ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Οι πολίτες της Ελλάδας ζητούν ισότητα ενώπιον του νόμου, ως εκ τούτου απαιτούν να αρθεί η βουλευτική ασυλία.

Εγώ, ως Ελληνας πολίτης, γνωρίζοντας πως το πολίτευμα της χώρας μου είναι η Δημοκρατία και άρα είναι όλοι ίσοι απέναντι στους νόμους και στο σύνταγμα, απαιτώ να αρθεί η βουλευτική ασυλία για να σταματήσει κάποτε η ατιμωρησία των βουλευτών και ο παράνομος πλουτισμός τους.

Δεν έχω πρόθεση να προσβάλω κανέναν, απλώς επιθυμώ να προστατεύσω τη χώρα απο μελλοντικές παράνομες διαδικασίες που μόνο στόχο έχουν τον πλουτισμό των ολίγων με αποτέλεσμα τη σταδιακή πτώχευση του Ελληνικού Κράτους. Όποιος – ακόμα και βουλευτής – έχει πάρει έστω κι ένα ευρώ από τα ταμεία του κράτους, πρέπει να κατηγορείται ά μ ε σ α για εσχάτη προδοσία εναντίον του….
.

ελληνικού κράτους.

Επιθυμώ αυτοί που ψηφίζω να είναι ίσοι απέναντί μου και να μη μπαινουν στο απυρόβλητο αμέσως μετά την είσοδό τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ψηφιζω υπερ της κατασχεσης των περιουσιακων στοιχειων των βουλευτων,τη δημοπρατηση των, προς εξοφληση του χρεους που δημιουργησαν οι ιδιοι,
εφευρισκοντες… τη βουλευτική ασυλία την οποία ουδέποτε εγω προσωπικα υποστήριξα.

Να δικαστούν όλοι απαξάπαντες οι διατελέσαντες βουλευτές για ολα τα ποινικά και αστικά κατά των λαϊκών συμφεροντων αδικηματα.

Παρακαλώ δεχθείτε την αίτησή μου, ως ισότιμος πολίτης αυτής της ελεύθερης δημοκρατικής χώρας, για την άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας.

www.gopetition.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *