ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ

Την 21η Νοεμβρίου , ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου, καθιερώθηκε επί ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΙΤΗ, να εορτάζεται η ΗΜΕΡΑ των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Έτσι και φέτος τη γιορτάσαμε λιτά χωρίς δεξιώσεις λόγω της οικονομικής κρίσης και των μέτρων λιτότητας που…
μας επέβαλε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ (που ψηφίστηκε από το ΠΑΣΟΚ, και το κόμμα του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και τη ΝΤΟΡΑ (τυχαίο; Δεν νομίζω). Ωραία μέχρι εδώ!

Την επομένη όμως ο κ. Πρόεδρος προσκάλεσε στο Προεδρικό Μέγαρο για να δώσει τις ευχές του ΟΧΙ τον Αρχηγό των ΕΔ Πτέραρχο Ιωάννη Γιάγκο, αλλά τον Αρχηγό του Στρατού Αντιστράτηγο Φράγκο Φραγκούλη !!! (Υπόψη ότι ο κ. Γιάγκος βρισκόταν στην Ελλάδα, δεν έλειπε κάπου και να υπήρχε κώλυμα).

Αυτά συμβαίνουν ΜΟΝΟ στην Ελλάδα του 2010, την Ελλάδα που της λείπει το φιλότιμο, η αξιοπρέπεια η μαγκιά και ο τσαμπουκάς.

Κύριε Πτέραρχε γιατί ανεχτήκατε αυτή την απρέπεια, έστω και αν προέρχεται από Πρόεδρο Δημοκρατίας; Σας αγνόησε και εσείς πέρα βρέχει.

Κανονικά θα έπρεπε να έχετε παραιτηθεί αμέσως, αλλιώς οι πουλάδες και τα σιρίτια του Πτέραρχου είναι για πτηνά . Αν δε όπως γράφτηκε ότι σας την «έφερε» ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου του Προέδρου ο Υποπτέραρχος κ. ΜΑΝΔΥΛΗΣ διότι τον είχατε αποστρατεύσει, θα έπρεπε να είχατε ήδη αξιώσει την απομάκρυνσή του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *