Ανώνυμε 9/11/2010 9:16πμ. Και ταυτόχρονα βέλαζε "εγώ απέχω, εγώ απέχω"!

    Reply
  40. Ανώνυμος

    εσυ που πας και ψηφιζεις οποιο λαμογιο συμμετεχει και νομιμοποιει το συστημα εισαι μαγκας ? τουβλο εισαι………

    Reply
  41. Ανώνυμος

    ναι ρε μαλακα η αποχη ειναι μυνημα , αμα δεν το καταλαβαινεις πηγαινε και ψηφιζε τους εργοδοτες σου……………….

    Reply
  42. Ανώνυμος

    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ…

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *