Η Ντόρα κάνει… κίνημα


ΣΤΙΣ 11 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής ξεκινά την πορεία του ένα ακόμη νέο κόμμα που φιλοδοξεί να μπει στη Βουλή και να ανατρέψει τη κακιά μοίρα των μικρών κομμάτων που συνήθως σβήνουν και χάνονται ως διάττοντες
αστέρες.

Οπως θα τονίσει η αρχηγός του κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, αυτό το κόμμα δεν θα είναι όπως τα προηγούμενα. Πρώτα απ΄ όλα δεν θα είναι κόμμα, αλλά… κίνημα. Ετσι θα το αποκαλούν τα μέλη του, χωρίς να φοβούνται την προϊστορία, αφού το τελευταίο πολιτικό κίνημα που δημιουργήθηκε (το Κίνημα
Ελευθέρων Πολιτών του κ. Δ. Αβραμόπουλου ) δεν κατόρθωσε να επιβιώσει ούτε μία τετραετία.
Το όνομα του κόμματος θα είναι η έκπληξη που θα αποκαλυφθεί την άλλη Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Μπάντμιντον από τις τεράστιες matrix οθόνες που θα έχουν στηθεί ως ηλεκτρονικό φόντο πίσω από την
κυρία Μπακογιάννη.
Η δεύτερη έκπληξη θα είναι ορισμένα από τα ονόματα των στελεχών του που θα ανακοινωθούν εκείνη την ημέρα, όπως ο πρώην βουλευτής του ΠαΣοΚ και πρώην υφυπουργός κ.
Θ. Κοτσώνης, αλλά και ορισμένα στελέχη του ΛΑΟΣ που μέχρι πρότινος πόζαραν δίπλα στον κ. Γ. Καρατζαφέρη.
Το γήπεδο του Μπάντιμντον γεμίζει με 2.500 άτομα, αλλά η κυρία Μπακογιάννη φιλοδοξεί να έχει και πολύ κόσμο απέξω, επιδιώκοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση που να μην μπορέσει να αγνοηθεί, ακόμη και από αυτούς που θα θελήσουν να την αγνοήσουν.
Δημιούργησε ήδη μια ειδική ιστοσελίδα (www. 21noemvriou.gr) για να κινητοποιήσει οπαδούς από ολόκληρη τη χώρα που θα δώσουν το «παρών» στο ξεκίνημα και στην υπογραφή της ιδρυτικής διακήρυξης.
Στην ομιλία της θα περιγράψει τις βασικές θέσεις του κινήματός της και θα τονίσει εξαρχής ότι «θα επιδιώξει μέσα από τη συνεννόηση πάνω σε προγραμματικές θέσεις και συγκεκριμένες προτεραιότητες τη συμμετοχή του στη διακυβέρνηση της χώρας».

Και όπως ήδη προαναγγέλλει, δεν θα διστάσει να μιλήσει από την πρώτη ημέρα για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει. Για όσους την κοιτάζουν δύσπιστα, θα τους ζητήσει απλώς να την παρακολουθούν και να την κρίνουν. Για το αν θα την ακολουθήσουν βουλευτές της ΝΔ, θα υπογραμμίσει ότι «ο καθένας έχει τον τρόπο του, τον χρόνο του και τον χώρο του για να πάρει τις αποφάσεις του», απευθύνοντας μια πρόσκληση με ορίζοντα τη θητεία αυτής της Βουλής.
Στην εκδήλωση της Κυριακής πάντως δεν θα την πλαισιώσουν ούτε οι πρώην βουλευτές που έχουν ήδη αποφασίσει να την ακολουθήσουν αλλά μόνο τα παιδιά της Αλεξία και Κώστας Μπακογιάννης.

Ούτε «Νέα» ούτε «Ελλάδα»
Πάνω από δέκα συσκέψεις έγιναν μεταξύ της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη και των επιτελών της, για να καταλήξουν στο όνομα του νέου κόμματος.
Η πρώην υπουργός περισσότερο άκουγε και λιγότερο σχολίαζε τις προτάσεις των συνεργατών της, ενώ όταν ήλθε η ώρα της τελικής επιλογής δεν τοποθετήθηκε, με αποτέλεσμα να γνωρίζουν ελάχιστοι την απόφασή της.
Ενα από τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν το «Νέα Ελλάδα», το οποίο ενθουσίασε πολλούς στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και μια περίοδο θεωρούνταν οριστικό. Επειτα από λίγο όμως η κυρία Μπακογιάννη το απέρριψε, επειδή δεν ήθελε στο όνομα του κόμματός της να υπάρχει το επίθετο «Νέα» που παρέπεμπε ευθέως στην αντιπαράθεση με τη ΝΔ.
Στη συνέχεια αποκλείστηκαν και ορισμένες άλλες παράμετροι, με αποτέλεσμα το όνομα να διαμορφωθεί από τις προδιαγραφές που αποκλείστηκαν. Το όνομα του κόμματος της κυρίας Μπακογιάννη:

* Δεν θα περιλαμβάνει τον όρο κόμμα. Η ίδια θα το αποκαλεί κίνημα.

* Δεν θα περιλαμβάνει πολλές λέξεις και γι΄ αυτό δεν θα μπορεί να αποκαλείται από τα αρχικά του, όπως αποκαλείται το ΠαΣοΚ ή ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα αποτελείται ουσιαστικά από μία λέξη που θα κυριαρχεί στην ονομασία.
* Θα περιέχει όρο που θα απεικονίζει την ιδεολογική του ταυτότητα.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

33 Comments

  1. AKENATON

    Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ…ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΝΤΟΡΙΤΑ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΣΤΑΜΝΑΓΚΑΘΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟ-
    ΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ
    ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΙ-
    ΣΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ
    ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΦΑΡΑ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    H Ντόρα κινηματίας … εκφραστής του καινούργιου….

    Έχει να εκφράσει έναν ορισμένο κόσμο…
    Τον κόσμο της πατρωνίας !!! Τον κόσμο της αρπαχτής !!! Τον υπόκοσμο της διάπλοκης !!!

    Μακριά από την ύπουλη, ανύπαρκτη πολιτικά κυρία.
    Έχει ήδη δείξει τον πραγματικό κι επικίνδυνο χαρακτήρα της..
    Ο εξευτελισμός της Ντόρας θα είναι μακρύς και βασανιστικός.
    Ταύτισε από μικρή την ίντριγκα με την πολιτική και δικαίως κατάντησε απόβλητη.

    Η κόρη του Μητσοτάκη δεν μπορεί να διαφέρει από τον ίδιο της τον πατέρα της
    ( οικογενειακό DNA ) και τα δράκουλα-μυαλά του …
    Η οικογένεια αυτή ποτέ δεν έδωσε κάτι στην Ελλάδα και στο γενικό της συμφέρον.
    Μονό πήρε απ’ αυτήν !
    Αναρίθμητα τα κινητά και ακίνητα της οσίας οικογένειας.
    Οι Μητσοτακαιοι και οι υποτακτικοί τους μας ήπιαν το αίμα , τώρα θέλουν να μας ρουφήξουν και το μεδούλι…

    Όποιος συμμαχεί η υποστηρίζει η υπηρετεί τα ύπουλα σχέδια της Oσιας Οικογένειας του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ πρέπει να είναι πολύ μαζοχιστής… η υπόλογος … η οικονομισάριος …πάντως σίγουρα γραικύλος…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ποιον μπορεί να ενδιαφέρει το άδηλο πολίτικο μελλον της κοράκλας του φαταούλα , του γνωστού εφιάλτη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Θα προσφέρει τώρα στα γεράματα η Ντόρα η ανάλγητη ,ότι δεν πρόσφερε είκοσι χρονια τώρα ασκώντας εξουσία από το προσκήνιο και ειδικά από το παρασκήνιο….

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Όχι γαμοτω μου….

    Δεν αντεχω άλλο τις οικογένειες που χρονια τωρα άλωσαν τη βουλή αρμεξαν την Ελλαδα και τελευταια έβαλαν στο μάτι και τους δήμους και τα δημοτικα ταμεια.Εγώ νομίζω ότι τέτοιοι άνθρωποι, που δεν ξέρουν τι έχουν αρπάξει , δε μπορούν να κανακεύουν ανθρώπους που διαχρονικά έχουν αποδείξει ότι είναι έντιμοι.
    Ποιοι έβλαψαν και ποιοι έκλεψαν ποιοι θησαύρισαν σε αυτήν την χώρα (ψωρό-κωσταινα) διαχρονικά είναι καταγεγραμμένα και μισό – δηλωμένα
    (Ειδικά στα Ει όλης της όσιας οικογένειας του Μητσοτακουλα και των Ντορο-υποταχτικών,γνωστών αρπαχτικών…)

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Της Ντόρας Μπακογιάννη γυαλίζει το μάτι της για την εξουσία.

    Η πολίτικη παρουσία αυτού του υπόλογου επίγονου του Μητσοτακισμού (που είναι η ενσάρκωση της οικογενειοκρατίας , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) είναι έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της χωράς και αποτελεί όνειδος για την πολίτικη κατασταση της πατρίδας μας..

    Ποιος εχέφρων πολίτης μπορεί να προσδοκά κάτι απ αυτήν την ξοφλημένη κώλο -γρια?

    Μακριά από την ύπουλη, ανύπαρκτη πολιτικά κυρία. Έχει ήδη δείξει τον πραγματικό κι επικίνδυνο χαρακτήρα της.
    Ούτε ο ίδιος ο αδελφός της δεν την παει !!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Αναμφίβολα ζούμε μέρες παρακμής, μια κατρακύλα που στο παρελθόν ούτε είχαμε ούτε την φανταζόμασταν

    Ποιές είναι προτάσεις του μητσοτακαίϊκου και για ποιόν Τόπο;
    Ειδικά η ατυχήσασα NTORA που είχε την τύχη, ελέω Καραμανλή Β΄, να γίνει και υπουργός εξωτερικών, ποιά ζητήματα που αφορούσαν στο Έθνος και στην υπερηφάνεια του Ελληνικού λαού υπερασπίστηκε;
    Δεν θυμάμαι ούτε ένα!
    Αντίθετα έκανε από τότε, όλα τα χατίρια αυτών που ήθελαν την υποδούλωση της χώρας και έκτιζε το προφίλ της για τους έξω, μη δίνοντας έναν παρά για το πώς νοιώθουν οι Έλληνες.

    Τώρα εμείς πρέπει να υποστούμε και τους επίγονους της όσιας οικογένειας του εφιάλτη Μητσοτάκη (τα παιδιά του ,τα εγγόνια του ,τους ανιψιούς του,τους υποτακτικούς του )να μας κυβερνούν εσαεί ελέω διάδοχης και κληρονομικότητας ….

    ΑνθρώποΙ που δεν προσπάθησαν στη ζωή τους ποτέ δεν πέτυχαν τίποτα άξιο λόγου αυτοχριζοντε αρχηγοι ,υποψήφιοι δημαρχοι και ζητάν την ψήφο μας δήθεν να μας υπηρετήσουν ,στην ουσία να μας αρμέξουν….

    Η λύση που μας απομένει είναι μια.
    Πολιτική εξέγερση εναντίον της πατρωνίας και όχι αποκλειστικά εναντίον των πατρώνων.

    Η φεουδαρχία-οικογενειοκρατια έχει καταργηθεί εδώ και αιώνες σε ολο τον κοσμο εδώ όμως στο Ελλαδισταν εχει ριζωσει με πολλα πλοκαμια και πολλα κεφαλια.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο λαος ειναι πολυ οπισθοδρομικος ,χωρις πολιτικη κουλτουρα,χωρις συγκριτικη κριση,ανασφαλης και αφελης,και ετσι επιβιωνουν πασης φυσεως αποβρασματα που δυστυχως δεν υπηρετουν την πατριδα, αλλα ενταγμενοι στο παγκοσμιο κατεστημενο,(μεσω λεσχων,εταιριων,στοων,κλπ)οδηγουν τον λαο στηυν εξαθλιωση,και Ελλαδα στην διαλυση.Ετσι ακομη και σημερα μεσα σε τετοια κριση μαι οικογενεια απο τις κυριες υπευθυνες της καταντιας της πατριδας μας ,τολμα χωρις εμποδια να θελει να προωθηση τα οικογενειακα ανθελληνικα εβραιοαμερικανικα συμφεροντα της ,με τονεο μητσοτακικο κομμα ωστε οι νεα γενια της καταπτυστης μητσοτακικης οικογενειας να φερει νεα δεινα στην Ελλαδα.Ας ελπισουμε οτι ο λαος θα ξυπνησει και θα οδηγησει σε αποτυχια το νεο αυτο εγχειρημα .

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Λύση που να απελευθερώνει τη χώρα από την κομματοκρατία, την οικογενειοκρατία και τη πατρωνία , δηλαδή την τυραννία την υποταγη και την διαχρονική εκμετάλλευση , μπορούμε να βρούμε…

    Η Δ ΡΑΚΟΥΛΟ – Ν ΤΟΡΟ – Τ ΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (Δ.Ν.Τ.)
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ…
    ΣΕ Δ ΗΜΟΣΙΑ – Ν ΤΟΡΟ – Τ ΡΑΓΩΔΙΑ…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Έχω αποκλειστικές πληροφορίες για το όνομα του ''κινήματος'' : 1) ΠΟΡΔΗ (ΠOΛΙΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) 2) ΠΑ.ΠΑ.ΡΙ.Α (ΠΑνεθνική ΠΑτριωτική ΡΙζοσπαστική Αναγέννηση) 3) Θ.Ε.Α (Θυγατέρα Εν Αποστασία) 4) Μ.Α.ΠΑ. (Μ..ΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ Α..ΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑ..ΠΑΡΙΑ)5) ΝΤΟ.Λ.Μ.Α.Δ.Α.ΚΙ. (Ντορικό Λαϊκό Μέτωπο – Ανεξάρτητο Δρακουλικό Ανανεωτικό Κίνημα) 6) Ο.Χ.Ι.Α. , δηλαδή: Ομάδα Χριστιανοδημοκρατικού Ιδεολογικού Αποπροσανατολισμού

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Καλό και προσοδοφόρο το επάγγελμα του πολίτικου , με έχτρα χορηγίες , με Μίζενς , με εκπτώσεις ,με αυλικούς ,με υποτακτικούς και με πεσκέσια .

    Από τον μπαμπά ,κληρονομία στην κόρη η τον υιό, στον εγγονό , στον δισέγγονο επίγονο και …έπεται διαχρονική συνέχεια …

    Ανεχόμαστε και πορευόμαστε με ανίκανους πολιτικούς πολλών γενεών (οι Μητσοτάκηδες και καμιά δεκαριά φαμίλιες ακόμη !). Με αχρείους επαγγελματίες πολιτικάντηδες που επιμένουν ξανά και ξανά να μας εκμεταλλεύονται.
    Βδέλλες προσκολλημένες στις σκυμμένες πλάτες μας και μας ρουφάνε διαχρονικά το αίμα .

    Προβληματισμένος Έλληνας σχετικά με την δημιουργία νέου αποκόμματος της πορφυρογέννητης Ντορο-αρχομανούς ,( ΟΜΟΟΥΣΙΑΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ EΦΙΑΛΤΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ) προτείνει την ονοματοδοσία …
    Δ.Ν.Τ. = Δ ΙΑΧΡΟΝΙΚΗ – Ν ΤΟΡΟ – Τ ΡΑΓΩΔΙΑ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Για ποιά δημοκρατία μιλάς;

    Από τότε που γεννήθηκα ( 6Ο ΧΡΟΝΙΑ ) Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες προσκυνώ ,υπηρετώ , πληρώνω , διαβάζω στις εφημερίδες η στα βιβλία της ιστορίας… και βλέπω στα κανάλια της φαύλο-πλούτο-κρατιας .

    Να μην αναφέρω αλλα τζάκια που υπάρχουν όπως και διάφορους γλίτσες που εκλέγονται επί 20 και 30 χρόνια στη σειρά.

    Για ποιά δημοκρατία μιλάς;

    Τα νέα κόμματα παλαιών και χιλιοχρησιμοποιημένων απόβλητων πολιτικών, τύπου Ντορας Μπακογιάννη και η πορεία αυτής δεν προδιαγράφεται παρά μοναχική και αβέβαιη.
    Δεν βλέπεις την στάση του ίδιου του αδελφού της Κυριάκου που έγγραψε στα παλαιότερα των αποτέτοιων του τα πολιτικά καπρίτσια της αρχομανούς αδελφής του …

    Η πολιτική δεν έχει πλέον χώρο για κενόδοξους, άπληστους και αχόρταγους.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    φιλε 10.56 ο τζιουνιορ μπακογιαννης εκανε θραυση
    την προηγουμενη κυριακη για ποια απαξιωση μιλαμε? μηπως κατι παρομοιο θα δουμε και με την ντορα?διολου απιθανο για τα ελληνικα δεδομενα θα ελεγα
    sampoter

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΞΕΚΙNAΜΕ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑ…ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΣΑΜΕ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ…

    ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ.
    Η ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ!!!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΚΟΥΦΑΡΙΑ" ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΤΟ " ΑΠΛΗΣΤΟ ΤΟΥΣ ΣΚΗΝΩΜΑ", ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ…ΚΟΝΟΜΑΣ

    ΝΤΟΡΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Από την ημέρα που βγήκε πρωθυπουργός ο πατέρας της προσπαθούσε να την αναδείξει ως την επόμενη μεγάλη ηγέτιδα. Αυτός ήταν ο λόγος που πολιτικοί όπως ο Σαμαράς και ο Αβραμόπουλος που ήταν πρώτοι σε προτίμηση του λαού ξαφνικά αποχωρούσαν από το κόμμα και απαξιωνόντουσαν. Δεν ξέρω πως ξύπνησε ο λαός και καταψήφισε τη μέγαιρα, αλλά βρήκαν άλλο τρόπο να μας την καθίσουν. Στο χέρι μας είναι να απαξιώσουμε εμείς με τη σειρά μας τη Ντορούλα, τον Κυριάκο, τον Μπακογιάννη junior και όποιον άλλο από το επάρατο σόι

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Τόσο πολύ δεν μπορεί να το χωνέψει ότι της έφαγε την αρχηγία ο Σαμαράς; ή τόσο πολύ δεν τον θέλουν για αντιπολίτευση και ίσως επόμενο πρωθυπουργό οι αμερικανοί; Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει δουλέψει πολλά χρόνια για τους αμερικάνους. Τέτοιους πράκτορες δεν τους βρήσκεις κάθε μέρα.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ειναι αρρωστη με την εξουσια
    περαστικα σας κυρια μητσοτακη γιατι οσο και να θελετε να κρυφτητε απο το ονομα του συζυγου σας μητσοτακενα θα παραμεινετε

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Κ. Μητσοτάκη

    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Μια από τις χειρότερες πολιτικές οικογένειες από συστάσεως του ελληνικού Κράτους. Αν δεν υπήρχε στα σίγουρα η Ελλάδα θα είχε καλύτερη τύχη. Τι θράσος απύθμενο διαθέτει αυτή η ελεεινή ενώ ήταν στο κέντρο των αποφάσεων που την τελευταία διετία εκτροχίασε το τραίνο να θέλει τώρα να μας σώσει αφού πρόδωσε πρώτα την παράταξη που την ανέδειξε στα υψηλά αξιώματα. Αλλά και ο πατέρας της ο μέγας αρχιερέας της μιζας και διαπλοκής δεν πρόδωσε δίς αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν; To 1965 τον γέρο Παπανδρέου και την Ένωση Κέντρου που τον είχαν κάνει υπουργό και τώρα την ΝΔ και τον λαό της που τον είχαν κάνει πρωθυπουργό. Αλλά και ο γιος δεν πάει πίσω κάνει τώρα τον υπάκουο και πιστό στο κόμμα. Πριν εισέλθει στην πολιτική σε συνέντευξη του (την έχω διαβάσει)δήλωνε ότι δεν αισθάνεται υπερήφανος που ο πατέρας του είχε προσχωρήσει στην ΝΔ του γέρου Καραμανλή. Αυτά τα φίδια πρέπει να τα πνίγετε χωρίς δισταγμό γιατί έχουν τον πιο δυνατό δηλητήριο.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣΠΟΡΙΤΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΜΕ ΠΟΛΥΣΠΟΡΙΑ.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Επειδή θα αλλάξεις "μάσκα" δεν σημαίνει ότι αλλάζεις σαν άνθρωπος ,σαν πολιτικός. Ο λαός ξέρει και θυμάται ποιά είσαι και από που κρατάει η σκούφια σου. Είστε οικογένεια πολιτικών απατεώνων με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον και έχωντας γραμμενη την χώρα και το συμφέρον της στα παλαιότερα των υποδημάτων σας. Εύχομαι να αποτύχεις, μέγαιρα.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΝΤΟΡΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ …ΚΙΝΗΜΑ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ.ΑΕΙ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *