ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Συλληψη με εισαγγελικη εντολη”


Προς το ksipnistere.gr

Γεια σας λεγομαι Δημος Χ…..ς και εχω ενα video συλληψης μου στις 4/1/2010 παρουσια εισαγγελεα λογω του οτι η αδερφη μου δηλωσε πως ειμαι επικινδυνος για τη δημοσια ταξη και ασφαλεια χρησιμοποιωντας τη διαδικασια για ακουσια νοσηλεια σε ψυχιατρειο. Ειναι η δευτερη φορα που συμβαινει αυτο. Καταπατωντας καθε εννοια περι δημοκρατιας και ανθρωπινων δικαιωματων η αστυνομια εισβαλει στο σπιτι μου δια της βιας και μου φορανε χειροπεδες με σκοπο να με εξετασουν δυο ψυχιατροι. Ειναι εγκλημα εν βρασμω ψυχης οχι ομως με την εννοια τη συνηθισμενη, αλλα υπο το κρατος της βιας χωρις να εχω κανει τιποτα απολυτως και χωρις να εχω δημιουργησει το παραμικρο προβλημα σε κανεναν, η αστυνομια κυριολεκτικα με αναστατωνει πρωτα και κατοπιν με πανε να εξεταστω απο δυο ψυχιατρους. Μεσα απο μια παραλογη διαδικασια αφου πρωτα σε κανουν ανω κατω σου ζητουν να αποδειξης πως δεν εισαι ελεφαντας. Οι ψυχιατροι με τη σειρα τους νιπτουν τας….
.
.
χειρας τους και σε παραπεμπουν για να γινει παρακολουθηση του κατα φαντασιαν ασθενη σε δημοσιο ψυχιατρειο οπου σε κρατανε εντος λογω του οτι ειναι εισαγγελικη εντολη για ακουσια νοσηλεια. Απο την πρωτη μερα της εισαγωγης σου πρεπει να λαμβανεις φαρμακευτικη αγωγη θες δε θες και αμα νευριασεις, γιατι το βρισκεις παραλογο να βρισκεσαι κλεισμενος σε δημοσιο ψυχιατρειο χωρις λογο, σου κανουν και καμμια ενεση για να ηρεμησεις δηθεν. Θες δε θες θα σε κρατησουν ενα με δυο μηνες και θα σε βγαλουν αρρωστο ειδικα αν μιλησεις για τα προσωπικα σου, οικογενειακα η για θρησκεια κλπ επειδη μονο και μονο υπαρχει η καταγγελια της αδερφης σου. Εδω ειναι το video της συλληψης http://www.youtube.com/4tmoj δειτε το αν νομιζετε πως ειναι χρησιμο εχετε καθε αδεια να το χρησιμοποιησετε. Το τηλεφωνο μου ειναι 6……0 και μενω στη Χιο θα χαρω να με παρετε τηλεφωνο να το συζητησουμε αν θελετε.

Πολλους χαιρετισμους
Δημος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    Κατέφυγα κι εγώ κάποτε στον εισαγγελέα προκειμένου να εγκλειστεί ο αδερφός μου στο ψυχιατρείο. Δεν υπήρχαν κληρονομικά στη μέση, ούτε ήμασταν κτήνη. Να τον βοηθήσουμε θέλαμε μόνο, που κάθε μέρα μοιρολογούσε και ούρλιαζε ημίγυμνος στο μπαλκόνι, όλο παραληρήματα ότι έχουμε φτιάξει σπείρα εναντίον του και τα γνωστά. Έκατσε πολύ λίγο καιρό, πήρε τη θεραπευτική αγωγή του και τώρα ειν' έξω και εργάζεται φυσιολογικότατα πάλι. Μέχρι να κόψει τα φάρμακα, κάτι που απεύχομαι. Ο θεός ας βοηθήσει αυτά τα δυστυχισμένα πλάσματα κι αν δεν μπορούν οικειοθελώς να εισαχθούν στο ψυχιατρείο- τη μόνη σωτηρία τους- ας γίνεται μέσω εισαγγελέα. Δεν μετράει το ΠΩΣ θα πάνε, αλλά το ότι ΠΡΕΠΕΙ να πάνε…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *