Φαντασία μου πλανεύτρα…

Ανυπόστατα και ιδιαίτερα ευφάνταστα μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα αναφέρονται σε σαιτ και μπλογκ, για την ενδεχόμενη δημιουργία επιχειρησιακού σωματείου στο «Έθνος». Όπως γράφει συγκεκριμένο μπλογκ μια ομάδα 20 συντακτών του Έθνους έχει βάλει μπρός για την δημιουργία σωματείου..
Εδώ και λίγες ημέρες, οι……
εργαζόμενοι του Έθνους «ψάχνονται», για να βρουν τους δημοσιογράφους φαντάσματα, που ζητούν και καλά υπογραφές…Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια απίστευτη και συνάμα ύποπτη ραδιοαρβύλα, που στοχοποιεί ανθρώπους και προκαλεί έντονες αντιδράσεις.

http://newsport.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Να ζητησω εκ των προτερων συγνωμη για το σχολιο μου που ειναι ασχετο με την παραπανω αναρτηση. Λογω ομως του οτι δεν επιτρεπονται τα σχολια στην αναρτηση περι των ποσοστων που εχουν συγκεντρωσει οι επιλογες αναφορικα με τον σχολιασμο ή μη των αναρτησεων.
    Θελω απλα να καταθεσω μια γνωμη επι του θεματος. Απ τη στιγμη που το μπλογκ εχει κυριως ενημερωτικο χαρακτηρα, τα σχολια ειναι περιττα και στο 98% των περιπτωσεων εξυπηρετουν προβοκατσιες. Βασει αυτων που εγω τουλαχιστον εχω παρατηρησει ειναι πως τα σχολια γινονται με αρνητισμο απ αυτους που δε συμφωνουν και αβανταδορικα απ τους ιδιους τους αναρτητες. Οποτε ειναι ποιος θα περασει τη γραμμη του. Δεν ειναι ουτε ειδηση, ουτε γνωμη, ουτε συζητηση αυτό.
    Εννοειται πως δε καταργειται η πολυφωνια αν δημιουργηθειπαραλληλα ενα ειδος φορουμ που θα εχει ως βαση συζητησης τις αναρτησεις του μπλογκ. Δε χρωσταει τιποτα ο τυχαιος αναγνωστης που ψαχνει ανεξαρτητες φωνες να δηλητηριαζεται απο κατι τυπους ΟΕΑ,και λοιπους προβοκατορες..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *