Τα ψέματα του Γιώργου -“Ναπολέοντα”- Παπανδρέου

Ναι λοιπόν! Αυτό που οι “ανεύθυνοι”, καταστροφολόγοι και κινδυνολόγοι φωνάζαμε αποδεικνύεται αληθές: ο Παπανδρέου είχε αποφασίσει εξ αρχής, να προσφύγει η χώρα στο ΔΝΤ!


Ποιος το λέει; Ο ίδιος ο Στρος Καν, ο “σοσιαλιστής” επικεφαλής του ΔΝΤ σε συνέντευξή του στο γαλλικό Canal+ αποκάλυψε ότι ο….
Γ. Παπανδρέου είχε απευθυνθεί σε αυτόν από το Δεκέμβρη του 2009, ένα μήνα μετά την εκλογή του στην Πρωθυπουργία, ενώ όταν απευθυνόταν ο ίδιος στους Έλληνες πολίτες απέρριπτε κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο.
Και μάλιστα ο Στρος Καν αναφέρει ότι ο ίδιος ήταν επιφυλακτικός τότε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού θα αντιδρούσαν οι χώρες της Ευρωζώνης. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Γ.Παπανδρέου ήταν ένθερμος υποστηρικτής αυτής της ιδέας.
Ο Γ.Παπανδρέου με λίγα λόγια φέρεται στον ελληνικό λαό ως αυτός να είναι σκουπίδι, που δε χρειάζεται ποτέ να ξέρει τι του ξημερώνει η αυριανή ημέρα. Όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί πράγματι είχαν, πέραν της φανερής, και μια κρυφή ατζέντα κυρίως όσον αφορά σε θέματα διπλωματίας, εξωτερικών σχέσεων, θέματα δηλαδή που δεν είναι εύκολο και πρακτικό να συζητηθούν δημοσίως. Αλλά όλοι οι πρωθυπουργοί προσπαθούσαν να πείσουν τον λαό για τις πράξεις τους, διότι επιζητούσαν τη λαική αποδοχή. Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν ήταν ενίοτε γελοία, αλλά τουλάχιστον είχαν την ελάχιστη ευθιξία να υπολογίζουν έστω και στο ελάχιστο τη γνώμη του κόσμου. Γι αυτό και η προπαγάνδα μέσω των ΜΜΕ είχε ως κύριο στόχο να πείσει ότι αυτό που θέλει να κάνει η τάδε κυβέρνηση είναι σωστό, ενώ αυτό που λέει η αντιπολίτευση είναι λάθος.
Ο Γ. Παπανδρέου όμως εφαρμόζοντας άλλη μια πρωτοτυπία, δεν τον αφορά καθόλου το πολιτικό κόστος. Διότι δεν τον ενδιαφέρει πιθανότατα η γνώμη του κόσμου και η επανεκλογή του από αυτόν. Άρα ή έχει εξασφαλίσει την επανεκλογή του από άλλα κέντρα ή έχει ήδη καπαρώσει θέση σε Διεθνείς Οργανισμούς μετά την πρωθυπουργική του θητεία…
Ίσως γι αυτό άλλωστε και η Προπαγάνδα μέσω των ΜΜΕ δεν στοχεύει στο να μας πείσει για το σωστό των πράξεων της Κυβέρνησης αλλά στο να μας φοβερίσει, να μας εκφοβίσει για να μην αντιδρούμε.
Ο Γ. Παπανδρέου λοιπόν “έκανε παιχνίδι” με το ΔΝΤ πολύ πριν το μάθουμε εμείς. Το Μάιο του 2009, έξι μήνες πριν εκλεγεί σε συνέντευξή του μιλούσε για την ταφόπλακα που βάζει το ΔΝΤ σε όποια χώρα πηγαίνει. Το Νοέμβριο του 2009 εκλέγεται με το σύνθημα “λεφτά υπάρχουν”. Το Δεκέμβριο ζητά στο παρασκήνιο την επέμβαση του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Μέχρι και τον Απρίλιο του 2010 όμως απορρίπτει δημοσίως κατηγορηματικά τη λύση του ΔΝΤ, παρουσιάζοντάς μας τα δεινά που φέρνει αυτό στα κράτη.
Το Μάιο του 2010 έρχεται ως μάγος με τα δώρα με το δέμα του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Και ιδού τα περίεργα:
Η νομική υποστήριξη των Slaughter and May (Βρετανικό Δικηγορικό γραφείο, που είχε συντάξει και το σχέδιο Ανάν) αρχίζει από τις 2/5/2010. Όμως, στο Μνημόνιο αναγράφεται ως επίσημη ημερομηνία σύναψης η 3η Μαΐου 2010. Επομένως η ανάληψη της υπόθεσης του Μνημονίου για λογαριασμό της ελληνικής πλευράς από την αγγλική εταιρεία έγινε μόλις μία ημέρα πριν την υπογραφή του! Καταλαβαίνει κανείς το… εύρος των διαπραγματεύσεων που έγιναν μέσα σε 24 ώρες… (http://meapopsi.blogspot.com/2011/02/blog-post_1832.html)
Ενώ όταν ήρθε στη Βουλή η ψήφιση του “Μνημονίου Συνεργασίας και Συνεννόησης” -και όχι της δανειακής σύμβασης, η οποία δεν ήρθε ποτέ- και η εκχώρηση υπερεξουσιών στον υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου για να διαπραγματευτεί μόνος του και να υπογράψει μόνος του τους όρους της δανειακής σύμβασης, είχαν ηδη υπογραφεί τα πάντα με τους “εταίρους” μας. Οπότε όσα είδαμε στη Βουλή δεν ήταν παρά ένα κουκλοθέατρο…
Άρα συμπεραίνουμε ότι ότι βλέπουμε να γίνεται στην Ελλάδα είναι προαποφασισμένο από τον Γ.Παπανδρέου και τους περίεργους και αμφιλεγόμενους συμβούλους και συνεργάτες του, εντός και εκτός Ελλάδας.
Ο Παπανδρέου αποδεικνύεται ότι είναι ο γελοιωδέστερος ψεύτης στην πολιτική μας ιστορία. Ακόμη και ο -κατά γενική ομολογία- χειρότερος πρωθυπουργός που είχε περάσει από την Πρωθυπουργική θέση μεχρι πρότινος, Κων/νος Μητσοτάκης, που έπαιρνε κάποιες απίστευτες αποφάσεις που θα περίμενε κανείς να συναντήσει μόνο σε κείμενα επιθεωρήσεων, είχε τουλάχιστον το -καλώς ή κακώς εννοούμενο- θράσος να προαναγγέλει τις πράξεις του.
Ο Γιώργος -“Ναπολέων”- Παπανδρέου επιδεικνύει έναν απίστευτο, πρωτοφανή “δικτατορισμό” που πράττει όπως γουστάρει και μας ενημερώνει για αυτά που υποτίθεται ότι θα κάνει αύριο, ενώ στην πραγματικότητα τα έχει ήδη κάνει από χτες…

ΥΓ.: Το χειρότερο; Ότι είναι προφανές ότι και ο Αντώνης Σαμαράς, ο κατά πάσα πιθανότητα διάδοχος του Παπανδρέου, ακολουθεί προφανώς την τακτική του Πρωθυπουργού. Όταν μιλά στην Ελλάδα κατακεραυνώνει το Μνημόνιο (χωρίς βέβαια να δίνει κάποια εναλλακτική λύση), ενώ όταν μιλά στην Ευρώπη αναφέρεται στις μεταρρυθμίσεις που είναι σε θετική τροχιά. Σα να λέμε… “Ψεύτης Νο2”!

http://toixo-toixo.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΕ.ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΟ ΜΟΝΑΧΟ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ,ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΔΙ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΖΑΧΑΡΗ.ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΖΑΧΑΡΗ ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙ.Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΖΑΧΑΡΗ,ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΜΑΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΑΧΑΡΗ.ΟΤΑΝ ΤΑ 300 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΖΑΧΑΡΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΩ.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  Δεν τα ειπε ολα οΣτρος Καν , οτι το ΔΝΤ εφερε το Γιωργακη , και οχι ο Γιωργακης το ΔΝΤ τελος παντων Τον προδοτη τον κρατανε οσο τον χρειαζονται , οταν δεν τον εχουν αλλο αναγκη τον πετανε Αυτο επαθε και ο γιωργακης απο τον Στρος Καν , αφου πρωτα τον εβαλαν να υπογραψει εν λευκο την χωρα μας ,Τα πραγματα ειναι δυσκολα πρεπει να ενεργησουμε αμεσα ,Γιατι στο τελος θα μας αφανησουν ,αυτος ειναι και ο σκοποςτους

  Reply
 3. Ανώνυμος

  με τον Ερντογάν τι είπανε? τι συμφωνήσανε? θα μάθουμε σε λιγο, υποθέτω… Επίσης, τα…"αδειάσματα", κάθε άλλο, παρά τυχαία είναι… κάποιο λάκκο έχει η φάβα…Θα δούμε…

  Reply
 4. Ανώνυμος

  Γιωργάκη, τώρα που σε άδειασε ο Στρος Καν και μια-μια θα σκάνε οι «ηρωικές σου πράξεις» για τη σωτηρία της Πατρίδας,όπως λέει κι ο Πεταλωτής ο χλαπάτσας… Για πες μας ορέ «Μεγάλε Στοχαστή» αληθεύει ότι πριν λίγες μέρες προτού …
  αρχίσεις τις συνομιλίες (βλ. παράδοση) με την τρόικα της ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ, συναντήθηκες, «πανμέγιστε» και…
  είχες τρίωρη συνομιλία στο Ελ. Βενιζέλος με τον μετρ της παγκόσμιας κερδοσκοπίας και σπόνσορα των Σκοπίων Τζ. Σόρος που ήρθε στην Αθήνα ειδικά για σένα με το ιδιωτικό του αεροπλάνο;
  Τι είπατε με τον Σόρος ορέ «Θριαμβευτή των Βρυξελών»; Για τι μιλήσατε, «αναντικατάστατε»; Για ποδήλατα, για κανό, για τα βίντεο της Τζούλιας; Πες μας ορέ «εθνοοδοστρωτήρα» γιατί θα μας φάει η αγωνία… Και τι σου λένε, ορέ «ευρωκαρπαζοεισπράκτορα» οι 300 ειδικοί και συμβουλάτορες, τώρα που το αγγούρι κοντεύει να φτάσει στις αμυγδαλές;
  Άκου Γιώργο, εκτός από το ποδήλατο της μεγάλης φυγής, πάρε μαζί σου και κάνα δυο φακούς να τους έχεις, γιατί απ’ ότι φαίνεται νύχτα θα φύγεις… ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ..
  Και μην ξεχάσεις με την ευκαιρία να συγκαλέσεις και την εξόριστη «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ» του βουνού… Άντε και καλά σαράντα… Τριάντα σαράντα… μαγειρίτσα πάντως στου Μαξίμου δύσκολα σε βλέπω να τρως!

  Reply
 5. Ανώνυμος

  ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙΣ Κ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ε Σ… ΟΧΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ…
  ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Κ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΟΝ-REAL TIME!
  ΧΘΕΣ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Κ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ…….ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Κ ΑΥΤΟΙ Ξ Υ Ν Ο Ν Τ Α Ν…………..

  Reply
 6. Ανώνυμος

  ΜΠΡΕ ΠΑΙΝΤΙΑ ΕΓΚΩ ΑΛΜΠΑΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΕΝΤΩ…
  ΗΡΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΓΚΕΙ.
  …ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ; ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ;
  ΕΓΩ ΝΤΕΝ ΞΕΡΕΙ… ΤΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ;
  ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΝΕΙ ΝΤΩΡΟ ΕΣΑΣ ΛΟΓΚΙΑ ΑΠΟ ΓΑΠ:
  ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΚΙΑ! ..ΚΑΙ ΠΑΧΙΑ… ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ..

  http://www.youtube.com/watch?v=P4Rm1q2dJTs

  Reply
 7. Ανώνυμος

  Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
  Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
  υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
  + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
  ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
  450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
  600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
  Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

  Reply
 8. Shotokan Do

  Τι παπαριές ειναι αυτα που φοραει ο Γιωργάκης ο υπάλληλος της μασωνίας!!! Με αυτά μας εκπροσωπεί στις σκοτεινές αίθουσες; Οι ταγμένοι πολιτικοί μας οχι στο ελληνικό συμφέρον αλλα στα ύπουλα σχέδια της μασσωνίας…. ΝΤΡΟΠΗ Κ ΞΕΦΤΙΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ Κ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ….ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ??

  Reply
 9. Ο ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΔΟΣΙΛΟΓΕ

  ΕΣΥ…..6:17….ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΜΑΛΑΚΑΣ Η ΑΡΧΙΔΟΠΑΣΟΚΟΣ ΤΣΑΓΑΝΟΓΛΥΦΤΗΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΨΩΛΟΜΟΥΡΗΣ
  ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ …ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΜΑΛΑΚΑ

  Reply
 10. Ανώνυμος

  ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΓΕΛΟΙΕ ΓΑΠ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΠΕΣΤ ΕΒΕΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

  ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΕ-ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΕ-
  ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΕ ΜΑΣΩΝΕ

  ΠΡΟΔΟΤΗ , ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…………..

  ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΗ,ΑΝΑΝΔΡΕ,ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ.

  ΦΤΟΥ ΣΟΥ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ΦΤΟΥ.

  Reply
 11. Ανώνυμος

  O KOΣΜΟΣ ΧΘΕΣ ΧΑΝΟΤΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ

  Ξ
  Υ
  Π
  Ν
  Η
  Σ
  Τ
  Ε
  Ρ
  Ε

  Κ
  Ο
  Ι
  Μ
  Ο
  Τ
  Α
  Ν

  ΚΑΙ

  Ζ
  Η
  Τ
  Α

  Κ

  Λ
  Ε
  Φ
  Τ
  Α

  Γ
  Ι
  Α

  Δ
  Ι
  Α
  Φ
  Η
  Μ
  Ι
  Σ
  Ε
  Ι
  Σ
  ….

  Σ
  Ι
  Γ
  Α

  Π
  Ο
  Υ

  Ε
  Χ
  Ε
  Τ
  Ε

  Κ

  Β
  Α
  Ρ
  Δ
  Ι
  Ε
  Σ
  ….

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *