Ρύζι ποτέ ξανά λασπωμένο με ένα απλό (αλλά όχι τόσο γνωστό) μυστικό

Για να σου πετυχαίνει πάντα.

Όταν βράζεις ρύζι, έχεις το άγχος να μη λασπώσει. Βάζεις τη σωστή αναλογία με το νερό (διπλάσια δηλαδή ποσότητα νερού από το ρύζι) και όταν βράσει το σκεπάζεις με μια πετσέτα για να ξεκουραστεί λίγο, ωστόσο και πάλι δεν σου πετυχαίνει πάντα……

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *