ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ


Aρκετά με το δούλεμα εκτελεστή του ΔΝΤ.. Τα έχεις φροντίσει όλα,αύξησες τα πάντα, μείωσες τους μισθούς ,και της συντάξεις, ανέβασες το όριο ηλικίας για σύνταξη στα εκατό, και έχεις θράσος και βγαίνεις και λες ότι θα πάρεις μετρά υπέρ του πολίτη. Δηλαδή τι θα κάνεις? Θα πεις στα γραφεία τελετών να μας κάνουν προσφορά την κηδεία καλα για πόσο μα……. μας περνάς η μήπως νομίζεις ότι μιλάς στην χωρά σου, σε τίποτα αμερικανάκια, Ασε λοιπόν το δούλεμα δεν πειθεις ούτε τον εαυτό σου. .ΔΕΝ είσαι πλέον….
.

πρωθυπουργός, και ΔΕΝ σου αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να μιλάς εξ ονόματος μας, το παίζεις πρωθυπουργός είσαι διορισμένος από τους φίλους σου στην λέσχη.. ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.. για να κάνεις τον εισπράκτορα τους, και αν δεν καθόμαστε καλά να μας δέρνεις, με τις δυνάμεις καταστολής που ακόμα ελεγχεις. Εαν καταλάβεις ότι χάνεις τον έλεγχο και εκεί, θα σου στείλουν ευρωχωροφυλακες!!

Είσαι ο μπράβος τους..!! Το μονό που καλό που μπορείς να κάνεις για εμάς, είναι να σηκωθείς να φύγεις, και όσο πιο γρήγορα το κάνεις τόσο το καλύτερο,, και για εσένα και για εμάς,, πρώτου οδηγήσεις την χωρά μας σε χειρότερες καταστάσεις ..Ενα θα πρέπει να θυμασε ομως αυτό το έγκλημα σε βάρος της χωράς μας δεν θα μεινη ατιμώρητο!!!

Charalampos Chr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *