Ξεκατίνιασμα στη ΝΔ Ροδόπης! Απίστευτα πράγματα…

Μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» από τη Ντόρα Μπακογιάννη, πολλά ήταν και τα στελέχη της ΝΔ από την Κομοτηνή, που άρχισαν να προσχωρούν στον….
πολιτικό σχηματισμό της πρώην υπουργού. Ένα απ’ αυτά και ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Παρατηρητής της Θράκης» , δικαιολογεί την στάση του, ενώ παράλληλα καυτηριάζει τις πρακτικές της ΝΔ και του Ευριπίδη Στυλιανίδη που οδήγησαν μεγάλο κομμάτι της μουσουλμανικής μειονότητας να γυρίσει την πλάτη στην δεξιά συντηρητική παράταξη!
Ο Αχμέτ Ιλχάν είπε πολλές αλήθειες. Για τους πολίτες της Ροδόπης, αυτά δεν ήταν έκπληξη. Για εμάς και λίγα είπε! Η ιστορία όμως έχει και συνέχεια. Η ανύπαρκτη μέχρι σήμερα ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης αποφάσισε να του απαντήσει. Η ίδια ανύπαρκτη ΝΟΔΕ, η οποία από τις εκλογές του Οκτώβρη του 2009 και μετά, δεν υπάρχει πουθενά!!! Γιατί άραγε προβαίνει σε μια τέτοια πράξη, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο; Μα γιατί ενοχλήθηκε ο «Βούδας» του κόμματος τοπικά, Ευριπίδης Στυλιανίδης. Θέλει και ερώτημα;;;
Η απάντηση της ΝΟΔΕ , η οποία γράφτηκε, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες μας, από το πολιτικό γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη, βγάζει πράγματα στην επιφάνεια, που μέχρι σήμερα τα γνωρίζαμε μόνο παραπολιτικά. Ορισμένα είχαμε γράφει και στο παρελθόν στο ιστολόγιο μας . Η κόντρα όμως του Ιλχάν και του Στυλιανίδη, που μόλις τώρα άρχισε, θα έχει πολύ μέλλον. Κι αυτό γιατί στις επόμενες εθνικές εκλογές (αν δεν γίνουν με λίστα κι αν δεν καταφέρει ο Στυλιανίδη να πάει στην Θεσσαλονίκη) ο Αχμέτ Ιλχάν θα είναι νικητής!
Η ΝΔ στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, έπιασε το εκλογικό μέτρο … παρατρίχα! Παρατρίχα, με την βοήθεια των 9000 ψήφων του Αχμέτ Ιλχάν, που από εδώ και στο εξής δεν θα τους ξαναδεί η ΝΔ. Θυμηθείτε μας, στις επόμενες εθνικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη, θα έχει 2 βουλευτές και η Δημοκρατική Συμμαχία 1!!! Επομένως έχουμε να δούμε ακόμα πολλά επεισόδια στο σήριαλ Ιλχάν – Στυλιανίδη…

piazzadelpopolo.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *