Πρώτο φαβορί για υποβιβασμό ο Ατρόμητος!

Πριν ξεκινήσει η φετινή κούρσα πρωταθλήματος πίστευα ότι ο Ατρόμητος θα είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης. Λίγο η εμπειρία που έχει η ομάδα, λίγο ο Γιώργος Δώνης, λίγο οι παίκτες που πήρε, όπως ο Καμαρά και…….
ο Σαμπού, σου έβγαζαν αυτή την αισιοδοξία.

Ο Σπανός ξέρει πολύ καλά τι κινήσεις πρέπει να κάνει για να σώσει την ομάδα του από νωρίς και υπέθετα ότι όλα ήταν στον σωστό δρόμο. Λάθος! Μεγάλο λάθος! Εννιά αγωνιστικές από την έναρξη της σεζόν και η ομάδα του Περιστερίου φαντάζει ένα από τα ακλόνητα φαβορί για υποβιβασμό.

Με άμυνα χωνί και επίθεση που σκοράρει με αίτηση, το… αστέρι δεν βαδίζει στον σωστό δρόμο, όπως μου είχε δώσει την εντύπωση. Δεν έχει περάσει εβδομάδα που να μην παραβιαστεί η εστία του Μιχαηλίδη, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει οι επιθετικοί να κάνουν διπλά τη δουλειά τους για να μπορέσουν να δώσουν βαθμούς.

Ένα άλλο απαράδεκτο γεγονός που το παρατήρηση στο χτεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό, που πάλι ήμουν μέσα στο γήπεδο, είναι το ότι ο μόνος που τρέχει για 90 λεπτά είναι ο Νεμπεγλέρας, που κανονικά θα έπρεπε να κολλάει τα τελευταία του ένσημα και όχι να οργώνει το γήπεδο!

Τέλος, μπορεί τον Γιώργο Δώνη να τον συμπαθώ σαν τεχνικό, όμως δεν μπορώ να μην του καταλογίσω ευθύνες, αφού ειδικά στα ματς με το «τριφύλλι» και τον Ολυμπιακό Βόλου, οι αλλαγές του ήταν απαράδεκτες.

Να κοιτάξουν τι φταίει στο Περιστέρι και να το κάνουν γρήγορα, γιατί οι αντίπαλοι τους στην υπόθεση παραμονή παίρνουν βαθμούς, κάνουν διπλά και ξεφεύγουν!!!

WWW.SPORTSECRETS.GR

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΡΙΚΑΛΑ -ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΛΕΚΑΝΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ 500 ΕΙΣΗΤΙΡΙΑΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΕΔΕΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΝ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *