Προκαλεί τους οπαδούς της Ρεάλ ο Ιμπραΐμοβιτς!


Δηλώσεις που αν μη τι άλλο προκαλούν τους φιλάθλους της Ρεάλ, έκανε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με αφορμή τον τελικό του φετινού Champions League, που θα διεξαχθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο Σουηδός επιθετικός της Μπαρτσελόνα εξέφρασε την επιθυμία του να σηκώσει…
.

… το βαρύτιμο τρόπαιο στο άντρο της «μισητής» Ρεάλ, ξεκαθαρίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.
Οι δηλώσεις αυτές φιλοξενήθηκαν στη «Gazzetta dello Sport» και αναμένεται να προκαλέσουν τις αντιδράσεις των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει μάλιστα του προσεχούς «classicο», που θα διεξαχθεί το Σάββατο.
«Η κατάκτηση του Champions League μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», θα είναι κάτι το φανταστικό. Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού», τα όσα δήλωσε ο «Ίμπρα» ο οποίος καλείται να βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του (Ίντερ), στην ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Λογικό κι επόμενο λοιπόν, ο 29χρονος στράικερ να τοποθετηθεί και για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Στην Ισπανία, πρωταρχικός στόχος είναι να κρατήσεις την μπάλα, ενώ στην Ιταλία, η επίτευξη ενός γκολ και η διαφύλαξη του αποτελέσματος», κατέληξε.
Ανδρέας Κριαράς

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *