ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ….ΑΚΡΟΠΟΛΗ !!!

Υπό τον σοκαριστικό τίτλο «Θα αναγκαστεί η Ελλάδα να πουλήσει την Ακρόπολη;» το αμερικανικό περιοδικό… «Atlantic» αναρωτιέται σε ποιο σημείο θα φθάσουν οι αξιοποιήσεις περιουσίας στην χώρα μας.
«Ύστερα από μήνες άρνησης, ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι η χώρα ενδέχεται να αναγκαστεί να πουλήσει κάποιο μέρος της περιουσίας της. Αυτό σημαίνει ότι……
μπορεί ακόμα και η Ακρόπολη να είναι σύντομα υποψήφια για δημοπρασία;», αναφέρει το δημοσίευμα.

Αν και το «θαύμα του αρχαίου κόσμου» μπορεί να ξεφύγει από αυτή τη μοίρα, λιγότερο γνωστά κρατικά περιουσιακά στοιχεία μπορεί να πωληθούν, ώστε η Ελλάδα να κλείσει την τρύπα στην οικονομία της, προστίθεται.

Μέχρι τώρα, ο πρωθυπουργός δεν ήθελε να αντιμετωπίσει την οργή των ψηφοφόρων, πράγμα σχεδόν αδύνατον.

Παράλληλα η υπόσχεση ότι η κυβέρνηση θα κρατήσει τα δημόσια αγαθά της ενέχει ρίσκο καθώς η ελληνική οικονομία συνεχίζει να βρίσκεται σε ύφεση, ενώ πληθαίνουν οι φωνές στις επενδυτικές αγορές κεφαλαίου ότι η χώρα μπορεί να οδηγηθεί σε χρεοκοπία το 2013, εφόσον δεν καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Μέχρι τώρα οι Έλληνες έχουν λάβει μόνο ημίμετρα σχετικά με την ακίνητη περιουσία τους, λέει το Atlantic. Σύμφωνα με το Bloomberg, η κυβέρνηση προσπαθεί να μισθώνει γη σε επενδυτές αντί να πουλάει.

Το δημοσίευμα καταλήγει λέγοντας ότι μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να μην έχει συμφωνήσει σε πώληση γης ακόμα αλλά η πίεση προς αυτή την κατεύθυνση όλο και μεγαλώνει.

http://patrinaki.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

26 Comments

  1. vomoloxius

    Κυναίγειρε δέν μπορείς νά γράψεις σε γραμμένη σελίδα,πρέπει νά αναθεωρήσουμε πολλά,έστω πολεμώντας καί μέ σκιές.Εχεις δίκαιο έχω βελτιωθεί αρκετά,λόγω έλλειψης ΖΙΚΟ [οί κακές παρέες βλέπεις]

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Aὐτοὶ μᾶς πατᾶνε τὰ ἐθνικὰ συναισθηματικά μας "κουμπιά" γιὰ νὰ κόψουν ἀντιδράσεις, καὶ ἐμεῖς τσιμπᾶμε. Μὴ ξοδεύετε ἐνέργεια πολεμῶντας μὲ σκιές, σὰν τὸν Δόν Κιχώτη.
    Βομολόχιε, ἂς ἀπαλλαγοῦμε ἀπὸ τὴν ξένη κατοχή καὶ μετὰ τακτοποιοῦμε τὰ τοῦ οἴκου μας. Χαίρομαι ποὺ τελευταῖα σὲ διαβάζω λιγώτερο …βωμολόχιο!
    Κυναίγειρος

    Reply
  3. vomoloxius

    Εχω μιά καλύτερη ιδέα νά πουληθεί τό Αγιο όρος μαζί μέ τούς καλόγερους, τά λείψανα τίς εικόνες τά μοναστήρια,ολα σ'ένα πακέτο!!!Αντε νά ξέσαβουριάσουμε!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΟΙ,

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑΤΗΥΝ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΖΩΑ ΑΝΕΥ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

    ΟΥΣΤ ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ;;; ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ Ή ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ; ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ …ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    σωστα, οι βρισιές απλα φανερώνουν το ΠΟΣΟ απελπισμένοι είμαστε. ενίοτε βλάπτουν αν ο βριζων ξεθυμαινει. ταϊστε το θυμο σας, φροντίστε τον. κάντε τον έργα, εκπαιδευτείτε και εκπαιδεύστε τα παιδιά σας. ο κοινωνικός ιστός της ελληνικής κοινωνίας έχει πλέον διαλυθεί και έχουν μείνει μόνον άτομα. ξεκινηστε καθε μερα ξαχαχτιζοντας την κοινωνια. απο την οικογενεια που ειναι επι της ουσιας διαλυμενη, (η πλειονότης των ελληνικων οικογενειων αδυνατουν να επικοινωνησουν) στη γειτονια, στη συνοικια στο χωριο. παντου όπου οι σχέσεις ειναι ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ και πραγματικες.

    "Ν’ αγαπάς τον καθένα ανάλογα με τη συνεισφορά του στον αγώνα. Μη ζητάς φίλους, να ζητάς συντρόφους!"

    Νίκος Καζαντζάκης, "Ασκητική"

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΝ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΑΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΙ ΟΡΕΓΕΣΘΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.
    ενας λοχιας της 2ης μοιρας αλεξιπτωτιστων οπου επι δυο μηνες ηταν επικεφαλης αγηματος της ΕΝΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΕΝΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΩΡΕ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ ΓΑΜΩΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΤΑΛΙΚΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ
    ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ!!!!!!!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ Α Ι Ω Ν Ι Α ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ???? ΜΕ Ε Ρ Γ Α,ΜΟΝΟ ΜΕ Ε Ρ Γ Α ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!!! ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΑΛΕΣΤΑ!!!!!!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ .

    ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ .
    ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ….

    ΕΠΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ (ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΡ)ΝΑΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ ΕΚΑΡΑΚΟΛΙΑ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΜΕΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *