ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ Η’ ΦΙΜΩΜΕΝΗ ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ ;

 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΥΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΧΘΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ”ΠΟΛΕΜΟΣ”ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΜΙΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ…….
www.adiakritos.gr ΚΑΙ ΤΟ www.fimotro.blogspot.com .ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Ο ”ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ” ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ”ΦΙΜΩΤΡΟ” ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΤΟ ”ΨΥΧΑΚΙΑ” ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΣΤΑ 45 ΤΟΥ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ( http://fimotro.blogspot.com/2010/12/blog-post_1549.html) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ”ΦΙΜΩΤΡΟ” ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ”ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ” ΕΧΕΙ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΑΦΙΕ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ(http://www.adiakritos.gr/?p=21970).
ΩΡΑΙΟ ΗΘΟΣ…ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!
Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ , ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ”ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΙ” ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ”ΓΛΥΦΤΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ”… ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ”ΔΙΑΡΡΟΗ” ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ, ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΤΟ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ,ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ”ΒΟΘΡΟΣ” ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ BLOGS.
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ….TA BLOGS ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ,ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.
ΕΠΙΛΕΓΩ ΑΦΙΜΩΤΡΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ!ΕΠΙΛΕΓΩ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥΣ BLOGGERS…ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!!!
ΕΠΙΛΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!

ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *