Ελλάς, Ελλήνων Γερμανών στον Κυριακάτικο Τύπο…

@ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 καθώς θα ακολουθήσει και τρίτο με τις πολιτικές του παρενέργειες καταγράφει ο Κυριακάτικος Τύπος σύμφωνα με το www.greekmme.gr με ενδιαφέροντα στοιχεία για το οικονομικό μας μέλλον. Πιο αναλυτικά η ‘Real News’ περιγράφει στο κεντρικό της θέμα ότι “Το δεύτερο μνημόνιο φέρνει νέα πτώση ποσοστών του ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.-Τους διαγράφουν οι πολίτες-9 κόμματα στη νέα Βουλή με το 95,1% των ερωτηθέντων να εμφανίζεται απαισιόδοξο για το μέλλον της χώρας με αρνητικές εξελίξεις”. Το ‘Βήμα της Κυριακής’ υπογράφει ότι “Τα προαπαιτούμενα της τρόικας για το νέο δάνειο-79 μέτρα σε 10 ημέρες-Βίαιη αλλαγή του οικονομικού μοντέλου, κόμματα σε μετάλλαξη, προς συμφωνία μετά την συμφωνία Παπαδήμου- Μόντι”…

@Το ‘Παρασκήνιο’ αναλύει ότι “Συνέντευξη Αβραμόπουλου προς Σαρκοζί που λέει Μην φοβάστε εκλογές στην Ελλάδα”. Ο ‘Ελέυθερος Τύπος’ προσθέτει ότι “Ο Ελεύθερος τύπος φωτίζει τις πολιτικές εξελίξεις-Το νέο τοπίο στην κεντροδεξιά ενόψει των εκλογών του Απριλίου-Το σχέδιο Σαμαρά για επανένωση της παράταξης και οι ζυμώσεις εντός και εκτός Ν.Δ.- Η θέση Καραμανλή για εκλογές άμεσα προκειμένου να κυβερνηθεί η χώρα”. Το ‘Παρόν της Κυριακής’ συμπληρώνει ότι “Τα παίρνουν όλα στα χέρια τους οι κατακτητές-Γερμανός αφεντικό στις τράπεζες- Και μπάστακες στα υπουργεία, αναλαμβάνει σύμβουλος στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικές σταθερότητας ενώ εγκαθίσταται στις εφορίες Γάλλοι και Γερμανοί”.
@Το ‘Πρώτο Θέμα’ υπογραμμίζει ότι “Γκάλοπ έκπληξη ανάβει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό- Δεύτερο κόμμα με 20% ο Παπαδήμος με τους πολίτες να απαντούν στο ερώτημα αν θα στηρίζατε κόμμα υπό τον Πρωθυπουργό; -Μόνο με συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ισχυρή κυβέρνηση την επόμενη μέρα”. Το ‘Αρθρο’ καυτηριάζει ότι “Εθνική στάση, διαγραφές και άδειασμα Καρατζαφέρη συσπειρώνουν την Ν.Δ.-Σκληρές επιλογές ευθύνης από τον Σαμαρά-Τέλος στις μικροπολιτικές προσεγγίσεις βάζει ο Πρόεδρος της Ν.Δ.”.
@Η ‘Καθημερινή’ προβλέπει με την σειρά της ότι “Τελευταίος γύρος για συμφωνία-Τρία θέματα αιχμής πρέπει να κλείσουν το μεσημέρι της Δευτέρας ενόψει την Συνόδου”. Η ‘Κυιριακάτικη Δημοκρατία’ επισημαίνει ότι “Δρόμος χωρίς γυρισμό με σχέδιο χρεοκοπίας εντός του ευρώ με μέτρα 10 δις και μειώσεις τον Ιούνιο-Εθνική ντροπή καθώς χαρίζουν τώρα τις Γερμανικές αποζημιώσεις-Εγκαταλείπεται με το μνημόνιο ο συμψηφισμός με τον Χίτλερ να αφήνει τα κλειδιά για την διεκδίκηση των δισεκατομμυρίων που οφείλει η Γερμανία”.
@Το ‘Εθνος της Κυριακής’ τιτλοφορεί το κεντρικό της θέμα ότι “Κούρεμα και νέο δάνειο κλειδώνουν αύριο στην σύνοδο- Κέρβεροι επίτροποι σε όλα τα υπουργεία με συμφωνία μέσω δακρύων και αίματος-Η εκταμίευση της βοήθειας θα γίνεται με μηναία δόση, εκθέσεις προόδου κάθε μήνα και αποκρατικοποιήσεις στα χέρια των δανειστών μαζί με την φοροδιαφυγή”. Ο ‘Ριζοσπάστης’ καταλήγει ότι “Ο Λαός να εμποδίσει τα χειρότερα παλεύοντας τώρα για λαική εξουσία”…

www.greekmme.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *