ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΡΕ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ.
ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ;
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΝΤΑΪΛΙΚΙΑ. ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ…..
ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ή ΑΝΤΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΣΥ ΡΕ ΜΠΌΥΦΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ;
ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ,ΜΠΕΗΣ,ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ, ΜΑΡΙΑΣ,ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ.

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    Τι μου λέτε ρε, αυτός δεν έχει κάνει;;; Καθημερινώς φιλά τον κώλο του Σαμαρά για την πρώτη θέση στό ψηφοδέλτιο επικρατίας!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Φίλε αναγνώστη…. μην ξεχνάς και τα 2 ευρώ που πληρώσαμε για να ψηφίσουμε. 2 € x 800.000 άτομα = 1.600.000 ευρουλάκια στα ταμεία τους.
    Όμως ξυπνήσαμε πλέον και τους λέμε (και σε αυτούς, αλλά και στους άλλους)
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ, ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    γαυρε κρανιδιωτη μηπως καθε χρονο γραφεις πανελληνιες εξετασεις εκθεση? για το μαρινακη στο αιγαιο με τα πετρελαια συνεκμεταλλευση με τους τουρκους τι εχεις να πεις ξερω χαιδευεις αυτια γαυρων γιατι πας για β πειραια γαυροσωβινιστης εισαι παρα πατριωτης.@@@@(λιμιτ απ).

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛ… ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.-ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ κλπ ΔΕΝ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΣΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΕΛΦΙΝΟ ΓΙΑ ΕΔΡΑ–ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΞΕΙΣ ΚΩΛΟ ΨΑΡΙ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΕΜΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η Ν,Δ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΛΑΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΝΤΟΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΝΝΤΑΕΤΙΟΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.-ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΑΛ… ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ–ΕΧΕΤΕ 20 ΜΗΝΕΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ-ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΑΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΑΛ..ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙΣ–ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ???-ΛΑΘΟΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΕΡΙΣΤΣΕΣ…..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Αντιπολίτευση της πλάκας κάνει,με τον Σπηλιοτόπουλο θέλει να ξανακυβερνήσει…άκουσον άκουσον ποίον έκανε τομεάρχη παιδείας, όμηρος του πιο αποτυχημένου υπουργού υγείας του Αβραμόπουλου θα είναι μια ζωή για τη βοήθεια που του παρείχε στις εσωκομματικές εκλογές.Αντι να προχωρήσει με νεα άφθαρτα πρόσωπα έστω και εξωκοινοβουλευτικά βάζει για τομεάρχες αυτούς που δεν θέλει ο κόσμος να δεί ούτε ζωγραφιστούς. Αντωνάκη δεν είναι τυχαίο που απέναντι σου έχεις την χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε απο τον τόπο και εσύ δεν μπορείς να περάσεις μπροστά στις δημοσκοπήσεις.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΝΤΙΝΤΙΣ είναι ο ανθρωπος ,τι να κάνει; μηνυση στην κυβαιρνιση για εσχάτη προδοσία;Ο σαμαρασ εχει πει οτι θα ΤΙΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ.ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΚΟς ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *