Η Ομάδα “Ε” προειδοποιεί!

Έκανα μεταπτυχιακό στον τομέα των Ρευστοποιήσεων και Συγχωνεύσεων των Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Ρούσβέλτ του Σικάγου. Εκεί είχα την τύχη να γνωρήσω και να με διδάξει ο Προφέσορας, Ελληνικής Καταγωγής, και Δόκτωρας Τζίμ Σιλβάνης. Μας δίδασκε τις κακές όψεις της κακές όψεις του καπιταλισμού και των αγορών. Αυτό ήταν το μάθημά του. Ήταν στην σχολή από το 1995 και έχει επαφές με το……
Γκρίκ Λόμπι. Έκανε ειδίκευση στον επιχειρηματικό ιμπεριαλισμό και στην παγκοσμιοποίηση και βέβαια στα χρηματιστήρια. Οι άλλοι συνάδελφοί του μας δίδασκαν για το πώς να ρευστοποιήσουμε και να συγχωνεύουμε εταιρείας και κάναμε case studies πάνω σε αυτό…. Ο μέν Δρ. Τζίμ μας έλεγε στα αγγλικά το ποιός κρύβεται από πίσω από τις μεγάλες πολυεθνικές και το ποιό είναι το παγκόσμιο σχέδιο! Επειδή ώς φοιτητής στην Ελλάδα, στο ΤΕΙ, ώς Διοίκηση Επιχειρήσεων είχα διαβάσει για την Ομάδα “Ε”, τον ρώτησα το εάν ανήκει σε αυτήν την ομάδα!…. Αυτός μου απάντησε το εάν η ερώτησή μου είναι βλακώδες ή όχι!…. Και μετά σιωπή! Θα σας πώ το τι μας δίδαξε ο Προφ. Δρ. Τζιμ Σιλβάνης που συνταξιοδοτήθηκε το 2006 και που τελείωσε η καριέρα του η ακαδημαϊκή:
α.) Όλες οι πολυεθνικές εταιρείες είναι Σιωνιστικές και είναι στα χέρια των Εβραίων ακόμη και οι Τράπεζες και οι κεντρικές Τράπεζες. Εμείς ώς Διοικητές Επιχειρήσεων να μήν το πείτε ποτέ αυτό και να είστε οι “ιππότες” τους ώστε να παίρνετε την προμήθειά σας! Και επίσης όταν πρόκειται για απωλήσεις να μήν δυστάζεται να το κάνετε ή για μέτρα μεταρυθμηστικά εργασιακών σχέσεων.
β.) Η κρίση που θα ξεκινήσει το 2004 από την Αμερική με τα ακίνητα και με το χρηματιστήριο και βέβαια με τα Μακροοικονομικά μεγέθη και την αγορά ομολόγων θα εξαγχθεί σε όλο τον κόσμο με πρώτο στόχο την ΕΕ. Τα χρέη των κρατών είναι επίτηδες για να υποτάξουν τους λαούς! Εσείς ώς “ιππότες τους” να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Μήν το ξεχνάτε ώς φοιτητές μου!
γ.) Το κράχ το μεγάλο από την Αμερική θα ξεσπάσει γύρω στο 2012 και εάν κάνω λάθος θα δώσω ένα διάστημα των πέντε ετών ακόμη! Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλες λιτότητες και κοινωνικές αδικίες!
Και στην Αμερική θα ξεσπάσει κάτι τέτοιο σαν εμφύλιος μεταξύ των εθνικοτήτων που καταπιέζονται… Το ίδιο θα γίνει σε πολλές χώρες της Ασίας και της Αφρικής και της Ευρώπης. Η οικονομία της Γερμανίας και της Ρωσίας και της Κίνας θα κρατήσει ακόμη! Αλλά πρέπει να κάνουν λιτότητα αυτές οι δυνάμεις! Εσείς ώς διαμεσολαβητές του εβραϊκού κεφαλαίου κάντε τα στραβά μάτια και εάν κερδίσετε πολλά λεφτά από τους πελάτες-εντολοδότες σας να κλείσετε θέση σε καταφύγιο για να μήν έρθετε αντιμέτωποι με τα σαγονιά του κόσμου.
δ/) Ο χρυσός θα πάει στα 3.000$ η ουγγιά! Αλλά το Ευρώ και το Δολλάριο δεν θα έχουν καμιά πλέον αξία και θα είναι πληθωριστικό χρήμα! Εάν δουλεύεται σε εταιρεία επενδύσεων ή σε οργανισμό Αμοιβαίου Κεφαλαίου να μετατρέψετε τα κεφάλαιά σας σε χρυσό όλα! Ενώ εάν δουλεύετε σε τράπεζα και σε χρηματιστηριακή εταιρεία να λέτε στους πελάτες σας να μετατρέπουν τις επενδύσεις τους αμέσως σε χρυσό. Οι εβραικές εταιρείες εξόρυξης χρυσού θα μειώσουν την παραγωγή.
ε.) Όλα τα είδη διατροφής, ένδυσης, ηλεκτρικού ρεύματος και προπάντων το νερό θα αυξηθούν ραγδαία και θα είναι είδη πολυτελείας! Επειδή θα συμβεί αυτό θα απαγορεύσουν οι Εβραίοι άρχοντες του πλανήτη μας στους αγρότες να παράγουν προϊόντα φυτικά και ζωϊκά και θα το ποινηκοποιήσουν. Για να φαίνονται καλοί απέναντι στους υποταγμένους τους λαούς τους θα εφαρμόσουν τα να δίνουν σισήτια στον πεινασμένο χαοτικό κόσμο με μεταλλαγμένα προϊόντα που έχουν στόχο να δημιουργήσουν αρρώστιες και να σκοτώσουν τους λαούς. Επιδιώκουν να δολοφονήσουν τα 2/3 του πληθυσμού της γής…… Και θα πάθουν όλοι αβιταμίνωση! Εσείς ώς υπηρέτες τους θα είστε στις δεξιώσεις πάντα και θα έχετε πολύ καλής ποιότητας ποτά και φαγητά πάσης φύσεως! Νομοσχέδια διεθνώς θα έρθουν στα κράτη δήθεν οικολογικά και “πράσινα” όπως απαγορεύεται να έχει στον κήπο σου αγγούρι και ντομάτα γιατί επιβαρύνεις το περιβάλλον δήθεν…. Ή επειδή το γουρούνι και η αγελάδα κλάνουν πολύ και δήθεν επιβαρύνουν το περιβάλλον με το όζον και την ατμόσφαιρα!….
ζ.) Όλοι θα αποκτήσουν το τσιπάκι στο δεξί χέρι και θα ελέγχεται ο εγκέφαλος το εάν επιδιώκει να γίνει ή τρομοκράτης για αυτούς ή εγκληματίας! Εσείς θα τα έχετε και αυτά! Δεν θα γλυτώσετε! Αυτοί που θέλουν να είναι αυτοκράτορες του πλανήτη μας δεν θα το έχουν και θα είναι οι μόνοι!
ε.) Θα ζείτε λίγο μαζί τους για να κάνετε μόνο την δουλειά τους όπως και άλλες ειδικότητες αλλά θα γκετοποιηθείτε και εσείς! Σε ξεχωριστό γκέτο προνομιούχων σε σχέση με τον απλό λαό! Τα σπίτια σας θα είναι πολυτελή αλλά θα χτιστεί ένα τοίχος γύρω γύρω σας!
ζ.) Φυσικά θα διατηρηθεί το πολίτευμα δημοκρατία αλλά αυτό είναι μόνο η επιφάνεια! Θα κυριαρχεί η αστυνομοκρατία και θα επεμβένει ο στρατός από το ΝΑΤΟ που είναι παγκόσμιος μαζί βέβαια με τον στρατό του κάθε κράτους της γής για να υποτάξει κάθε επανάσταση! Θα καταργηθούν τελείως οι διαδηλώσεις!….. Εσάς τους “ιππότες” θα σας επιτηρούν αλλά ξέρουν ότι είστε βολεμένοι και δικοί τους! Οπότε ο κλοιός των μέτρων θα είναι λίγο πιό χαλαρός! Αυτό θα πεί παγκόσμια διακυβέρνηση και στην ουσία παγκόσμια δικτατορία των ιμπεριαλιστών Εβραίων και τραπεζιτών και επιχειρηματιών!…. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι μυστικές υπηρεσίες!
η.) Υπάρχει το σχέδιο 66 που είναι τέλειο για δαύτους. Είναι η μόλυνση πόλεων με επιδημίες βαριών αρρωστιών που κάνουν ήδη στα πειραματόζωα στα εργαστήρια. Για να μειώσουν αισθητά τον άχρηστο πληθυσμό και επίσης να μειώσουν τις γεννήσεις!….. Όποιος κάνει δύο μωρά και πάνω θα φορολογείτε πολύ στην αρχή και μετά θα επιβάλουν νομοσχέδιο για να ποινηκοποιηθεί το ζευγάρι που τόλμησε να κάνει πάνω από ένα παιδί…. Η τιμωρία είναι 20 χρόνια φυλακή!
θ.) Τα mind control systems και τα chentrails που ήδη κάνουν τώρα μειώνουν την πιθανότητα αντίδρασης των αποχαυνωμένων λαών!…. Επίσης ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ και σε λίγο το Ίντερνέτ! Μέσω αυτών των μέσων θα υποτάξουν τους λαούς! Ακόμη η εκπαίδευση θα είναι για λίγους! Εσείς ώς όργανά τους θα έχετε πρόσβαση σε καλής ποιότητας παιδεία αλλά ελεγχόμενοι…. Οι απλοί λαοί θα αποχαυνωθούν τελείως και λόγω του κόστους και επίσης της ποινικοποίησης της μόρφωσης δεν θα έχουν πρόσβαση στην μόρφωση! Όλα τα βιβλία θα ψηφιιοποιηθούν και θα καούν στο τέλος…. Ή θα αλλοιωθεί η πληροφόρηση ή θα την εξαφανήσουν και η ιστορία θα είναι πρός όφελος τους!
ε.) Οι Εβραίοι θα κάνουν την παγκόσμια πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα! Και η Θεσσαλονίκη θα παίξει ρόλο! Στα Ιεροσόλημα χτύζεται ήδη ο Ναός του Σολωμόντα που είναι του Αντίχρηστου! Και των εβραίομογγόλων κύριος ναός! Θα καταργηθούν όλες οι θρησκείες και θα γίνει η Πάνθρησκεία! Εσείς να δεχθείτε να γίνεται τέτοιοι, αλλιώς θα σας πετάξουν με τις κλωτσιές από το γκέτο σας! Όπου και να βρίσκεστε! Πάει ο Χριστιανισμός και κυρίως μισούν αυτοί ότι το Ελληνικό και Αρχαίο Ελληνικό! Μισούν την Αρχαία φιλοσοφία και τους 12 Θεϊστές -Ορφιστές! Και όλες τις άλλες θρησκείες! Η πάνθρησκεία δήθεν θα επιβληθεί όπως έχουν συμφωνήσει και συζητούν για όλα στο G20 για να μήν ξεκινήσουν πόλεμοι!
ζ.) Στο G20 θα συζητήσουν να μήν γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος! Αλλά οι διαμάχες δυνάμεων γνωστών και αγνώστων θα το φέρουν έτσι το θέμα για να ξεσπάσει πόλεμος για το νερό και για τον ορυχτό πλούτο των Βαλκανίων και της Ελλάδος και του Αιγαίου και Ιονικού Πελάγους όπως και της Ανατολικής Νότιας Μεσογειακής θάλασσας! Κινδυνεύει το Ισραήλ από τους εχθρούς του που είναι πάρα πολύ στον κόσμο! Οπότε θα ξεσπάσει ένας Αρμαγεδώνας όπως λέει η Βίβλος επειδή τα τελευταία σχέδια των Σιωνιστών για να δημιουργηθεί η Παγκόσμια Δικτακτορία (με ψήφισμα του ΟΗΕ) με τον συγκεκριμένο άτομο που θα είναι μαριονέτα αλλά θα είναι ο Αντίχρηστος και θα λέγεται Παγκόσμιος Καγκελάριος….. Θα τους βγεί στραβά! Εσείς τότε ώς ιππότες όταν δείτε ότι χάνουν τα αφεντικά σας έδαφος και μάλλον θα χάσουν το όλο εγχείρημα αμέσως να στραφείτε πρός τον λαό και με τα λεφτά σας σε χρυσό να τους βοηθάτε! Αλλιώς θα κατηγορηθείτε ώς προδότες και ώς υποχείρια και θα σας φωνάζει ο λαός: “Κρεμάστε και σκοτώστε τις πόρνες του συστήματος!” Όπως στην Γαλλική Επανάσταση!
η.) Μέσα στα όπλα των δυνάμεων αντίστασης είναι η τεχνικές καταστροφές! Όπως οι πυρκαγιές! Και βέβαια τα υπερόπλα νέας τεχνολογίας που κρύβουν τα R&D Centers Μικρών Εταιρειών και στα Πανεπιστήμια σήμερα! Αυτά τα όπλα μπορούν τα επηρεάσουν ακόμη για χρήση πολέμου τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος! Έτσι δημιουργούνται τσουνάμι, ανεμοθύελλες, πλημμύρες, χάρικαν και τορνάντο!…. Μέχρι και σεισμούς και επιδρούν στην θέρμανση του ηλίου και τις αχτήνες, όπως για παράδειγμα ηλιακές καταιγίδες! Μεγάλο ρόλο παίζουν στην σελήνη…. Επίσης η ανταρσία των πόλεων με τρομοβόμβες θα ταρακουνήσει και θα απασχολήσει τις δυνάμεις καταστολής ώστε η αντιστασιακή παγκόσμια φρουρά να κάνει το έργο της!…. Στην επανάσταση εναντίον του Αντίχρηστου Καγκελάριου του ΟΗΕ θα παίξουν ρόλο και τα συμβατικά και τα μικρού επιπέδου πυρηνικά όπλα! Η παγκόσμια ηγεσία των Εβραίων θα προσπαθήσει να ξεφύγει στο διάστημα και να μείνει στο Διεθνές Διαστημικό Σταθμό ώστε να έρθει το ειδικό διαστημόπλοιο για να τους πάρει για τον πλανήτη Άρη που ήδη ετοιμάζουν τις προϋποθέσεις αποικισμού! Ξέρουν ότι διακινδυνεύουν την ζωή τους! Όλη η Ελίτ και οι Αυλικοί! Εσάς τους ¨”ιππότες” θα σας αφήσουν να σαπίσετε στην γή! Μπορεί να σας λυπηθούν και να σας πάρουν στην παρέα τους! Αλλα επειδή έχουν συνηθίσει να είναι Μογγολοσαβρωηδείς απαράδεχτοι άνθρωποι και χωρίς ήχτο και ανθρωπιά! Θα σας πετάξουν σαν τα σκυλιά έξω! Εκτός εάν έχετε λεφτά να πληρώσετε το εισητήριο για εσάς και για την μικρή οικογένειά σας!…. Εάν τους κυνηγήσουν και δεν προ φτάσουν να ξεφύγουν σαν τα ποντίκια στο διάστημα έχουν ετοιμάσει ένα μεγάλο πλοίο δισεκατομμύριον δολλαρίων (σαν μια κιβωτός του Νόε) και επίσης ενός μεγάλου υπόγειο καταφυγίου τέτοιου ύψους σε κόστος!….. Είναι λίγοι …. Και θα την κοπανήσουν σε λίγα λεπτά! Μήν τους λυπάστε!
θ.) Το χρήμα θα γίνει ψηφιακό και ηλεκτρονικό και θα ξέρουν τα πάντα για τις συναλλαγές σας και επίσης για την φορολογική σας κατάσταση ή το εάν χρωστάτε σε κάποιον και εάν είστε απατεώνες! Εάν χρωστάτε έστω και μια μονάδα από την νέα παγκόσμια ονομασία του χρήματος που θα το καθορίσει αυτό το ΔΝΤ και θα έχει υποχείριό του την FED και την ΕΚΤ, BUBA και άλλες κεντρικές τράπεζες του κόσμου! Το δικαίωμα ιδιοκτησίας θα καταργηθεί! Κυρίως αυτό θα ισχύει στα ακίνητα και στην γή! Αυτοί όμως έχουν αγοράσει ήδη οικόπεδα στην σελήνη και στον Άρη! Κάτι δεν ξέρουν;
ι.) Τις πρώτες ύλες και το πετρέλαιο θα το ελέγχουν αυτοί! Και θα κόβουν συνεχώς δένδρα για να μειώσουν το οξυγόνο! Αυτό το κάνουν για να προετοιμάσουν μετά από την επιτυχία τους τις συνθήκες διαβίωσης των εξωγήινων όντων που ήδη από την εποχή του Ροσβελλ έχουν μιλήσει και τώρα στέλνουν παγκόσμιο πρόξενο της ανθρωπότητας! Αυτοί οι λευκοί ράτσα εξωγήινων θα έρθει για να απορροφήσει και να εκμεταλλευτεί όλες τις πρώτες ύλες της γής, το νερό και μετά να φύγει! Θα έρθουν με διαστημόπλοια σύμφωνα με τις μελέτες τους, το 2030 περίπου. Εάν τελειώσουν την δουλειά τους τότε θα έχει γίνει έρημος ο πλανήτης μας και κινδυνεύει να γίνει τωρινός Άρης! Αλλά αυτά τα καθάρματα θα είναι μαζί τους! Αυτό κάνουν συνέχεια, βρίσκουν γαλαξία και ηλιακά συστήματα και όταν υπάρχει πλανήτης με ζωή τον καταστρέφουν! Είχαν έρθει και στο παρελθόν αλλά δυνάμεις τους εμπόδισαν! Και αυτοί που απέμηναν μπήκαν στα τάρταρα της γής και είναι εγκλοβισμένοι….. Ο Καγκελάριος του ΟΗΕ θα προσπαθήσει να ανοίξει τις πύλες της κολάσεως για να βγούν οι Νεφελίμ! Εσείς να είστε ευγενικοί μπροστά τους αλλιώς θα σας πετσοκόψουν!
κ.) Η αντίσταση κατά των Εβραίων είναι πρώτον να εξολοθρευτούν όλοι τους και να προσπαθήσουν να φυλάξουν τις σφραγισμένες πήλες της κολάσεως! Με τους δαίμονες και τους Νεφελίμ! Και επίσης έχουν στείλει σήμα στον Σείριο Α’ να στείλει το μεγάλο διαστημόπλοιο το οποίο θα φτάσει την ίδια ώρα όταν φτάσουν τα δικά τους διαστημόπλοια! Οι δυνάμεις μας έχουν σύνδεση με τον πλανήτη των Ε που επιδιώκει την γαλαξιακή αρμονία και ειρήνη και τώρα με τα UFO παρακολουθεί την γή! Και την ανθρωπότητα! Δεν επιδιώκει να εκμεταλλευτεί σαν βαμπίρ τον μπλέ πλανήτη αλλά θέλει περιβαλλοντολογική αρμονία ώστε να μήν διαταραχθούν οι άλλοι πλανήτες και να μήν χρησιμοποιείτε η τεχνολογία των ανθρώπων εις βάρος της ύπαρξής της. Θα διδάξουν πολλά στους ανθρώπους οι Ελλάνιοι Ανθρωποειδές αλλά πιό κοντοί εξωγήινου τότε!…. Είναι αυτοί οι ίδιοι που έστειλαν τους 12 Αστροναύτες που τους ονόμασαν οι Αρχαίοι Έλληνες 12 Θεοί και εκεί πάνω στηρίχθηκε ο πολιτισμός των Αρχαίων μας προγόνων. Αλλά ένα μεγάλο μέρος γνώσης του πολιτισμού αυτού χάθηκε μετά από τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα και επίσης μετά τον πόλεμο με τους Μογγολοσαβροειδείς υποχθόνιους και πάλι Εβραίους που ήταν η Ατλαντίδα! Που τότε άνοιξαν πάλι οι πήλες από τον κάτω κόσμο!
λ.) Οι Εβραίοι επιδιώκουν την Αστρική Επανάσταση και την έχουν ετοιμάσει ήδη με τις νέες τεχνολογίες που είναι στα συρτάρια της ΝASA και επίσης στα κέντρα έρευνας&ανάπτυξης των πολυεθνικών τους εταιρειών και ακόμη στα Think Tanks των Πανεπιστημίων που χρηματοδοτούν!….. Η Star-Revolution πρώτα θα αυξήσει την ρομποτική…. Την μηχανή τοποχρόνου και ταξιδιού στο διάστημα και στον χρόνο (Παρόν, παρελθόν, μέλλον), τις μηχανές ιατρικής επιστήμης για την αύξηση της διάρκειας ζωής του ανθρώπου και την ίασή του με μοντέρνα μέσα και χειρουργείου. Αλλά και επίσης την δημιουργία των Βιο-ρομπότ με DNA κλώνο για να δημιουργήσουν την γενιά των αστυνομικών και των στρατιωτικών! Αλλά και την νέα γενιά της ανθρωπότητας! Αυτό θα γίνετε με σπέρμα και με ωάρια και με κύτταρα! Και θα ελέγχουν την γέννηση των ανθρώπων και των μωρών! Για τον λόγω αυτό προωθείτε ώς μόδα τώρα η ομοφυλοφιλία!….. Και λένε για τα παιδιά του σωλήνα και το πώς τα θέλετε! Αλλιώς θα υπάρχουν ρομπότ από σίδερο και πλαστικό για τον απόλυτο στρατό και για τις δουλειές στα εργοστάσια! Επίσης επιδιώκεται η αντιβαρύτητα, τα λείζερ στα όπλα, η διαστημική δράση με διαστημόπλοια στο ηλιακό μας σύστημα ώστε να αποικηθούν από σκλάβους ανθρώπους για να εξορύξουν τον ορυκτό πλούτο και μετά να βγούν εκτός ηλιακού συστήματος…. Την τεχνογνωσία την πήραν από τους εξωγήινούς τους! Για αυτό αντάλλαξαν την γνώση με το να επιτραπεί σε αυτούς να ρουφήξουν τον πλανήτη! Και στο τέλος να πάρουν τους συντρόφους τους από τα τάρταρα! Η Ε αντίσταση δεν θα επιτρέψει να γίνει κάτι τέτοιο! Γιατί επιβαρύνει την λειτουργία του γαλαξία μας! Και δεν θέλει να γίνει μεγάλος πυρηνικός πόλεμος!
μ.) Όλοι οι πολιτικοί είναι πιόνια τους και ανήκουν στις μυστικές οργανώσεις τους! Μήν τους εμπιστεύεστε! Ούτε εσείς οι Liquidatiors!

Εάν νικήσει η αντίσταση της “Ε” τότε θα ξεπατωθεί τελείως ο Εβραϊσμός! Θα ανθήσει το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα και η Άμεση Δημοκρατία και όλοι οι λαοί θα ζούν αρμονικά στην ειρήνη και στην αυθωνία και μαζί με την καθοδήγηση της εξωγήινης γνώσης μας και σοφίας! Το περιβάλλον πλέον θα είναι ελεύθερο και όλος ο κύκλος της ζωής και όχι εγκλωβισμένος από τον Καγκελάριο τουΟΗΕ και την κυβέρνησή του! Αιώνια θα ζούμε στην ειρήνη ενώ μετά από τον Αστρικό Πόλεμο με τους αντίπαλους εξωγήϊνους δεν θα υπάρχει κανένας εχθρός πλέον και καθόλου σκλαβιά! Είναι το δώρο μας πρός όλη την ανθρωπότητα όπως μας την δίδαξαν οι φιλόσοφοί μας, οι ιστορικοί και επίσης οι δώδεκα πρώτοι διδάσκαλοι και αστροναύτες! Το οφείλουμε επίσης στην διαθήκη του Προμηθέα! Οι λαοί από μόνοι τους θα θελήσουν να δούν το φώς της Ελλάδος! Και όχι να ζούν στο σκοτάδι του εξαναγκασμού των Εβραίων!

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ λοιπόν! Το Ε των Δελφών!

Ο Προφέσσορας μου είπε σε μένα προσωπικά που ήμουν Πρόεδρος της ΠΑΕΠ Νεολαίας Γκρίκ Λόμπι και επίσης επειδή ήμουν δημοσιογράφος και εκδότης φοιτητικής εφημερίδος τότε στην Ελλάδα, την Yellow Journal, ότι κάποτε πρέπει να μεταβηβάσεις το μήνυμα αυτό στον κόσμο!

Εγώ τώρα τηρώ την υπόσχεσή μου από τότε που έκανα τις σπουδές μου το 2000-2001! Γιατί βλέπω ότι όλοένα και περισσότεροι λαοί πέφτουν στα χέρια του ΔΝΤ και των εβραικών τραπεζών και πολυεθνικών τους και έπρεπε να αντιδράσω!

tesserisepoxes123.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

167 Comments

  1. Ανώνυμος

    Υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες ότι ένας γνωστός για την αθυροστομία του υπέρβαρος υπουργός της Ελλάδος, είναι εξωγήϊνος. Αληθεύει;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Καλά όλα όσα λέει…αλλά…πολλά ορθογραφικά
    λάθη για επιστήμονας…μήπως τα γράφει κάποιος
    άλλος;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Βασικα χαιρομαι με τα σχολια που διαβασα,επειδη διαπιστωνω πως ο μεσος Ελληνας δεν πιστευει σε χολυγουντιανα παραμυθια.Επειδη γινεται πολυς λογος τα τελευταια 10 χρονια για την Ε,εχω να πω κατι προς τον κυριο σπουδαγμενο(του mind controll)αλλα και σε οσους πιστευουν σε τετοιου ιδους ηλιθιοτητες.Καποτε οι Μαγιας περιμεναν τον Βοταν(Μινωιτης Ναυαρχος)να τους σωσει απο εναν αφανισμο.Ετσι ελεγε ενας θρυλος τους.Οταν αποβιβαστικαν οι Ισπανοι εκατσαν και σφαγιαστηκαν σαν προβατα και οταν πηραν χαμπαρι για αντισταση,ηταν πλεον τραγικα αργα.Οπως καταλαβαινετε λοιπον,τετοιου ειδους ηλιθιοτητες ειναι για να υποδουλωσουν τον μεσο κακομαθημενο Ελληνα επειδη πολυ απλα τον φοφουνται.Ξερουν οτι οπου εβαλε το χερι του ο Ελληνας αλλαξε η ροη της παγκοσμιας ιστοριας και θελουν να ελεγξουν την αντιδραση του νεου που βραζει το αιμα του,καθιστοντας τον ΑΧΡΙΣΤΟ και ΑΝΙΚΑΝΟ να αντιδρασει.Οποιος λοιπον πιστευει σε τετοιες μ@λ@κιες καλυτερα να δεσει μια πετρα στον λαιμο και να φουνταρει γιατι δεν ειναι αλλα ουτε και σκευτεται σαν Ελληνας,αλλα ουτε και τιμα τους προγονους του που χυσαν το αιμα τους γι αυτον.

    antirrisias_77

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Α ΡΕ Η 3ΕΛ,Α ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΓΩΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Και ήθελες τόσες σπουδές ρε αρθογράφε για να πεις τόσες μαλακίες? (Που επί πλέον είναι ανορθόγραφες και ασύνταχτες)

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ
    ΠΙΝΕΙ ΠΙΝΕΙ…..
    ΠΙΝΕΙ..
    ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2040.
    ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΧΑΜΟΣ…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    καλά όσα γράφονται στο συγκεκριμένο blog.κάποια απ'αυτά ίσως κ να ισχύσουν κάποτε,πράγμα που απεύχομαι.το μονο σίγουρο πάντως είναι πως κάτι δεν "κολλαει" στο όλο θέμα….κάποιοι αναφέρθηκαν στον καθηγητή-φάντασμα που δεν φαίνεται πουθενά το όνομα του στο ίντερνετ.είναι αλήθεια,δεν υπάρχει πουθενά,περιεργο! εξίσου περίεργο είναι κ το γεγονός ότι ένας καθηγητής αποκαλύπτει τέτοια στοιχεία σε μιά διδακτική αίθουσα.το πιο περιέργο όμως είναι πως ο κατά τα άλλα σπουδαγμένος κ ενημερωμένος συντάκτης του blog δεν ξέρει ούτε σύνταξη ούτε ορθογραφία.κάτι τέτοιο βέβαια θα μπορούσε να δικιολογηθεί ίσως από τις σπουδές στο εξωτερικό.μα ο ίδιος λέει στο κείμενό του ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ:"ήμουν δημοσιογράφος και εκδότης φοιτητικής εφημερίδος τότε στην Ελλάδα, την Yellow Journal". δεν ξέρει να γράφει κ θέλει να γίνει κ πιστευτός…???

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ρε "μάντεις", έχετε μήπως κανά σίγουρο για το αυριανό στοίχημα;;; Πολύ κουβάς έπεσε τελευταία. Μήπως να επικοινωνήσουμε με το "πνεύμα" του Παϊσιου στο….υπερπέραν;;;;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΠΑΜΠΕΡΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΣΙΛΙ!!!!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Παιδια και μην ξεχνατε 7 Δεκεμβριου παρτε ολοι τα οπλα σας και εξω απο τις τραπεζες θα ειναι ολοι φορτομενοι χα χα χα χα .Συγνωμη ρε παιδια αλλα με ολα αυτα που διαβασα εχω μπερδευτει.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    κατα την γνωμη μου το προβλημα στην ελλαδα ειναι οτι νομιζουμε πως ειμαστε ελληνες ..
    εχουμε μπερδεψει το ελληνας με το ελλαδιτης ..
    δεν μετεχουμε καμμιας ελληνικης παιδειας αρα δεν ειμαστε ελληνες .. υπαρχουν πολλοι ελληνες παγκοσμιος αλλα ελαχιστοι στον ελλαδικο χωρο ..
    αυτο δεν ειναι καποια σπουδαια παρατηρηση .. απλα ριξτε μια ματια απο το μπαλκονι σας και θα το καταλαβετε .. αν ολο αυτο το αντιαισθητικο εμψυχο και αψυχο χαρμανι παραπεμπει στο μυαλο καποιου σε ελλαδα ας μου το πει και μενα να χαρω … απο εκει και περα βλεπω πως ολη η κουβεντα στρεφεται γυρω απο το πως θα διασωσουμε τα λεφτα μας , και ποιος θα γαμησει ποιον , και οι τραπεζες και το συστημα κλπκλπ.. οκ καθαρα πρακτικα ειναι ολα αυτα
    αλλα προσωπικα δεν νιωθω να μπορουν να απειλησουν την ψυχη και το πνευμα μου .. ποιες ιδεες και σκεψεις επιλεγει να ανασυρει το μυαλο και το πνευμα μου απο τον κοσμο των ιδεων ειναι καθαρα δικη μου υποθεση .. ποση αγαπη και ποσο μισος επιτρεπω στον εαυτο μου να παραξει ειναι δικο μου θεμα .. οπως επισης και ποσο κοντα στην αληθεια επιλεγω και αντεχω στην πραγματικοτητα μου να ειναι .. εν κατακλειδι πιστευω πως οταν ερθει η ωρα εκει στην πυλη του παραδεισου αν εχω σε καποιον να λογοδοτησω εγω θα το επιλεξω η μαλλον εχω παρει και τα ρισκα μου και το εχω επιλεξει ηδη , και αυτοι ειναι ο σωκρατης ο πλατωνας ο αριστοτελης κλπ.. και το αν σηκωσα τα λεφτα μου απο την τραπεζα , αν γαμισε το κομμα μου η ομαδα μου η χωρα μου , η αν ειμαι ελλαδιτης αμερικανος η κινεζος δεν νομιζω να τους ενδιαφερουν και καθολου .. μαλλον θα γελανε αν αυτα εχω να επιδειξω ως επιτευγματα του βιου μου διεκδικωντας ετσι μια ταπεινη θεση καπου διπλα τους …αυτα

    βασιλης

    Reply
  12. Ανώνυμος

    παιδια καλησπερα .. οσο και αν συμφωνω με οσα γραφονται παραπανω ,αδυνατω πραγματικα να πιστεψω πως ολα αυτα εχουν λεχθει απο στομα ακαδημαικου.. για την ακριβεια και συμφωνα με τις δικες μου εμπειριες αυτο που εχεις να λαβεις απο εναν ακαδημαικο σε μια ερωτηση περι ομαδας Ε ειναι οχι απαντηση αλλα μαλλον χλευασμος και περιφρονηση …

    βασιλης

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ Γ….Ε ΟΛΟΙ

    Reply
  14. ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΣ

    Ειρηνική επανάσταση κατά του Τραπεζικού Καρτέλ: Αποσύρετε τα χρήματά σας στις 7 Δεκέμβριου
    Σάββατο, 20 Νοέμβριος 2010 15:28
    Δεν χρειάζονται όπλα, ούτε αίμα να χυθεί.Όπως μας υποδούλωσαν χωρίς πόλεμο, όπλα η αίμα και εμείς οι πολλοί, χρησιμοποιώντας την ίδια τη μεθοδολογία τους θα τους ανατρέψουμε. Μια ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών,απλά δοσμένη στους πολίτες,έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να καταλάβει, θα φέρει την ανατροπή και το τέλος του συστήματός τους.Και η επανάσταση που φέρνει ένα καινούργιο κόσμο στίς ζωές μας θα έχει ξεκινήσει!
    Ο Ερίκ Καντονά,της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακυρηγμένος ευρωπαίος παίκτης του αιώνα, μετέχει στο …. κάλεσμα για ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών.Καλεί τους Ευρωπαίους και φυσικά τους έλληνες, να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες στις 7 Δεκεμβρίου.

    Πριν από λίγες εβδομάδες,αποφασίσαμε η 7η Δεκέμβρίου να είναι η ημέρα που θα γίνει λαική ανταρσία κατά των τραπεζών.Οι πολίτες σε ολόκληρη την Ευρώπη θα πρέπει να αποσύρουν τα χρήματα τους από τις τράπεζές τους και συνεπώς, να προκύψει μία πανευρωπαϊκή τραπεζική κατάρρευση.Μία πτώχευση του λεγόμενου χρηματοπιστωτικού συστήματος η οποία ηδη έχει συντελεστεί.Ενός συστήματος το οποίο επιβιώνει κάθε μέρα μόνο εις βάρος των ολοένα και πιο χρεωμένων πολιτών της ηπείρου, της ζωής τους με την καθημερινά αυξανόμενη λιτότητα και φυσικά, με τα δεκανίκια της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ που αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα προστασίας του.

    Η εκστρατεία αυτή καλεί για μια αναίμακτη επανάσταση εναντίον των καρτέλ των τραπεζών σε όλες τις χώρες: «Δεν θα πάρουμε τα όπλα για να σκοτώσουμε ανθρώπους, για να ξεκινήσει η επανάσταση ..η επανάσταση είναι πραγματικά εύκολη.Μπορούμε να την κάνουμε σήμερα.

    Τι είναι το σύστημα; Το σύστημα περιστρέφεται γύρω από τις τράπεζες. Λειτουργεί με βάση τη δύναμη των τραπεζών .. γι αυτό πρέπει να ανατραπεί, αρχής γενομένης από αυτές. Αυτό σημαίνει ότι τα 3 εκατομμύρια άτομα με τα πανό τους στο δρόμο .. πάνε στην τράπεζα και αποσύρουν τα χρήματά τους.Αποτέλεσμα η κατάρρευση των τραπεζών.10 εκατομμύρια άτομα και η κατάρρευση των τραπεζών είναι γεγονός.Εχει ξεκινήσει μια πραγματική επανάσταση για την ολοκληρωτική ανατροπή του εφιαλτικού συστήματος που καταδυναστεύει δισεκατομύρια ανθρώπους σε όλες τις χώρες.

    Πρέπει να πάμε στην τράπεζα. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει μια πραγματική επανάσταση. Δεν είναι περίπλοκο. Εσύ απλά πήγαινε στην τράπεζα στη χώρα σου και απόσυρε τα χρήματά σου. Αν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι να το κάνουν, την απόσυρση των χρημάτων τους,θα ακολουθήσει η κατάρρευση του συστήματος.

    Δεν χρειάζονται όπλα, ούτε αίμα να χυθεί.Όπως μας υποδούλωσαν χωρίς πόλεμο, όπλα η αίμα και εμείς οι πολλοί, χρησιμοποιώντας την ίδια τη μεθοδολογία τους θα τους ανατρέψουμε. Μια ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών,απλά δοσμένη στους πολίτες,έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να καταλάβει, θα φέρει την ανατροπή και το τέλος του συστήματός τους.Και η επανάσταση που φέρνει ένα καινούργιο κόσμο στίς ζωές μας θα έχει ξεκινήσει!
    Από Stopcartel

    Reply
  15. KAΛΗΣΠΕΡΗΣ

    Στείλτε το μύνημα 07- 12- ημέρα ΤΡΙΤΗ τα λεφτά των καταθέσεων μας τώρα !
    ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ!
    Όλοι κατά εκαντοντάδες μπροστά είς τίς τράπεζες!
    ΔΙΟΤΙ: Οι εισπρακτικές εχουν αποθρασυνθεί!
    πολλοί συνάνθρωποι μας καταλήγουν καί εις τήν αυτοκτονία !
    Αλλά δείτε το καί σαν πράξη Αντίστασης ενάντια είς τό ΔΝΤ!
    Με sms με mail! αυτό το σύνθημα πρέπει νά πολαπλασιαστεί με γεωμετρική πρόοδο!
    Οποιόσδήποτε το λαμβάνει να το αναπαράγει σε φίλους- συγγενείς κτλ.
    αναρτήστε το παντού!
    Τυπώστε το καί διανείμεται το !!!!!!!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
    ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!! ΟΙ ΕΝΑΛΑΓΕΣ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΜΠΕΕΕΕΕ ΜΠΕ ΜΠΠΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ !!!! ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ … Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ Ε ( Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ) ΤΟΝ ΧΡΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ! ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΧΡΙΖΟΝΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΡΘΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ …. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ! ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΣΑ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΣΑΜ ΕΥΧΗ: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΨΥΧΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΛΟ. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΑΣ ΜΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΚΩΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣΝ ΠΑΝΤΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ….. ΔΑΝΑΗ

    Reply
  17. θανασης

    ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ
    ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ
    ΨΑΡΟΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ
    ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ @ 7:38

    Reply
  19. θανασης

    OTAN ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΙΑΝΟΙΑ JON NAKAS ΘΥΜΑΜΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΟΡΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΠΕΣΜΑΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΕΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ.
    ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΣΥΧΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΧΑΥΜΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

    Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΣΥΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΔΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΜΠΑΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    ΜΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΑΝΑΙΞΕΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ.
    ΤΟΤΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΡΕΛΑ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ.
    ΜΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ???
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ
    ΤΕΛΟΣ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ..ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ..Κ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ ΤΟΥ ΓΑΠ Κ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ Ε Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ..

    Reply
  21. ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΣ

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΕΪΧΗΔΕΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΗ ΑΚΟΜΑ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΗ – ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ.
    ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!
    ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ!
    ΔΕΙΤΕ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΛΟΥΣΙΑ !

    Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ :

    ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ!

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΩΜΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΓΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ !
    ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ!
    ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. ΟΣΟ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΨΗΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ!

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΘΕΛΩΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΜΕΣΑ !
    ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ SMS ME MAIL
    ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΕΛΩΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ!

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Και γιατί να αμφισβητούμε τους "μύθους" του Αιγαίου;
    Posted by Κωνσταντίνος Feature, Αιγαίο, Ελλάδα Πολιτική, Ενέργεια, πολιτική, Ροή 3:17 μ.μ.

    Εμείς οι Ελληνες, μακάριοι επαίτες των Οφειλετών/Δανειστών/ Επιμηκυντών μας, είμαστε των πάντων παντογνώστες κι αθεράπευτα über-αμφισβητίες-μάγκες. Για ποιό λόγο ν’ασχολούμεθα τώρα με τους Μύθους του Αιγαίου; Με τα φυσικά αέρια; Με τα μεθάνια; Με τα όσμια; Με τα τελλούρια; Και με τα ανεμούρια; Οταν όλα αυτά μαζί, αποτελούν ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ στην άσκηση του αναφαίρετου δικαιώματός μας επέκτασης στα 12 ναυτικά μίλια;

    Kαι γιατί να μην επιτρέψουμε στον σουλτάνο να έχει μυστική agenda γιά το Αιγαίο και να επισκέπτεται Οbama, μεσούσης της (τεχνητής) Ελληνικής «κρίσης» ΔΝΤ;

    Και γιατί να λάβουμε σοβαρά υπόψη τις προτροπές Οbama για «συνεργασία» με τουρκιά για τα πετρέλαια του Αιγαίου, λέει;

    Και γιατί ν’ανησυχούμε, όταν το State Department θεωρεί το 5000χρονο Ελληνικό Αιγαίο, «Αμφισβητούμενη Περιοχή»;

    Και γιατί να μην αμφισβητούμε τους Ενεργειακούς Δορυφορικούς Χάρτες NASA;

    Kαι γιατί να μας ενοχλεί το γεγονός ότι η επόμενη «κόκκινη γραμμή» που θα σπάσει θα είναι στο Αιγαίο; Και προς τι, τα ήδη αγορασμένα 17 γεωτρυπάνια;

    Kαι ποιά η σημειολογία της περίεργης παρουσίας και ομιλίας του προσκυνημένου στο ακριτικό Καστελόριζο στις 23/4/2010, πέραν της ανακοίνωσης ενεργοποίησης κι εγκλωβισμού της Ελλάδας στο colpo grosso του ΔΝΤ;

    Μήπως Και της σημειολογίας ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗΣ των Καστελόριζου/Δωδεκανήσων 150 εκατομμυρίων βαρελιών, πιθανών Κοιτασμάτων Πετρελαίου;

    Mήπως και της σημειολογίας ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗΣ της υφαλοκρηπίδας του Καστελόριζου, η οποία προσθέτει ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ κρίσιμο γεωγραφικό χώρο υπέρ της ελληνικής ΑΟΖ;

    Και τι γνωρίζουνε τα μόγγολα που αγνοούμε οι Ελληνες γιά την ανεξερεύνητη «Γαλάζια Σπηλιά» του πανέμορφου Καστελόριζου; Την ονειρική, κρυστάλλινη, μεγαλύτερη Σπηλιά της Μεσογείου, με τους θαλάσσιους λέοντες;

    Kαι γιατί να μας εξοργίζουν οι τσάρκες των «Πίρι Ρέϊς» και «Τσεσμέ» πάνω απ’ την Ελληνική υφαλοκρηπίδα; Όταν ο μοιραίος των Ιμίων και του αλήστου (εκ των πολλών) «Να φυσήξει και να πάρει ο αέρας την σημαία για να ησυχάσουμε» – θεωρεί τα Ελληνικά Νησιά του Αιγαίου, «γεωγραφική ιδιομορφία»;

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Και γιατί να αμφισβητούμε τους "μύθους" του Αιγαίου;
    Posted by Κωνσταντίνος Feature, Αιγαίο, Ελλάδα Πολιτική, Ενέργεια, πολιτική, Ροή 3:17 μ.μ.

    Εμείς οι Ελληνες, μακάριοι επαίτες των Οφειλετών/Δανειστών/ Επιμηκυντών μας, είμαστε των πάντων παντογνώστες κι αθεράπευτα über-αμφισβητίες-μάγκες. Για ποιό λόγο ν’ασχολούμεθα τώρα με τους Μύθους του Αιγαίου; Με τα φυσικά αέρια; Με τα μεθάνια; Με τα όσμια; Με τα τελλούρια; Και με τα ανεμούρια; Οταν όλα αυτά μαζί, αποτελούν ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ στην άσκηση του αναφαίρετου δικαιώματός μας επέκτασης στα 12 ναυτικά μίλια;

    Kαι γιατί να μην επιτρέψουμε στον σουλτάνο να έχει μυστική agenda γιά το Αιγαίο και να επισκέπτεται Οbama, μεσούσης της (τεχνητής) Ελληνικής «κρίσης» ΔΝΤ;

    Και γιατί να λάβουμε σοβαρά υπόψη τις προτροπές Οbama για «συνεργασία» με τουρκιά για τα πετρέλαια του Αιγαίου, λέει;

    Και γιατί ν’ανησυχούμε, όταν το State Department θεωρεί το 5000χρονο Ελληνικό Αιγαίο, «Αμφισβητούμενη Περιοχή»;

    Και γιατί να μην αμφισβητούμε τους Ενεργειακούς Δορυφορικούς Χάρτες NASA;

    Kαι γιατί να μας ενοχλεί το γεγονός ότι η επόμενη «κόκκινη γραμμή» που θα σπάσει θα είναι στο Αιγαίο; Και προς τι, τα ήδη αγορασμένα 17 γεωτρυπάνια;

    Kαι ποιά η σημειολογία της περίεργης παρουσίας και ομιλίας του προσκυνημένου στο ακριτικό Καστελόριζο στις 23/4/2010, πέραν της ανακοίνωσης ενεργοποίησης κι εγκλωβισμού της Ελλάδας στο colpo grosso του ΔΝΤ;

    Μήπως Και της σημειολογίας ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗΣ των Καστελόριζου/Δωδεκανήσων 150 εκατομμυρίων βαρελιών, πιθανών Κοιτασμάτων Πετρελαίου;

    Mήπως και της σημειολογίας ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗΣ της υφαλοκρηπίδας του Καστελόριζου, η οποία προσθέτει ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ κρίσιμο γεωγραφικό χώρο υπέρ της ελληνικής ΑΟΖ;

    Και τι γνωρίζουνε τα μόγγολα που αγνοούμε οι Ελληνες γιά την ανεξερεύνητη «Γαλάζια Σπηλιά» του πανέμορφου Καστελόριζου; Την ονειρική, κρυστάλλινη, μεγαλύτερη Σπηλιά της Μεσογείου, με τους θαλάσσιους λέοντες;

    Kαι γιατί να μας εξοργίζουν οι τσάρκες των «Πίρι Ρέϊς» και «Τσεσμέ» πάνω απ’ την Ελληνική υφαλοκρηπίδα; Όταν ο μοιραίος των Ιμίων και του αλήστου (εκ των πολλών) «Να φυσήξει και να πάρει ο αέρας την σημαία για να ησυχάσουμε» – θεωρεί τα Ελληνικά Νησιά του Αιγαίου, «γεωγραφική ιδιομορφία»;

    Και γιατί να μη πιστέψουμε την επιτομή της νεοταξικής αληθείας, όταν από Βρυξέλλες-Σύνοδο Ε.Ε., μάς δήλωσε με κάθε ειλικρίνεια: «Δεν έχει πετρέλαιο η Ελλάδα!!…»

    Kαι εν τέλει, γιατί να μην ανεχόμαστε την ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! με τα Ελληνικά Πετρέλαια;

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Και γιατί να αμφισβητούμε τους "μύθους" του Αιγαίου;
    Posted by Κωνσταντίνος Feature, Αιγαίο, Ελλάδα Πολιτική, Ενέργεια, πολιτική, Ροή 3:17 μ.μ.

    Εμείς οι Ελληνες, μακάριοι επαίτες των Οφειλετών/Δανειστών/ Επιμηκυντών μας, είμαστε των πάντων παντογνώστες κι αθεράπευτα über-αμφισβητίες-μάγκες. Για ποιό λόγο ν’ασχολούμεθα τώρα με τους Μύθους του Αιγαίου; Με τα φυσικά αέρια; Με τα μεθάνια; Με τα όσμια; Με τα τελλούρια; Και με τα ανεμούρια; Οταν όλα αυτά μαζί, αποτελούν ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ στην άσκηση του αναφαίρετου δικαιώματός μας επέκτασης στα 12 ναυτικά μίλια;

    Kαι γιατί να μην επιτρέψουμε στον σουλτάνο να έχει μυστική agenda γιά το Αιγαίο και να επισκέπτεται Οbama, μεσούσης της (τεχνητής) Ελληνικής «κρίσης» ΔΝΤ;

    Και γιατί να λάβουμε σοβαρά υπόψη τις προτροπές Οbama για «συνεργασία» με τουρκιά για τα πετρέλαια του Αιγαίου, λέει;

    Και γιατί ν’ανησυχούμε, όταν το State Department θεωρεί το 5000χρονο Ελληνικό Αιγαίο, «Αμφισβητούμενη Περιοχή»;

    Και γιατί να μην αμφισβητούμε τους Ενεργειακούς Δορυφορικούς Χάρτες NASA;

    Kαι γιατί να μας ενοχλεί το γεγονός ότι η επόμενη «κόκκινη γραμμή» που θα σπάσει θα είναι στο Αιγαίο; Και προς τι, τα ήδη αγορασμένα 17 γεωτρυπάνια;

    Kαι ποιά η σημειολογία της περίεργης παρουσίας και ομιλίας του προσκυνημένου στο ακριτικό Καστελόριζο στις 23/4/2010, πέραν της ανακοίνωσης ενεργοποίησης κι εγκλωβισμού της Ελλάδας στο colpo grosso του ΔΝΤ;

    Μήπως Και της σημειολογίας ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗΣ των Καστελόριζου/Δωδεκανήσων 150 εκατομμυρίων βαρελιών, πιθανών Κοιτασμάτων Πετρελαίου;

    Mήπως και της σημειολογίας ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗΣ της υφαλοκρηπίδας του Καστελόριζου, η οποία προσθέτει ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ κρίσιμο γεωγραφικό χώρο υπέρ της ελληνικής ΑΟΖ;

    Και τι γνωρίζουνε τα μόγγολα που αγνοούμε οι Ελληνες γιά την ανεξερεύνητη «Γαλάζια Σπηλιά» του πανέμορφου Καστελόριζου; Την ονειρική, κρυστάλλινη, μεγαλύτερη Σπηλιά της Μεσογείου, με τους θαλάσσιους λέοντες;

    Kαι γιατί να μας εξοργίζουν οι τσάρκες των «Πίρι Ρέϊς» και «Τσεσμέ» πάνω απ’ την Ελληνική υφαλοκρηπίδα; Όταν ο μοιραίος των Ιμίων και του αλήστου (εκ των πολλών) «Να φυσήξει και να πάρει ο αέρας την σημαία για να ησυχάσουμε» – θεωρεί τα Ελληνικά Νησιά του Αιγαίου, «γεωγραφική ιδιομορφία»;

    Και γιατί να μη πιστέψουμε την επιτομή της νεοταξικής αληθείας, όταν από Βρυξέλλες-Σύνοδο Ε.Ε., μάς δήλωσε με κάθε ειλικρίνεια: «Δεν έχει πετρέλαιο η Ελλάδα!!…»

    Kαι εν τέλει, γιατί να μην ανεχόμαστε την ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! με τα Ελληνικά Πετρέλαια;

    Oταν Αιγύπτιοι, Αλγερινοί και Λίβυοι ΑΡΜΕΓΟΥΝ και ΚΛΕΒΟΥΝ, τα Ελληνικά κοιτάσματα από τη νότια Κρήτη (Γάβδος) με ΕΝΑ ΔΙΣ Βαρέλια Πιθανά Κοιτάσματα Πετρελαίου και με τις εξέδρες τους εξόρυξης να έχουν επεκταθεί πέραν των 12 ναυτικών μιλίων και να κοντεύουν να μπουν στον αιγιαλό της Ιεράπετρας;

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Εμείς οι Ελληνες, μακάριοι επαίτες των Οφειλετών/Δανειστών/ Επιμηκυντών μας, είμαστε των πάντων παντογνώστες κι αθεράπευτα über-αμφισβητίες-μάγκες. Για ποιό λόγο ν’ασχολούμεθα τώρα με τους Μύθους του Αιγαίου; Με τα φυσικά αέρια; Με τα μεθάνια; Με τα όσμια; Με τα τελλούρια; Και με τα ανεμούρια; Οταν όλα αυτά μαζί, αποτελούν ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ στην άσκηση του αναφαίρετου δικαιώματός μας επέκτασης στα 12 ναυτικά μίλια;

    Kαι γιατί να μην επιτρέψουμε στον σουλτάνο να έχει μυστική agenda γιά το Αιγαίο και να επισκέπτεται Οbama, μεσούσης της (τεχνητής) Ελληνικής «κρίσης» ΔΝΤ;

    Και γιατί να λάβουμε σοβαρά υπόψη τις προτροπές Οbama για «συνεργασία» με τουρκιά για τα πετρέλαια του Αιγαίου, λέει;

    Και γιατί ν’ανησυχούμε, όταν το State Department θεωρεί το 5000χρονο Ελληνικό Αιγαίο, «Αμφισβητούμενη Περιοχή»;

    Και γιατί να μην αμφισβητούμε τους Ενεργειακούς Δορυφορικούς Χάρτες NASA;

    Kαι γιατί να μας ενοχλεί το γεγονός ότι η επόμενη «κόκκινη γραμμή» που θα σπάσει θα είναι στο Αιγαίο; Και προς τι, τα ήδη αγορασμένα 17 γεωτρυπάνια;

    Kαι ποιά η σημειολογία της περίεργης παρουσίας και ομιλίας του προσκυνημένου στο ακριτικό Καστελόριζο στις 23/4/2010, πέραν της ανακοίνωσης ενεργοποίησης κι εγκλωβισμού της Ελλάδας στο colpo grosso του ΔΝΤ;

    Μήπως Και της σημειολογίας ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗΣ των Καστελόριζου/Δωδεκανήσων 150 εκατομμυρίων βαρελιών, πιθανών Κοιτασμάτων Πετρελαίου;

    Mήπως και της σημειολογίας ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗΣ της υφαλοκρηπίδας του Καστελόριζου, η οποία προσθέτει ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ κρίσιμο γεωγραφικό χώρο υπέρ της ελληνικής ΑΟΖ;

    Και τι γνωρίζουνε τα μόγγολα που αγνοούμε οι Ελληνες γιά την ανεξερεύνητη «Γαλάζια Σπηλιά» του πανέμορφου Καστελόριζου; Την ονειρική, κρυστάλλινη, μεγαλύτερη Σπηλιά της Μεσογείου, με τους θαλάσσιους λέοντες;

    Kαι γιατί να μας εξοργίζουν οι τσάρκες των «Πίρι Ρέϊς» και «Τσεσμέ» πάνω απ’ την Ελληνική υφαλοκρηπίδα; Όταν ο μοιραίος των Ιμίων και του αλήστου (εκ των πολλών) «Να φυσήξει και να πάρει ο αέρας την σημαία για να ησυχάσουμε» – θεωρεί τα Ελληνικά Νησιά του Αιγαίου, «γεωγραφική ιδιομορφία»;

    Και γιατί να μη πιστέψουμε την επιτομή της νεοταξικής αληθείας, όταν από Βρυξέλλες-Σύνοδο Ε.Ε., μάς δήλωσε με κάθε ειλικρίνεια: «Δεν έχει πετρέλαιο η Ελλάδα!!…»

    Kαι εν τέλει, γιατί να μην ανεχόμαστε την ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! με τα Ελληνικά Πετρέλαια;

    Oταν Αιγύπτιοι, Αλγερινοί και Λίβυοι ΑΡΜΕΓΟΥΝ και ΚΛΕΒΟΥΝ, τα Ελληνικά κοιτάσματα από τη νότια Κρήτη (Γάβδος) με ΕΝΑ ΔΙΣ Βαρέλια Πιθανά Κοιτάσματα Πετρελαίου και με τις εξέδρες τους εξόρυξης να έχουν επεκταθεί πέραν των 12 ναυτικών μιλίων και να κοντεύουν να μπουν στον αιγιαλό της Ιεράπετρας;

    Ας τους αφήσουμε λοιπόν, όλους αυτούς, να κάνουν τη «δουλειά» τους, δηλαδή, ν’ασχολούνται με τους Μύθους του Αιγαίου…
    Τι ξέρουν αυτοί απ’αυτά;
    Είναι όλοι τους αυτοί, ανιστόρητοι μα@άκες.
    Ενώ εμείς, οι Ελληνες, μακάριοι επαίτες των Οφειλετών/Δανειστών/
    Επιμηκυντών μας, είμαστε των πάντων παντογνώστες κι αθεράπευτα über-αμφισβητίες-μάγκες.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Και γιατί να αμφισβητούμε τους "μύθους" του Αιγαίου;
    Posted by Κωνσταντίνος Feature, Αιγαίο, Ελλάδα Πολιτική, Ενέργεια, πολιτική, Ροή 3:17 μ.μ.

    Εμείς οι Ελληνες, μακάριοι επαίτες των Οφειλετών/Δανειστών/ Επιμηκυντών μας, είμαστε των πάντων παντογνώστες κι αθεράπευτα über-αμφισβητίες-μάγκες. Για ποιό λόγο ν’ασχολούμεθα τώρα με τους Μύθους του Αιγαίου; Με τα φυσικά αέρια; Με τα μεθάνια; Με τα όσμια; Με τα τελλούρια; Και με τα ανεμούρια; Οταν όλα αυτά μαζί, αποτελούν ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ στην άσκηση του αναφαίρετου δικαιώματός μας επέκτασης στα 12 ναυτικά μίλια;

    Kαι γιατί να μην επιτρέψουμε στον σουλτάνο να έχει μυστική agenda γιά το Αιγαίο και να επισκέπτεται Οbama, μεσούσης της (τεχνητής) Ελληνικής «κρίσης» ΔΝΤ;

    Και γιατί να λάβουμε σοβαρά υπόψη τις προτροπές Οbama για «συνεργασία» με τουρκιά για τα πετρέλαια του Αιγαίου, λέει;

    Και γιατί ν’ανησυχούμε, όταν το State Department θεωρεί το 5000χρονο Ελληνικό Αιγαίο, «Αμφισβητούμενη Περιοχή»;

    Και γιατί να μην αμφισβητούμε τους Ενεργειακούς Δορυφορικούς Χάρτες NASA;

    Kαι γιατί να μας ενοχλεί το γεγονός ότι η επόμενη «κόκκινη γραμμή» που θα σπάσει θα είναι στο Αιγαίο; Και προς τι, τα ήδη αγορασμένα 17 γεωτρυπάνια;

    Kαι ποιά η σημειολογία της περίεργης παρουσίας και ομιλίας του προσκυνημένου στο ακριτικό Καστελόριζο στις 23/4/2010, πέραν της ανακοίνωσης ενεργοποίησης κι εγκλωβισμού της Ελλάδας στο colpo grosso του ΔΝΤ;

    Μήπως Και της σημειολογίας ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗΣ των Καστελόριζου/Δωδεκανήσων 150 εκατομμυρίων βαρελιών, πιθανών Κοιτασμάτων Πετρελαίου;

    Mήπως και της σημειολογίας ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗΣ της υφαλοκρηπίδας του Καστελόριζου, η οποία προσθέτει ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ κρίσιμο γεωγραφικό χώρο υπέρ της ελληνικής ΑΟΖ;

    Και τι γνωρίζουνε τα μόγγολα που αγνοούμε οι Ελληνες γιά την ανεξερεύνητη «Γαλάζια Σπηλιά» του πανέμορφου Καστελόριζου; Την ονειρική, κρυστάλλινη, μεγαλύτερη Σπηλιά της Μεσογείου, με τους θαλάσσιους λέοντες;

    Kαι γιατί να μας εξοργίζουν οι τσάρκες των «Πίρι Ρέϊς» και «Τσεσμέ» πάνω απ’ την Ελληνική υφαλοκρηπίδα; Όταν ο μοιραίος των Ιμίων και του αλήστου (εκ των πολλών) «Να φυσήξει και να πάρει ο αέρας την σημαία για να ησυχάσουμε» – θεωρεί τα Ελληνικά Νησιά του Αιγαίου, «γεωγραφική ιδιομορφία»;

    Και γιατί να μη πιστέψουμε την επιτομή της νεοταξικής αληθείας, όταν από Βρυξέλλες-Σύνοδο Ε.Ε., μάς δήλωσε με κάθε ειλικρίνεια: «Δεν έχει πετρέλαιο η Ελλάδα!!…»

    Kαι εν τέλει, γιατί να μην ανεχόμαστε την ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! με τα Ελληνικά Πετρέλαια;

    Oταν Αιγύπτιοι, Αλγερινοί και Λίβυοι ΑΡΜΕΓΟΥΝ και ΚΛΕΒΟΥΝ, τα Ελληνικά κοιτάσματα από τη νότια Κρήτη (Γάβδος) με ΕΝΑ ΔΙΣ Βαρέλια Πιθανά Κοιτάσματα Πετρελαίου και με τις εξέδρες τους εξόρυξης να έχουν επεκταθεί πέραν των 12 ναυτικών μιλίων και να κοντεύουν να μπουν στον αιγιαλό της Ιεράπετρας;

    Ας τους αφήσουμε λοιπόν, όλους αυτούς, να κάνουν τη «δουλειά» τους, δηλαδή, ν’ασχολούνται με τους Μύθους του Αιγαίου…
    Τι ξέρουν αυτοί απ’αυτά;
    Είναι όλοι τους αυτοί, ανιστόρητοι μα@άκες.
    Ενώ εμείς, οι Ελληνες, μακάριοι επαίτες των Οφειλετών/Δανειστών/
    Επιμηκυντών μας, είμαστε των πάντων παντογνώστες κι αθεράπευτα über-αμφισβητίες-μάγκες.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    olla kai olloi sas ENAS LIGMOS krima. Anepanalipti apodiksi gia tin katakefalin kaliergia tou ellina??? thelo na pisteuo pos oxi.etoutes tis krisimes wres gia tin patrida mas apetite orimi skepsi piotita dialogou .na proseksoume na mi xathoume . na apofigoume tin eutelia kai ton diasirmo .na dosoume kai pali stin ellada mas tin EGLI pou tis aniki . tis to ofiloume.kallo kouragio se ollous mas. me agapi.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Βλασφημήτε συνεχώς άπιστοι…θα κατέβει καμμιά μέρα ο Χριστός και θα σας γαμήσει την παναγία.
    Μεχρι τότε όμως αφήνει να σας γαμάνε τα κολλητάρια του(παπάδες,πολιτικοί,μοναχοί managers και δημοσιοκάφροι).
    ΜΕΤ ΑΝΟΗΤΕ ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ!!!

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Τελικά, αν ένα πράγμα έχουμε οι Έλληνες αυτό είναι χιούμορ…Το απήλαυσα!!! Ήταν μεγαλειώδη τα σχόλια!!! Ναι, είμαι περίφανος που είμαι 'Ελληνας γιατί μπορούμε να κάνουμε όλο το πλανήτη με τις μαλακίες μας να γελά!!! Ζήτω το Έθνος!!! Ζήτω ο Στρατός!!!

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Αν μου επιτρέπετε κ.κ μπλοκερς να γράψω εγώ κάποιες σκέψεις μου , άσχετες με το θεμα που δουλεύετε επίκαιρο όμως πάντα με την δική μου αντίληψη της ελληνικής μαύρης πραγματικότητας.
    Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι το πρόβλημά μας είναι οι Έλληνες πολιτικοί, αναρωτηθήκατε γιατί συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο?
    τόσο αλαζόνες, τέτοια απόσταση από τον κόσμο? από που πηγάζει?
    Συνωστίζονται οι κλέπτες στα τηλεοπτικά παράθυρα και ψάχνουν για τους κλέπτες. Νομίζουν , συνεπικουρούμενοι από τα ΜΜΕ ότι θα μας δουλέψουν για μια ακόμη φορά λέγοντας μας ότι για όλα φταίει ο Εφραίμ και ο Χριστόφοράκος. Και μερικώς τα κατάφεραν αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών. Μα εδώ λείπουν 400 δις . Τα σκάνδαλα SIEMENS Και βατοπαιδι δεν αγγίζουν κάν το 1 δις . Τα υπόλοιπα που είναι ρε κλέφτες? Η τρόικα γιατί μέσα στο μνημόνιο δεν επέβαλε την άρση του νομού περί ευθηνής υπουργών? Το κόλπο του ΓΑΠ είναι στημένο από το 1996 και το ξέρουμε. Καλλίτερα το ξέρει η προθηπουργομητωρ Margaret.
    Δεν πρέπει , μας λένε , να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι διότι όλοι οι «ηγέτες» μας δεν είναι ίδιοι. Μα στο δίκαιο μας η παρασιώπηση εγκλήματος θεωρείται συνενοχή. Η Μήπως δεν ξέρανε ?

    Όταν ο Καποδίστριας κατέβηκε προσπαθώντας να φτιάξει την νεοσύστατη Ελλάδα δεν είχε στελέχη, οι ντόπιοι ήταν κατσικοκλέφτες (γνωστά πράγματα σε όλους) ποιός ήξερε γαλλικά και καλούς τρόπους, τι θα πεί υπουργείο, κρατική υπηρεσία πράγματα άγνωστα.
    Ωστόσο τα κατάφερε και με επαρκή έως αξιοπρεπή εκπροσώπηση έστησε κράτος, τα πιό πολλά στελέχη όμως ήταν φερτοί, αξιωματούχοι από το Φανάρι, την Οθωμανική Αυλή, την Μολδαβία, και μερικοί από την Τσαρική Ρωσία δηλαδή άτομα άσχετα που ποτέ δεν ένιωσαν (νοιώθουν) Έλληνες, δεν πολέμησαν, όμως ήταν χρήσιμοι (και ακόμα είναι?) διότι από τότε η Ελλάς μόνο μεγαλώνει (αν εξαιρέσετε την περίπτωση της Κύπρου 1974 και τα Ίμμια 2000, το Αιγαίο πρόσφατα , που και αυτές οι περιπτώσεις είναι ελέγξιμες)

    Στην παρούσα φάση οι καιροί άλλαξαν και οι «ηγέτες» μας καλούνται να αλλάξουν ριζικά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν το βλέπω δύσκολο διότι δεν μπορούν αφήστε ότι η ΠΑΣΙΚική λαίλαπα του 1980 μπόλιασε την πολιτική ζωή της Ελλάδος μέ άσχετους και άπειρους και ανίκανους κυβερνητικούς .

    Ο Ελληνικός λαός όμως εν τω μεταξύ άλλαξε και εκεί την πάτησαν οι πολιτικοί μας, μορφώθηκε, ήρθε σε επαφή με άλλους λαούς, μέσω της ναυτιλίας, του τουρισμού της μετανάστευσης και των εδώ παράνομων μεταναστών ακόμα σε κάθε μικρό χωριό ή κοινότητα πάτησαν οι ξένοι για πρώτη φορά και ταρακουνηθήκαμε.

    Οι πολιτικοί την πάτησαν διότι δεν περίμεναν τέτοια ωριμότητα και αυτογνωσία, λεμε τωρα, σε ηλικίες κάτω των 40 χρόνων το εκλογικό σώμα τους έχει απορρίψει, αλλά και οι μεγαλύτεροι δεν περιμένουν πλέον τίποτα.

    Οι πολιτικοί απαξιώθηκαν μόνοι τους με τα έργα τους γνώριζαν πολύ καλά τις συνέπειες των πράξεών τους και συνέχιζαν απλά διότι είναι παλιοχαρακτήρες η λέξη συγνώμη είναι άγνωστη, και συνεχίζουν απτόητοι ελπίζοντας ότι θα ξεχάσουμε και θα συνεχίσουν ξανά προς τη δόξα – το μόνο άθλημα που γνωρίζουν,
    καμμία ψήφος στα λαμόγια . Μπορείτε?

    Εμείς και εσείς θα περιμένουμε υπομονετικά και αναλόγως θα πράξουμε θα γίνει η συγχώνευση Aegean – Ολυμπιακής? με ΝΔ δεν επιτράπηκε διότι θα δημιουργείτο μονοπώλιο, τώρα?.

    Θα γίνει το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βοτανικό?
    πάνω στα αρχαία? ανάμεσα στους αρχαιότερους οικισμούς, στην αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης?
    Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια , τα λιμάνια τα τραίνα ,οι τράπεζες, ο αγωγός φυσικού αερίου, το κτηματολόγιο , που λυσσασμένα σαν αντιπολίτευση πολεμούσε , τις αντιδράσεις εν μέσω πετρελαϊκής κρίσης για την μη άνοδο της λιανικής τιμής του. Και τώρα ;
    Έτσι είναι κύριοι του ΠΑΣΟΚ τώρα εσείς έχετε την ευθύνη
    ντροπή μας αλλά και σε όλους, όσους δεν αντιδρούν

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΕΣΑ ΓΙΑ ΜΠΕΣΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..

    Reply
  32. Ανώνυμος

    Ναί και μετά θα σηκωθεί ο μπόμπ ο σφουγγαράκης μαζί με τους G-IJOE και θα πάνε στην Αίγυπτο να αναστήσουν τον Μέγα Αλέξανδρο! Εκείνος μαζί με την Κλεοπάτρα τον Αντώνιο και τον Κολοκοτρώνη θα πάνε στην Πόλη όπου θα τους περιμένει ο (Ξε)μαρμαρωμένος βασιλιάς. Όλοι μαζί κι αντάμα τραγουδώντας το "ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ" θα ανοίξουν τις πύλες του Άδη όπου θα ξεπροβάλλουν πάνοπλες οι λεγεώνες μαζί με τα πρωτοπαλλίκαρα του 21.
    Έπειτα άγγελος κυρίου θα κατέβει εξ ουρανού και θα δώσει την ρομφαία στον κυρ Αντώνη τον βαρκάρη τον σερέτη (που έμαθε να ζεί ρεμπέτης) και θα πάνε μέχρι την κολυμπήθρα του σιλωάμ να κάνουνε ποδόλουτρο για τα αρθριτικά. ΄Υστερα θα οδηγήσουνε τις λεγεώνες τους μέχρι το Πεκίνο όπου οι Κινέζοι θα μεταλλαχθούν σε Έλληνες. Και δεν μας χ…ζεις ρε Νταλάρα!

    Reply
  33. ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΣ!

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ !
    ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ 07-12-2010 ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ!
    ΟΛΟΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ!
    ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ!ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!
    ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΝΗΜΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ

    Reply
  36. ΘΗΣΕΥΣ

    Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ

    ΑΥΤΗ Η ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ 7 ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ 7 ΝΕΕΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ

    ΖΗΤΩ Ο ΘΗΣΕΑΣ

    Reply
  37. "ANTI AMAZON"

    Η ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ

    Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 1130m ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΖΩΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΕΙΣ (23) ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΑΝΑΓΛΥΦΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΟΠΟΥ ΕΝΔΕΚΑ (11) ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ (12) ΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝΟΜΑΧΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΥΡΑΝΟΥ – ΔΙΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΜΑΖΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΕΝΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ

    http://anti-amazon.blogspot.com/2010/11/blog-post_07.html

    Reply
  38. Ανώνυμος

    ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΡΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ

    Reply
  39. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣΠ ΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ…ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ…ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ…ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ…ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ??? ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΓΚΕΣ..ΑΑΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΘΕΛΕΤΕ?? ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΠΛΕ…Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ (ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ) ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ…ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΡΕ..ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?? ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ…ΑΠΑΡΝΗΘΗΤΕΠ ΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΟΤ ΙΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ..ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΘΕΛΕΤΕ??? ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΦΟΡΟ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ..ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΙΝΗΘΗΤΕ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ..ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..ΓΥΡΙΣΤΕ ΖΗΣΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ …ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΑΓΚΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ….ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ….

    Reply
  40. Ανώνυμος

    Με κάτιτέτοια κοιμάτε ο Έλληνας τον ύπνο του δικαίου πειμένοντας τη βοήθεια από τομακρινό διάστημα και από μύθους. Όσο πιστεύουμε ότι η βοήθεια θα έρθει από κάποιους άλλους τόσο καθόμαστε άπραγοι και κλέμε τη μοίρα μας. Έχουμε γίνει μοιρολάτρες με αυτές τις ιστορίες αντί να βγούμε και να παλαίψουμε. Αίσχος η απάθεια ταυτίζεται με τη μ@αλ@κία. Γι' αυτό μας κανουν ότι κάνουν!
    Ξυπνήστε ρε! αντιδράστε ανατρέψτε τους τώρα!
    http://59osdaskalos.blogspot.com

    Reply
  41. Ανώνυμος

    'Ελθέ, μάκαρ, Παιάν, Τιτυοκτόνε, Φοίβε, Λυκωρεύ,
    Μεμφίτ', αγλαότιμε, ιήιε, ολβιοδώτα,
    χρυσολύρη, σπερμείε, αρότριε, Πύθιε, Τιτάν,
    Γρύνειε, Σμινθεύ, Πυθοκτόνε, Δελφικέ, μάντι,
    άγριε, φωσφόρε δαίμον, εράσμιε, κύδιμε κούρε,
    † μουσαγέτα, χοροποιέ, εκηβόλε, τοξοβέλεμνε,
    Βράγχιε καί Διδυμεύ, † εκάεργε, Λοξία, αγνέ,
    Δήλι' άναξ, πανδερκές έχων φαεσίμβροτον όμμα,
    χρυσοκόμα, καθαράς φήμας χρησμούς τ' αναφαίνων:
    κλύθί μου ευχομένου λαών ύπερ εύφρονι θυμώι:
    τόνδε σύ γάρ λεύσσεις τόν απείριτον αιθέρα πάντα
    γαίαν δ' ολβιόμοιρον ύπερθέ τε καί δι' αμολγού,
    νυκτός εν ησυχίαισιν υπ' αστεροόμματον όρφνην
    ρίζας νέρθε δέδορκας, έχεις δέ τε πείρατα κόσμου
    παντός: σοί δ' αρχή τε τελευτή τ' εστί μέλουσα,
    παντοθαλής, σύ δέ πάντα πόλον κιθάρηι πολυκρέκτωι
    αρμόζεις, οτέ μέν νεάτης επί τέρματα βαίνων,
    άλλοτε δ' αύθ' υπάτης, ποτέ Δώριον εις διάκοσμον
    πάντα πόλον κιρνάς κρίνεις βιοθρέμμονα φύλα,
    αρμονίηι κεράσας {τήν} παγκόσμιον ανδράσι μοίραν,
    μίξας χειμώνος θέρεός τ' ίσον αμφοτέροισιν,
    ταίς υπάταις χειμώνα, θέρος νεάταις διακρίνας,
    Δώριον εις έαρος πολυηράτου ώριον άνθος.
    ένθεν επωνυμίην σε βροτοί κλήιζουσιν άνακτα,
    Πάνα, θεόν δικέρωτ', ανέμων συρίγμαθ' ιέντα:
    ούνεκα παντός έχεις κόσμου σφραγίδα τυπώτιν.
    κλύθι, μάκαρ, σώζων μύστας ικετηρίδι φωνήι.

    Reply
  42. Ανώνυμος

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΟΤΖΑΜ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ (ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ) ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ? ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ , ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    Reply
  43. Ανώνυμος

    Παρά το γεγονός ότι διάβασα με πολύ προοχή το άρθρο στο οποίο εν μέρη επιβεβαιώνονται και προφητείες του γερ.Παίσιου, έκανα ένα απλό google search με τα εξής keywords: jim silvanis, dimitris silvanis, dimitrios silvanis όπου δεν προέκυψε τίποτα απολύτως. Δεκτό ότι ο "καθηγητής" είναι συνταξιούχος από το 2006, αλλά αυτό δε δικαιολογεί την πλήρη απουσία του από το διαδίκτυο. Ούτε ένα βιβλίο, ούτε ένα πέιπερ, τίποτα, γεγονός αρκετά ύποπτο. Έχει να αποαντήσει κάτι αυτός που έγραψε το κείμενο;

    Reply
  44. Ανώνυμος

    Κοιν.:
    stellapapab@yahoo.gr

    Με την άδεια του κ. Όμηρου Φωτιάδη δημοσιεύουμε ένα υποθετικό σενάριο βασισμένο όμως πάνω στις προφητείες για το πως μπορεί να εξελιχθεί η ελληνοτουρκική σύρραξη και ο μετέπειτα 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Το κείμενο είναι τμήμα ολοκληρωμένου άρθρου που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "ΑΒΑΤΟΝ" (Τεύχος 72 / Ιούνιος 2007)

    :WAR GAME : ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

    Οι ΗΠΑ απαγορεύουν αυστηρά στην Τουρκία να εισβάλει στο Β. Ιράκ, απειλώντας τη με λήψη σοβαρών μέτρων. Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Τουρκίας – την επόμενη της εκλογής του, στις 16 Μαΐου 2007 ή όποτε στο άμεσο μέλλον – καλείται να χειριστεί την κρίση. Ιδιαίτερα δυνατός, θέλει να δώσει το «πολιτικό του στίγμα»!

    Υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ, καθώς δεν θέλει να συγκρουστεί μαζί τους από την πρώτη κιόλας μέρα! Ζητά, όμως σοβαρά ανταλλάγματα τα οποία, ανακουφισμένες οι ΗΠΑ, του τα προσφέρουν, καθώς απομακρύνεται το ενδεχόμενο χάους στο Ιράκ από τουρκική εισβολή! Ο νέος Τούρκος πρόεδρος εξασφαλίζει πολύ μικρής διάρκειας επιθέσεις στο Β. Ιράκ, εναντίον θέσεων του ΡΡΚ. Πραγματοποιούνται αεροπορικοί βομβαρδισμοί – βιτρίνα, χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα, για εσωτερική κατανάλωση και ικανοποίηση των Τούρκων.

    Reply
  45. Ανώνυμος

    :WAR GAME : ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

    Οι ΗΠΑ απαγορεύουν αυστηρά στην Τουρκία να εισβάλει στο Β. Ιράκ, απειλώντας τη με λήψη σοβαρών μέτρων. Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Τουρκίας – την επόμενη της εκλογής του, στις 16 Μαΐου 2007 ή όποτε στο άμεσο μέλλον – καλείται να χειριστεί την κρίση. Ιδιαίτερα δυνατός, θέλει να δώσει το «πολιτικό του στίγμα»!

    Υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ, καθώς δεν θέλει να συγκρουστεί μαζί τους από την πρώτη κιόλας μέρα! Ζητά, όμως σοβαρά ανταλλάγματα τα οποία, ανακουφισμένες οι ΗΠΑ, του τα προσφέρουν, καθώς απομακρύνεται το ενδεχόμενο χάους στο Ιράκ από τουρκική εισβολή! Ο νέος Τούρκος πρόεδρος εξασφαλίζει πολύ μικρής διάρκειας επιθέσεις στο Β. Ιράκ, εναντίον θέσεων του ΡΡΚ. Πραγματοποιούνται αεροπορικοί βομβαρδισμοί – βιτρίνα, χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα, για εσωτερική κατανάλωση και ικανοποίηση των Τούρκων.

    Μετά από δυο μήνες, η Τουρκία μεταφέρει πολλές μονάδες του Στρατού της από την Ν/Α Τουρκία στη Θράκη και τα παράλια της Μ. Ασίας. Κατόπιν έντονης μυστικής διπλωματίας, καταφέρνει και λαμβάνει την υποστήριξη και την ανοχή των ΗΠΑ, για την δημιουργία ενός ελεγχόμενου «θερμού επεισοδίου» με την Ελλάδα, στο ύψος του 25ου παράλληλου, στο μέσο σχεδόν του Αιγαίου.

    Τουρκικά αεροσκάφη παραβιάζουν μαζικά τον ελληνικό εναέριο χώρο. Η εμπλοκή τους με τα ελληνικά καταλήγει σε «ατύχημα», τύπου Καρπάθου. Το «ατύχημα» εξελίσσεται σε εναέρια τοπική σύγκρουση. Στην περιοχή αναπτύσσονται ναυτικές δυνάμεις. Ακολουθεί μικρής έκτασης ναυμαχία, καθώς οι Τούρκοι ζητάνε η Ελλάδα να παραδώσει τους Τούρκους πιλότους, τους οποίους περισυνέλλεξαν τα πλοία μας. Σε όλη την έκταση των ελληνοτουρκικών συνόρων και την Κύπρο, οι δυνάμεις των αντιπάλων βρίσκονται σε πολεμική ετοιμότητα.

    Reply
  46. Ανώνυμος

    ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ?ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ-ΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ "ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ 1-2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΖΗΣΕ ΤΟ 1714 ΕΩΣ ΤΟ 1719 ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ.ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΟΤΕ, ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ,ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ? ΕΠΙΣΗΣ,ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΝΟΡΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ?ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,ΟΧΙ ΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ? ΑΝΤΡΙΚΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΩΣΤΕ,ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ.

    Reply
  47. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!

    Reply
  48. Ανώνυμος

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ, ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΟΣΟ ΑΝΔΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΟΥΡΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!ΚΟΤΕΣ Ε! ΚΟΤΕΣ.!!!ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ!!!

    Reply
  49. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑΝΩΝΥΜΕ …. ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΕΡΝΕΙΣ… ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ!!!!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

    Reply
  50. Ανώνυμος

    ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΪ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    Reply
  51. ακις λουκιανος

    οπως ειπε κι ενας μεγαλος:" η ηλιθιότητα είναι ανίκητη". Α ναι και οι θρησκειες ειναι η καταστροφη αυτου του κοσμου. Αϊντε υπανθρωποι συνελθετε.

    Reply
  52. Ανώνυμος

    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ
    1) ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.{ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΕΙ ΤΟ CASUS BELLI H TΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ}.
    2) ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ 6 ΣΕ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ.ΠΕΡΙ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ, ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ,ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ,ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ!
    3) ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΕΑ ΓΕΝΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.(ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΠΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ,ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο Τ.ΟΖΑΛ).
    4) ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ,ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ.(ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ.Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ,ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ.ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ ΗΡΘΕ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε).
    5) ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,(Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗ 1000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΙΝΕΖΟΙ,ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 200.000.000 ΣΤΡΑΤΟ (ΤΩΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΡΙΘΜΕΙ ΣΕ 200.000.000).
    6) ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ.
    7) ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΔΗΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1453 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    8) ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΤΑ ΚΑΙ ΝΟΥ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ
    28 Νοεμβρίου 2010 2:08 μ.μ.

    Reply
  53. Ανώνυμος

    το εχουμε ξαναγραψει γερων ιωσηφ βατοπαιδινος. και ολες οι ερωτησεις σας θα απαντηθουν

    Reply
  54. Ανώνυμος

    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ
    1) ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.{ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΕΙ ΤΟ CASUS BELLI H TΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ}.
    2) ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ 6 ΣΕ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ.ΠΕΡΙ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ, ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ,ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ,ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ!
    3) ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΕΑ ΓΕΝΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.(ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΠΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ,ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο Τ.ΟΖΑΛ).
    4) ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ,ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ.(ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ.Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ,ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ.ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ ΗΡΘΕ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε).
    5) ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,(Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ)ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗ 1000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΙΝΕΖΟΙ,ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 200.000.000 ΣΤΡΑΤΟ (ΤΩΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΡΙΘΜΕΙ ΣΕ 200.000.000).
    6) ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ.
    7) ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΔΗΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1453 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    8) ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΤΑ ΚΑΙ ΝΟΥ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ

    Reply
  55. Ανώνυμος

    ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ

    Reply
  56. Ανώνυμος

    @ 28 Νοεμβρίου 2010 12:19 μ.μ.

    θέλω προκαταβολή μόλις το 10% του ποσού που μου αντιστοιχεί. Πού κάνω αίτηση?

    Reply
  57. Ανώνυμος

    94.000.000.000 ειναι τα λεφτα που αντιστοιχουν στον καθε γνησιο ελληνα απο την εξορυξη του πλουτου της ελλαδος .αστειο εεε

    Reply
  58. Ανώνυμος

    καλημέρα σε ολους.όσο για τον ιππότη του άρθρου….εκτός απο το να μαζέψετε χρυσό και να έιστε δουλικά…κάτι άλλο μήπως σας ειπε??????και ασφαλώς δεν έιχε καμια σχέση με ΕΛ…… καλή συνέχεια σε ολους,,και ευχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά ,,,

    Reply
  59. Ανώνυμος

    ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΈΥΟΥΝ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ! ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.

    Reply
  60. Ανώνυμος

    Ότι και να λέτε,
    τα άσχημα πέρασαν
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ τα χειρότερα
    και μετά τα καταστροφικά!

    Reply
  61. Ανώνυμος

    ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΕ ΣΟΦΕ…!!!!!! ΜΕΤΑΔΑΛΑΜΠΕΥΤΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ..
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ..?????Η ΕΣΤΩ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕ?????

    Reply
  62. Ανώνυμος

    @9:09 ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…

    Reply
  63. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΛΙΓΑ ΠΙΤΟΥΡΑ Η ΜΠΑΜΠΑΚΟΠΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΕΛΑΖΟΥΝ

    Reply
  64. Ανώνυμος

    Τζίμ Σιλβάνης δε βγαζει τιποτα το google. Αν υπαρχει πραγματικα ο άνθρωπος ειναι κριμα να του αποδιδονται τετοιες μαλακιες Κυριακη πρωι. Σιγα μην παρω και στα σοβαρα εναν τυπο που θα με κανει να ξεχασω και την ορθογραφια που εμαθα στην τριτη δημοτικου.
    Ξυπνηστε ρε επιτελους! Οτι φρικασέ σας ταιζουν ακομα το τρωτε, ειτε απο την tv ειτε απο το ιντερνετ.
    Ο καθενας γραφει οτι του σηκωθει και καλα απο αξιοπιστη ανυπαρκτη πηγη.
    Αν θελετε να λυτρωθειτε να καντε κατι μονοι σας και οχι να περιμενετε παντα πο τους αλλους. Αλλα ετσι σας εμαθαν και το παιζουν καλα ακομα το παιχνιδι..

    Reply
  65. Ανώνυμος

    ΑΝΑΛΩΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΗΜΙΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.ΤΟΣΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…..ΧΑ'Ι'ΒΑΝΙΑ.

    Reply
  66. Ανώνυμος

    Καλά οι Εβραίοι προκειμένου να κυβερνήσουν όλο τον κόσμο μέχρι και τους Αρειανούς έβαλαν στο κόλπο. Κατάλαβαν ότι ο κόσμος τους έχει πάρει είδηση,έχουν πανικοβληθεί και δεν ξέρουν πιά τι διαδίδουν. Πανικός μεγάλος, τους έχει πιάσει και έχουν αρχίσεις τις παπαριές.

    Reply
  67. basilis

    3:55 π.μ. οχι φιλε μου δεν θα σε εγκαταληψει….σε αγαπαει, εισαι δημιουργημα του……δεν θα σε εγκαταληψει ποτε…..μην τον περιφρονης.. ο θεος ειναι μεγαλος…ειμαστε παιδια του

    Reply
  68. Ανώνυμος

    βασιλη 2:49. δεν θα εγκαταλήψει και τους αλλόθρησκους. Άνθρωποι δεν είναι και αυτοί; Η' μήπως είναι κατώτεροι;
    Είδες τι ωραία που μπλέκει η θρησκεία με τις φασιστικές αντιλήψεις;

    Reply
  69. Ανώνυμος

    O Χιτλερ που ηθελε να κατακτησει τον κοσμο σιγουρα θα βρηκε μπροστα του διαφορους ανταγωνιστες. Ως υποψηφιος κατακτητης θα πρεπει να ηξερε την αληθεια για το τι παιζεται πανω στη γη. Καποιοι απο τους ανταγωνιστες μπορει να ηταν με το ιδιο οραμα αλλα με διαφορετικο απωτερο σκοπο…Ετσι σπαστηκε και εφαγε οσο πιο πολλους μπορουσε….
    Η μηπως ηταν και αυτος υποχειριο?

    Reply
  70. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΕΓΟ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΙΑΣ ΞΕΣΙΚΟΜΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ.Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

    Reply
  71. basilis

    φιλαρακι 2:25 π.μ. αλλο χριστιανος και αλλο χριστος…μην μπερδευεσαι!!
    αν ενας χριστιανος σκοτωση δεν παει να πει οτι ο χριστος ειπε κατι τετοιο!!!
    αυτα τα κανουν οι μουσουλμανοι….

    Reply
  72. Ανώνυμος

    οχι. πρέπει να τους ξεκιλίασουμε και να τους αφανισουμε! Έτσι δεν κάνουν οι καλοί χριστιανοί;

    Reply
  73. Ανώνυμος

    ΑΛΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ
    1.800.000 ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ
    1.800.000 ΛΟΒΟΤΟΜΕΣ……

    Reply
  74. Ανώνυμος

    ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ
    ΤΗΝ ΙΠΙΑΜΕΝ….

    Reply
  75. Ανώνυμος

    2:03 ετοιμάζεσαι για το λουτρό αίματος;
    Είμαι σίγουρος ότι έχεις και πηρηνικό καταφύγιο γεμάτο κονσέρβες.

    Reply
  76. Ανώνυμος

    Καληνυχτα σε ολους.συγνωμη αν σας την εσπασα.αλλα οταν βλεπω ομαδα Ε και καποιους να υποστηριζουν τετοιες παπαριες τρελλαινομαι

    Reply
  77. Ανώνυμος

    ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ .ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ?

    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ

    Reply
  78. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ

    Reply
  79. Ανώνυμος

    ο ιδιος ο μαλακας εξακολουθη και γραφει……
    ενας ειναι………….
    εγω μπορει να μην κανω οτι λεει η θρησκεια μου αλλα θεος υπαρχη!!!!

    Reply
  80. Ανώνυμος

    και ομως η ομαδα Ε υπαρχει.την αλλη βδομαδα παιζει με το Περδοχωρι Αιτολοακαρνανιας!!

    Αλλα θα χασουν και απο αυτους τοσο μαλακες που ειναι..

    Reply
  81. Ανώνυμος

    Ναι 1:50. Υπάρχει Θεός. Αλλά υπάρχουν και οι εκπροσωποι του πάνω στην Γη που χέζονται στο τάληρο και κάνουν μούγκα! Ευχριστώ δεν θα πάρω τέτοια θρησκεία

    Reply
  82. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ? ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ ? τι ηλιθιοτητες λετε ρε ? μηπως παιρνετε τιποτα περιεργα ματζουνια και ουσιες και εχει γινει λασπη οτι λιγο μυαλο υπηρχε μεσα στο κρανιο σας ?

    Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !

    ΕΠΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Δ-Υ-Ν-Α-Τ-Α =

    Μακαρι να υπηρχε μια ομαδα Ε , αλλα δεν υπαρχει… αν υπηρχε δεν θα ξευτιλιζοτανε η Ελλαδα σημερα, ουτε θα χρεωκοπουσε ουτε οι γυφτοσκοπιανοι θα μας κανανε γυμνασια, ουτε οι μογγολοτουρκοι θα παιρνανε την μιση Κυπρο και θα ετοιμαζονταν να παρουν και την αλλη μιση, ουτε θα ξευτιλιζομασταν στα Ιμια ουτε κωστο-γιωργακηδες θα μας γελοιοποιουσαν…

    Ας σταματησει αυτη η ΜΑΛΑΚΙΑ που μας αποκοιμιζει και δηθεν καποιοι με 'υπεροπλα' θα μας σωσουν οταν ερθει η στιγμη.. ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ δεν θα αργησει η στιγμη που ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ… και τοτε θα καταλαβετε τι ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΕΙΣΤΕ οταν θα διαπιστωσετε οτι δεν σας εσωσε καμμια ομαδα Ε..

    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ -ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ- ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ , ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΤΜΑΝ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ – ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΜΟΙΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ – ΔΕΙΞΤΕ ΡΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΑΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ και αστε τα σουργελα να ονειρευονται ομαδες και ταξιαρχιες Ε να μαλακιζονται με δηθεν προφητειες για ξανθα γενη που θα μας σωσουν και εξωγηινους που ετοιμαζονται να φανε τους εχθρους μας…

    ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ΠΙΑ ?

    ΣΗΚΩΣΤΕ ΡΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΥΝΑΤΑ !

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ .

    Reply
  83. Ανώνυμος

    υπαρχη ενας μαλακας εδω που εχει γραψει…..6-7 φορες ειρωνικα σχολια!!!!
    ξερεις εσυ βλαμενε !!!
    βλακα υπαρχη θεος και αν δεν πιστευεις αντε προσκηνα το ευρω κοπροσκυλο

    Reply
  84. Ανώνυμος

    AETOS HALKIDIKIS
    Οι Αμερικάνοι εντόπισαν 16 τρισ. κυβικά φυσικού αερίου νότια της Κρήτης!
    1 ώρα πριν
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

    Reply
  85. Ανώνυμος

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.
    ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ ΦΟΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ

    Reply
  86. Ανώνυμος

    1.38, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ.

    Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    Reply
  87. Ανώνυμος

    Μακαρι να υπηρχε μια ομαδα Ε , αλλα δεν υπαρχει… αμ υπηρχε δεν θα ξευτιλιζοτανε η Ελλαδα σημερα, ουτε θα χρεωκοπουσε ουτε οι γυφτοσκοπιανοι θα μας κανανε γυμνασια, ουτε οι μογγολοτουρκοι θα παιρνανε την μιση Κυπρο και θα ετοιμαζονταν να παρουν και την αλλη μιση, ουτε θα ξευτιλιζομασταν στα Ιμια ουτε κωστο-γιωργακηδες θα μας γελοιοποιουσαν…

    Ας σταματησει αυτη η ΜΑΛΑΚΙΑ που μας αποκοιμιζει και δηθεν καποιοι με 'τπεροπλα' θα μας σωσουν οταν ερθει η στιγμη.. ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ δεν θα αργησει η στιγμη που ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ… και τοτε θα καταλαβετε τι ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΕΙΣΤΕ οταν θα διαπιστωσετε οτι δεν σας εσωσε καμμια ομαδα Ε..

    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ -ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ- ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ , ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΤΜΑΝ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ – ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΜΟΙΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ – ΔΕΙΞΤΕ ΡΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΑΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ και αστε τα σουργελα να ονειρευονται ομαδες και ταξιαρχιες Ε να μαλακιζονται με δηθεν προφητειες για ξανθα γενη που θα μας σωσουν και εξωγηινους που ετοιμαζονται να φανε τους εχθρους μας…

    ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ΠΙΑ ?

    ΣΗΚΩΣΤΕ ΡΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΥΝΑΤΑ !

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ .

    Reply
  88. Ανώνυμος

    ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ?

    Reply
  89. Ανώνυμος

    δεν μπορω να σας καταλβω ειλικρινα…θελετε πιστευετε δεν θελετε οκ…την ταινια δηλαδη την πιστευετε που την βλεπετε η πατε στον καθρεπτη και φωναζετε μπεε επειδη την ειδατε;;ή πατε στο βιντεοκλαμπ που την πηρατε η την κατεβασατε και κανετε μπε σε αυτον που σας την εδωσε διοτι εμμεσως εκπροσωπει τον συγγραφεα..;αν οντως το κανετε τοτε μονον δικαιουστε να κραξετε…η εισαστε χαζοι η εισαστε πανηλιθιοι ενα απο τα δυο…η δεν ξερετε πραγματικα τον εαυτο σας και εισαστε κολλημενοι και απαιδευτοι…δεν πειραζει καποτε θα αποκτησετε γνωση για να κρινετε και να κατακρινετε…εκας λοιπον…

    Reply
  90. Ανώνυμος

    Ρε συ 1.34 εδω εχουμε σοβαρο θεμα.Η ομαδα Ε προειδοποιει, και συ μου λες για χαζα..
    Μπες στο κλιμα του μπλογκ

    Reply
  91. Ανώνυμος

    Ντροπη σου 1.32 δεν το πιστευω.Οι χριστιανοι αγαπανε πρωτα απο ολα τον ανθρωπο..

    Reply
  92. Ανώνυμος

    Εννοείτε οτι συνδέονται 1:28! Οι καλοί χριστιανοί που έσφαξαν το 70% του ελληνικού πληθυσμού επειδή δεν πιστευαν στον καλό και φιλέσπλαχνο θεούλη. Τώρα κάνουν συμμαχια για να πούλησουν περισσότερα βιβλία στους μοιρολάτρες καναπεδάκιδες.

    Reply
  93. Ανώνυμος

    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ

    Reply
  94. Ανώνυμος

    Τι θα γινει 1.28 θα επαληθευτει η προφητεια του γεροντος Ιωσηφ του Βατοπαιδινου?

    Reply
  95. Ανώνυμος

    ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

    Reply
  96. Ανώνυμος

    1.19
    το νουμερο ειναι ακριβες,για να το συγκρατησω ρωταω?
    Α ξεχασα πειτε και για τους Ελ.Νομιζω πως συνδεονται τα δυο θεματα..

    Reply
  97. Ανώνυμος

    Ε, ΡΕ ΑΘΑΜΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!

    Reply
  98. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ
    ΚΑΝΕΤΕ.
    1)ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ GOOGLE ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    2)ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ,ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ.
    3)ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ.
    4)ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 94.000.000.000 ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ .ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

    ΜΑΤ.

    Reply
  99. Ανώνυμος

    οσο βλεπω ελληνες να μην πιστεουν στον θεο….τοσο περοσσοτερο πιστευω στις γραφες!!!!!

    Reply
  100. Ανώνυμος

    παρακαλω πολυ οι εβραιομουσουλμανοι να μην γραφουν!!!
    εδω ειναι ελλαδα στη χωρα σας αυτα καφροι

    Reply
  101. Ανώνυμος

    1:04 π.μ. αντε αγορι μου να βοσκισεις…..
    αντε κολομουσουλμανε!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχχαχα χοντζα…
    αχαχαχαοχοαχοαχοαοαοχοαοαοχχα!!!!

    Reply
  102. Ανώνυμος

    Εγώ δεν κάνω τίποτα! Θα καθήσω στην καναπεδάρα μου, με την φραπεδάρα μου και θα περιμένω την "ΟΜΑΣ ΕΨΙΛΟΝ". Η οποία μας είχε βοηθησει άπειρες φορές στο παρελθόν. Μπεεεεεεψιλον. Θα κατατροπώσουμε τους Δρακώνιους Εβραίους.

    Μήπως τελικά μας αξίζει να αφανισθούμε. Να σωθεί ο πλανήτης απο την μαλακία που μας δέρνει

    Reply
  103. Ανώνυμος

    ο καλός Θεούλης που τους συγχωρά όλους θα επιτρέψει αυτό το αιματοκίλησμα; Η΄ μήπως θα επιστρέψει στην παλιά καλή συνήθεια με μαζικούς αφανισμούς(βλ. παλαιά διαθηκή). Δεν καταλαβαίνω αν πιστεύετε σε ένα θεό τιμωρο ή φιλέσπλαχνο!

    Reply
  104. ΚΑΛΗΣΠΕΡΗΣ

    ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ ΜΕΓΑΛΟΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΡΑΝΟΥΣ!
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ! ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
    ΝΑ ΤΡΕΞΩΜΕ ΣΤΙΣ 07 ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ! ΩΡΕ ΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ .
    ΤΑ ΘΕΛΩΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ!
    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !
    ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΝΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ!

    ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΝΟΥΝ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ!

    ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ !

    ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ!

    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!

    ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΩΣΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΙΓΟΡΗΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

    Reply
  105. Ανώνυμος

    εχουν οι ανθρωποι τα σχεδια τους εχει και ο θεος τα δικα του.ο ταφος ολων αυτων θα γινει στην πολη.
    εμπιστοσυνη στον ΘΕΟ

    Reply
  106. Ανώνυμος

    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η ΟΜΑΔΑ "Ε" ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.

    Reply
  107. Ανώνυμος

    Ειναι προφανες υπαρχει η ομαδα Ε..θα τους γαμησουμε ολους .Αυτο χρειαζομασταν

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *