Σκοπιανοί ανακάλυψαν την Αμερική ! …….ε, φυσικά ! ! !

“Dragan of Ohrid”, Македонец ја открил Америка со Колумбо.


“Nτράγκαν της Οχρίδας”, ήταν ο ..”Μακεδόνας” ναύτης που ανακάλυψε την Αμερική μαζί με τον Κολόμβο το 1492.

Αυτό αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας των Σκοπίων, Utrinski Vesnik (εδώ)
Αυτό ανακοινώθηκε χθες σε συνέδριο της “Ενωμένης Μακεδονικής Διασποράς” (United Macedonia Diaspora), παρουσία της επικεφαλής του Σκοπιανού λόμπι στην Αμερική, γερουσιαστού από το…
Μίτσιγκαν, κυρίας Candice Miller, κατά τη σύσταση “ομάδας γερουσιαστών, φίλων της…
FYROM”, στις ΗΠΑ, στις οποίες οι “Σλαβομακεδόνες” ξεπερνούν τις 500.000 (έτσι λέει το UMD, στην πραγματικότητα δεν είναι πάνω από 3.000).

Σύμφωνα με τους ψευτομακεδόνες, ο Dragan της Οχρίδας (Βούλγαρος ήταν στην πραγματικότητα), αναγκάστηκε να φύγει από την Οχρίδα, επειδή τον κατεδίωκαν οι Τούρκοι, μετανάστευσε στην Ισπανία, όπου στρατολογήθηκε από τον Χριστόφορο Κολόμβο. Συνόδευσε τον Κολόμβο στην πρώτη του αποστολή στην Αμερική, επέστρεψε στην Ευρώπη και αργότερα οργάνωσε δική του εκστρατεία.
Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήγε στη Βενεζουέλα, την οποία ονόμασε έτσι, επειδή του θύμισε τη Βενετία. Στη συνέχεια πήγε στον Παναμά όπου ήταν ο πρώτος λευκός που πάτησε το πόδι του εκεί.

(Dragan was expelled from Ohrid with the family while he was a small town after it fell into the hands of the Turks. He moved to Spain where he progressed in the army, he became a favorite of the crown and was therefore sent to Columbus. After he returned to Europe and formed his own expedition and sailed to Venezuela, because he resembled Venice, called by that name. Then he went to Panama where he was reportedly the first white man set foot on this territory.)

Και η απορία είναι εύλογη: Αφού πήγαν πρώτοι οι Σκοπιανοί στον Παναμά, γιατί δεν οναμάζουν την ΠΓΔΜ, “Republic of Panama” να ησυχάσουμε όλοι;

Tελικά έχουν δίκιο οι Σκοπιανοί. Όλοι οι Λευκοί προερχόμαστε από τα “Μακεδονoειδή”

http://taxalia.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    Κανείς δεν είπε ότι είναι Έλληνας. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να γεννήθηκε στη Χίο, όπως υπάρχουν και άλλες θεωρίες ότι γεννήθηκε στη Γένοβα και σε αρκετά άλλα μέρη. Μην μπερδεύεσαι 11.28.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Καραγκιοζηδες οι Σκοπιανοι, αλλα και οι νεοελληνες που εκαναν ελληνα τον Κολομβο τι ειναι?

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Την θεωρια της Σχετικοτητας, σκοπιανος την ανακαλυψε στην πραγματικοτητα. Επισης στην Αμερικη, σκοπιανοι πηγαν πρωτοι. Σκοπιανοι, η Αρεια Φυλη…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    akouste ton o.e.a na swtheite,1000000 skopianoi aektzides perimenoun to synthima na mas steiloun sms,lete na kanoume kainouries gnwrimies???

    Reply
  5. Ανώνυμος

    επισης ο πρωτος ανθρωπος που πατησε το ποδι του στην σεληνη ηταν σκοπιανος ο προγονος του ηταν βοθραντζης στο σικαγο

    Reply
  6. ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

    Οι νεοκομιτατζήδες σλαβομακεδονιστές είναι α ν ε π ι θ ύ μ η τ ο ι 'στη Μακεδονία μ α ς από κ ά θ ε άποψη.

    Εάν ανεμέναμε από τις ελλαδικές διοικητικές υπηρεσίες να προασπίσουν κάποια αντικειμενικά ιστορικά στοιχεία και με τεκμήρια άρτια ωργανωμένα,άψογα και επαρκή,τότε το μόνο βέβαιο είναι πως η Μακεδονία τού σήμερα θα είχε πλήρως εκβουλγαρισθή ή (και) εκσερβισθή!

    Αλήθεια,θα 'μπορούσαν,μήπως,να μας ενημερώσουν οι αγαπητοί αρμόδιοι και αναρμόδιοι του Υπουργείου αν έχουν κατά νου να προβούν σε επίδοση έγγραφης διαμαρτυρίας 'στη σκοπιανική πρεσβεία ή 'στις ελληνικές προξενικές αρχές 'στα Σκόπια για την υπόθεση της ανέγερσης των κολοσσιαίων αγαλμάτων της πόλης των Σκοπίων και του Μοναστηρίου;Με ποιο αιτιολογικό επιτρέπουν το ανοσιούργημα αυτό και δεν εξανίστανται κατά των διεθνών αυτών παραχαρακτών της Ιστορίας;Φοβούνται;Δειλιάζουν;Περιμένουν να εξεγερθούν οι Αλβανοί,λέτε,πρώτα;Τι γίνεται με αυτούς τους γραικύλους,τέλος πάντων;

    Ν ε ο β ο ύ λ γ α ρ ο ι ήταν και είναι και η απαρχή της εκμηδένισης των αστείων καθ'ολοκληρίαν επιχειρημάτων των υπήρξε εκείνη της Ολομελείας του Ευρωπα'ι'κού Κοινοβουλίου συνελθόντος περί την 4 Απριλίου.

    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΆΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ''ΜΑΚΕΔΟΝΟΠΟΙΗΣΗΣ''.

    ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ 'ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ Κ Α Τ Ε Δ Α Φ Ι Σ Η ΚΑΙ Ε Υ Θ Ε Ι Α ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ.ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ.

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Θ Α ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η ΠΡΟΣ ΒΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΥΠΗ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ,ΠΑΡΑΤΗΡΩ (ΚΑΙ) ΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΩΣ,ΕΝΩ ΘΑ 'ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ε Ν Α Ν Τ Ι Ο Ν ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ,ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ,Τ Ε Λ Ι Κ Ω Σ,ΕΙΝΑΙ Ε Κ Ε Ι Ν Ο Ι ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΡΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΣΑΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ Π Ε Ρ Α Ι Τ Ε Ρ Ω.ΑΥΤΟΙ,ΟΜΩΣ,ΤΑ ΑΝΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ''ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΑ''-ΟΝΕΙΡΙΚΑ 'ΔΙΚΑ ΤΩΝ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΟΥΜΕ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    γαυρακο αλλοι κανουν ερανο αλλοι συναυλιες…κρατα λεφτα για τη συναυλια του ερασιτεχνη ΟΣΦΜ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ωπα!!!! Και έρανο τα χανουμάκια;
    Αντε βρε, αν και γάβρος έστειλα κι εγώ ενα sms.
    Για το αεκάκι ρε γαμώτο.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *