Αηδία σου προκαλεί το σύστημα αυτό …η σαπίλα μες στη σαπίλα

όπως ανοίγεις το αυγό και ανακαλύπτεις άλλο αυγό μέσα….!!!


Καναδάς δε πρόκειτε να γίνουμε ποτέ…..
μες στους χάρτες της Google δεν υπάρχει ο Καναδάς χαρτογραφημένος οπότε δε μπορείς και…..
να δεις δρόμους σπίτια και άλλα.!!
Η Ξαδέρφη μου εκεί διετέλεσε ιδιαιτέρα του Υπουργού εξωτερικών 2 χρόνια άλλα 2 χρόνια του πρωθυπουργού της Χώρας του Καναδά και αυτή τη στιγμή είναι άνεργη 4 μήνες γιατί πολύ απλά τελείωσε η σύμβασή της και είναι πολύ φυσιολογικό εκεί……
Εδώ αν ήταν στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου αθηναίων θα δουλεύανε και τα μελλοντικά της εγγόνια ……….
Η σαπιλα σε όλο της το μεγαλείο !!!!
Γερμανία δε πρόκειτε να γίνουμε ποτέ…….
γιατί πολύ απλά μας θέλει η Ευρώπη καταναλωτικούς μη αναπτύξιμους και να έρχονται να κάνουν διακοπές τσάμπα και να τους διασκεδάζουμε με τραγουδιστές και να τους ταίζουμε καλά …..( βλέπε x-factor και master chef) !!!
Αυτή τη χώρα θέλουν και προωθούν και αυτοί που μας Κυβερνάνε σε συνεργασία με το τύπο και τα κανάλια …..μέσα από χρόνια προδοσίας !!!
Εσείς ποιά Ελλάδα θέλετε ……????

Δημήτριος Μπατσούλης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΑΛΑΒΑΝΟΙ ΤΣΙΠΡΕΡ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ=357562&^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    +
    +ΩΙΛΙΦ+ΦΙΛΙΩ+
    +

    Reply
  2. Ανώνυμος

    αυτα τα κατεβασα απο την συνεντευξη στο πολίτικα πολονίας γιατί το μόνο πού έπαιξαν ήταν τό απόπασμα απο τίς αγελάδες οι ταγοί της εξουσιας

    Reply
  3. ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    ΑΔΕΡΦΕ 1¨53 ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥ ΛΕΝΕ, ΛΕΕΙ, ΤΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ, ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ο γαπ ειναι σε πληρη διαυγεια ξερει πολυ καλα τι κανει και ειναι απολυτα επικινδυνος

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πιστεύετε ότι χρειαζόμαστε μια νέα κρίση, ώστε να αλλάξει κάτι, ή αυτές οι αλλαγές απαιτούν χρόνο και οδεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση;
    Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Μάλλον, και το ένα και το άλλο. Η κρίση του 2008 ήταν μια καμπάνα συναγερμού, που υπενθυμίζει ότι στην οικονομία χρειαζόμαστε περισσότερη διαφάνεια, έλεγχο και αξιοπιστία. Οι πρώτες αντιδράσεις ήταν σωστές. Οι κυβερνήσεις τόνωναν την οικονομία και έκαναν ό,τι μπορούσαν, ώστε η ύφεση να μην είναι ιδιαίτερα βαθιά. Αυτό έφερε αποτέλεσμα. Και δημιούργησαν την εντύπωση ότι η κρίση έχει παρέλθει.
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και δεν έχει;

    Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ίσως προς στιγμήν. Εάν δεν δημιουργήσουμε νέα, υπερεθνικά πρότυπα ενέργειας και επιτήρησης, θα βυθιστούμε σε μια νέα κρίση. Διότι οι πηγές της παρούσας κρίσης, στην πλειοψηφία τους, δεν εξαφανίστηκαν. Οι κυβερνήσεις περιόρισαν μόνο τις συνέπειές της. Και μάλιστα, με γιγαντιαίο αντίτιμο.
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Όταν συνομιλείτε με τον Πρωθυπουργό Tusk, τον Πρόεδρο Obama, τον Πρωθυπουργό Zapatero ή την Καγκελάριο Merkel, πώς δέχονται αυτές τις απόψεις;
    Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι είμαστε κυρίως ηγέτες των χωρών μας. Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για το κράτος του. Κυρίως αυτό μας απασχολεί. Αλλά οι ηγέτες των μικρών χωρών, τώρα και των μεσαίων, όπως η Πολωνία, συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν μόνοι τους. Το θέμα είναι ότι μερικές από τις ισχυρότερες χώρες ελπίζουν ακόμα ότι θα τα καταφέρουν. Αν και ο Πρόεδρος Obama κατανοεί την ανάγκη νέων παγκόσμιων λύσεων.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είναι μια κρίση πολιτικής εξουσίας;

    Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Οι πολίτες βλέπουν αυτή την κατάσταση και αναμένουν ότι οι πολιτικοί θα την αντιμετωπίσουν, ενώ οι πολιτικοί είναι αδύναμοι. Ενεργούν σε μια ιδιαίτερα μικρή κλίμακα. Γι` αυτό είναι τόσο σημαντικός ο ρόλος της Ευρώπης. Διότι η Ευρώπη θα μπορούσε να αλλάξει αυτή την κατάσταση, εάν αποφάσιζε να δημιουργήσει μια διεθνή τάξη, που ευνοεί μια πιο δίκαιη κατανομή του πλούτου. Έχουμε τη γνώση, την τεχνολογία, το κεφάλαιο που επιτρέπει να αποφύγουμε έναν κόσμο, όπου υπάρχει περισσότερη βία, φονταμενταλισμοί, εξτρεμισμοί, διενέξεις. Είμαι σοσιαλιστής, αλλά το λέω σε όλους όσους συνομιλώ και όλοι συμφωνούν.
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Λέτε για τον εαυτό σας: είμαι σοσιαλιστής;
    Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Διότι είμαι.
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Γνωρίζω ότι εάν κάποιος αναφέρει για εσάς «αυτός είναι σοσιαλιστής», στα μάτια πολλών ανθρώπων, η δύναμη των επιχειρημάτων σας θα μειωθεί κατά το ήμισυ.
    Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εδώ κάνουμε λόγο για αξίες. Τι χρειαζόμαστε; Περισσότερη Δημοκρατία, συμμετοχή, ισότητα, κοινωνική συνοχή και παύση του πολέμου των ανθρώπων κατά του περιβάλλοντος. Είμαι σοσιαλιστής, αλλά δεν συνδέομαι με κανένα σοσιαλιστικό δόγμα. Δεν πιστεύω ότι η αγορά θα λύσει όλα τα προβλήματα. Αλλά δεν πιστεύω και ότι το κράτος μπορεί να τα λύσει όλα. Το κράτος και η αγορά μπορούν να εξυπηρετούν τους ανθρώπους, εάν λειτουργούν από κοινού. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι τα κράτη κυριαρχήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τις δυνάμεις της αγοράς. Από εκεί πηγάζουν τα προβλήματα της Ελλάδας.
    Η πλειοψηφία των πολιτικών και των σχολιαστών θα συμφωνούσε μαζί σας, ότι η κρίση μάς έκανε να συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη για κάποια νέα τάξη. Πέρασαν, όμως, δύο χρόνια από τότε που ξέσπασε η κρίση και ελάχιστα καταφέραμε να κάνουμε.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εν μέρει. Ως κρίση της δημοκρατικής εξουσίας, σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Κοιτάξτε προσεκτικά τις πηγές της αμερικανικής οικονομικής κρίσης το 2008. Πώς σημειώθηκε; Από τη μία πλευρά, ο οικονομικός τομέας αυξανόταν για χρόνια, γινόταν ολοένα και ισχυρότερος και σταδιακά απορυθμιζόταν, έγινε ακόμα και απαρατήρητος, μέχρις ότου άρχισε να δημιουργεί τοξικά οικονομικά προϊόντα.
    Μπορούσε να τα δημιουργεί, όμως, διότι ήταν ανεξέλεγκτος. Και δεν ελεγχόταν, διότι ήταν ιδιαίτερα ισχυρός, ώστε τα lobby να ελέγχουν τις δημοκρατικές αρχές. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο, η συγκεντρωμένη οικονομική εξουσία αναγκάζει την πολιτική εξουσία να δημιουργεί ευνοϊκές γι` αυτήν κανόνες. Τα μεγάλα κεφάλαια ρέουν στην ισχυρή διεθνή οικονομική τάξη. Η συγκέντρωση του κεφαλαίου από την ολιγομελή τάξη είναι τεράστια. Αυτό δημιουργεί άγνωστα μέχρι πρότινος προβλήματα.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
    Αθήνα, 13 Απριλίου 2011
    >> Φωτογραφικό υλικό.
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ JACEK ZAKOWSKI
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σας καλωσορίζω στη χώρα.
    Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Πάντοτε θυμάμαι τις πολωνικές μου ρίζες.
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είναι ευχάριστο.

    Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Σήμερα με τον Bronislaw Komorowski, τον Πρόεδρο της Πολωνικής Δημοκρατίας, ανακαλύψαμε ότι είμαστε στενοί συγγενείς. Οι γιαγιάδες μας κατάγονταν από την οικογένεια των Mineyko.
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και έτσι φανερώθηκε μια άγνωστη έως τώρα ευρωπαϊκή δυναστεία.
    Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Η δυναστεία των Mineyko.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *