ΤΟ ”ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ” ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

Από πολύ πρωί οι ηρωικοί κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα μαζί με όσους ανυπόταχτους Έλληνες στέκονται στο πλευρό τους βρέθηκαν στη πλατεία και δεν επέτρεψαν στο συνεργείο του Δήμου Αθηναίων να στήσει την εξέδρα και τον υπόλοιπο εξοπλισμό για να γίνει η συναυλία των ψευτοαντιρατσιστών. Ήδη από τις….
10 το πρωί οι συγκεντρωμένοι ήταν εκατοντάδες στη πλατεία. Όσο περνούσε η ώρα ο κόσμος αυξανόταν και πάρα πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των κατοίκων, ακόμα και από την επαρχία. Πραγματοποιήθηκε η απαραίτητη ενημέρωση από τους κατοίκους και τον πατέρα Μάξιμο, που αποκάλυψε το βρώμικο παιχνίδι του Καμίνη, ότι δηλαδή άλλα έλεγε στους κατοίκους και άλλα έκανε σχετικά με τη παραχώρηση άδειας στους ψευτοαντιρατσιστές. Δηλώσεις συμπαράστασης από μικροφώνου έκανε και ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Νίκος Μιχαλολιάκος, που καταχειροκροτήθηκε από όλους.

Οι πάντες περίμεναν υπομονετικά να έρθουν οι ψευτοαντιρατσιστές του Κωσταντίνου με τους λαθρομετανάστες. Οι πραιτωριανοί του καθεστώτος είχαν κυριολεκτικά ζώσει με δυνάμεις την πλατεία και τους γύρω δρόμους, ενώ οι ψευτοαντιρατσιστές πολύ λιγότεροι σε όγκο με την κύρια δύναμή τους να αποτελείται από Σομαλούς και λοιπούς λαθρομετανάστες που μαζεύτηκαν στα Προπύλαια δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν, καθώς τους έκοψαν πριν την πλατεία στην Αχαρνών οι ματατζήδες χωρίς να προκληθούν επεισόδια μεταξύ τους. Οι πραιτωριανοί του καθεστώτος μετά τη διάλυση των ψευτοαντιρατσιστών είχαν εντολή να αποχωρήσουν για να λήξουν και οι κάτοικοι τη συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα, αλλά κάποιος ”έξυπνος” κατώτερος σε βαθμό που ήταν εκεί έδωσε εντολή να διαλυθεί η ειρηνική μέχρι εκείνη τη στιγμή συγκέντρωση των κατοίκων και των ανυπόταχτων Ελλήνων που τους συμπαραστέκονταν. (ανανέωση: για το ποιος έδωσε την εντολή να επιτεθουν θα ενημερωθέιτε σε λίγο. Και ήταν από ψηλά…)

Τότε μια διμοιρία των ΜΑΤ άρχισε την επίθεση με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Δεν περίμεναν όμως την σθεναρή αντίσταση των Ελλήνων πατριωτών που έδωσαν μάχες σώμα με σώμα και έριξαν πολύ ξύλο στους πραιτωριανούς.Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Χημικά έπεσαν σε 2 καφετέριες που εγκλωβίστηκαν πατριώτες και σε μια πολυκατοικία, ενώ κινδύνευσαν ακόμα και μικρά παιδιά που αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα. Αργότερα οι πραιτωριανοί έριξαν χημικά ενώ έσπασαν και τα τζάμια της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα επιτιθέμενοι σε εγκλωβισμένους. Ο πατέρας Μάξιμος διέκοψε τον εσπερινό, βγήκε παλληκαρίσια να προστατεύσει την εκκλησία και τους εγκλωβισμένους και δέχτηκε επίθεση των ΜΑΤ. Οι εγκλωβισμένοι της εκκλησίας βγήκαν αργότερα έξω, παρατάχτηκαν για να πορευθούν προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και ενώ η πορεία κατευθυνόταν στην οδό Αγορακρίτου έγινε νέα επίθεση με χημικά, δωθηκε πάλι μάχη και έγιναν προσαγωγές.

Μετά από ώρα οι πραιτωριανοί του καθεστώτος αποχώρησαν εν μέσω ειρωνικών χειροκροτημάτων και των ιαχών ”προδότες, προδότες”. Μόλις οι εναπομείναντες συγκεντρωμένοι έμαθαν για τη προσαγωγή στη ΓΑΔΑ 10 μελών της Χρυσής Αυγής έσπευσαν να τους συμπαρασταθούν.
Εν κατακλείδι σήμερα υπήρξε διπλή νίκη για τους Ανυπόταχτους Έλληνες. Οι ψευτοαντιρατσιστές που ήταν αριθμητικά πολύ λιγότεροι από τους συγκεντρωμένους στον Άγιο Παντελεήμονα δεν έκαναν τη συναυλία τους και οι πραιτωριανοί πήραν ένα καλό μάθημα Αντίστασης μετρώντας πολλές απώλειες…

ΥΣ.1. Aργήσαμε να σας ενημερώσουμε γιατί ήμασταν εκεί. Στη καρδιά των γεγονότων και δώσαμε μάχη. Όπως εκεί ήταν και το επιτελείο του ”Στόχου”. Αυτό για κάποιους εξυπνάκηδες που αναμένεται να βγουν και να πάρουν θέση για γεγονότα στα οποία δεν ήταν παρών

ΥΣ. 2. Ήδη άρχισαν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να διαστρεβλώνουν τα γεγονότα. Μην ακούτε και μην διαδίδετε τις ψευτιές τους.

http://egersis2.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

35 Comments

  1. ΕΝΩΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "Ε"

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 8.31 ΑΠΟΛΥΤΑ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ,ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΕΙΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ.Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ,ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ,ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΣΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΡΟΪΔΑ.ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ,ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ.ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ,ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ,Κ.Α. ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ!
    ΕΛΛΗΝΕς ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!
    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!
    ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!
    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!
    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!
    ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ…ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ????

    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ…ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…?

    ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΠΟΛΩΣΗ?? ΜΙΣΟΣ?? ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ???

    ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ…ΒΑΡΕΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…,ΑΡΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ????

    ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΑ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΑΝΗ..ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΥΡΑ…ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ..ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ!

    ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..?ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΑΣ??

    ΑΥΤΑ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΡΑΤΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ…..

    ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!

    ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ..ΕΙΤΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ!ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ

    ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ Ε.Ε.-ΝΑΤΟ.
    ΕΞΩ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ,ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΞΩ Ο ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    οι αριστεροι ειτε κομουνιστες ειτε αναρχικοι ειτε ροζαλιες ηταν παντα προδοτες της πατριδας.
    το 22 ηταν με τον κεμαλ και τους τουρκους, κατ εντολην του αρχηγου σας του λενιν και πολεμουσατε εναντιον της ελλαδας.

    το 40 ησασταν με γερμανους και ιταλους κατ εντολην του αρχηγου σας του σταλιν.
    στην κατοχη συνεργαστηκατε με γερμανους ιταλους αλβανους και βουλγαρους κατακτητες και σφαζατε ελληνες πατριωτες.
    δινατε μακεδονια θρακη ηπειρο και το μουνι της μανας σας στους σλαβους συντροφους σας προκειμενου να παρετε την εξουσια να μας κανετε εναν σταλινικο παραδεισο σαν τα μουτρα σας.

    σημερα ειστε παλι υπερ των ξενων και κατα του ελληνικου λαου.
    τους προτρεπετε να σφαζουν τους ελληνες για να παρετε την ψηφο τους, μιας και οι ελληνες ποτε δεν θα σας δωσουν την εξουσια.

    και γω απο αριστερη οικογενεια ειμαι αλα καταδικαζω τις μεθοδευσεις και την διαχρονικα αντεθνικη σταση της αριστερας και δηλωνω εθνικιστης.
    μαλον θα ψηφισω την χρυσαυγη πλεον…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.ΑΛΛΟ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΡΑΤΗ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
    ΥΠΕΡΕΒΗΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    μπραβο στα παλικαρια της χρυσης αυγης.
    ειναι οι μονοι που αντιστεκονται ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ και οχι με λογια στους ξενους εισβολεις και τους παρακρατικους αναρχοαριστεριστες δολοφονους τρομοκρατες υποστηρικτες τους!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΑΠΟ 929 ΜΑ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ,ΝΑ ΑΠΕΛΛΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΝΝΕΤΕΙΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    9.29
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ 3.000.000 ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    8/57 ΕΙΜΑΙ Ο 8/31 ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ..
    ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ".
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ.
    ΑΝ ΕΔΩ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ)ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Αυτά να τα δεί αυτη…ο Λαζόπουλος που έλεγε τους Έλληνες ρατσιστές αλλά άμα στη Μυκονο σε πηδάνε αλβανοί τι περιμένεις

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ. ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    8.31
    ΕΣΥ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ,ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ,ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.

    ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ,ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ.
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΑΛΛΑ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣΛΟΣΕΒΑΣΜΟ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ,ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ,ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ,Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΠΙΘΗΣΗΣ.

    ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ…
    ΜΟΝΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΝΝΟΩ, ΓΝΗΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ Ο,ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, Ο,ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο,ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΠΙΕΙΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ.
    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    Reply
  20. ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ -ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΚΘΕΤΙΚΑ, ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΜΑΤΩΔΩΣ- ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ" ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΑΥΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΕΠΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΧΙΛΕΤΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 80 % ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΙΓΑΝΤΙΩΔΗ ΠΡΟΑΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΥΜΦΩΝΕΙ -ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο "ΔΙΑΒΟΛΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Ω ρε γλέντια !!
    Προδοδευτικοί , ξεσκονίστε τα διαβατήρια σας , επιστρέφετε στο Ισραήλ { USA }.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ,ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΝΕ ΡΕ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΤΑΤΙΤΑΤΟΙ 7/01

    ΑΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ,,,ΤΡΕΛΑΡΕΣ!!!!!!!!

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Αν θέλουν οι αριστεροί και τα τσουτσέκια αντιρατσιστές τους αλλοδαπούς να τους πάρουν στα σπίτια τους και να τους ταΐζουν και να κόψουν τις φιγούρες με εκδηλώσεις. Στραβάδια του ΣΥΡΙΖΑ γιατί πάτε κόντρα στους Έλληνες πολίτες;

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Αδέρφια είμαστε δίπλα σας.Το πρόβλημα σας,είναι και δικό μας.Η ΧΟΥΝΤΑ του πα_ΣΟΚ,και των λαθρομεταναστών δεν θα περάσει…

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΥΠΟΝΟΜΝΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΥΦΑΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.
    ΟΙ "ΚΑΛΟΙ" ΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΛΕΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΑ CD ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *