Η θέση της «Ελλήνων Πολιτεία» για τον Λογιστικό έλεγχο του χρέους

Οι αγωνιώδεις πιέσεις των δανειστών, δυναστών μας για την συνέπεια της Ελλάδος στην αποπληρωμή των δόσεων και του χρέους εν γένει, φανερώνουν τον πανικό τους.

Με βάση αυτό το στοιχείο, θεωρούμε σωστή την κίνηση της δημιουργίας επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους μας, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, πρόσφατα.

Ήρθε επιτέλους η ώρα όπου θα καθίσει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, και οι υπεύθυνοι που οδήγησαν την χώρα στην σημερινή κατάσταση να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να απονεμηθεί η δικαιοσύνη όπως αρμόζει.

Μην χρονοτριβείτε άλλο κύριοι!!! Ικανοποιήστε το συντομότερο δυνατό το αίσθημα της δικαιοσύνης του Ελληνικού λαού και δώστε ένα μήνυμα στους δανειστές και στους μελλοντικούς επίδοξους κατακτητές ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και θα ανήκει πάντα!

Η «Ελλήνων Πολιτεία» είναι στην διάθεση της κυβέρνησης για να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση όπου και όπως μπορεί διαθέτοντας όλες τις επιστημονικές της πηγές το υλικοτεχνικό υλικό αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό που έχει στην κατοχή της.

Πέτρος Σταθακόπουλος
Εκπρόσωπος Τύπου
«Ελλήνων Πολιτεία»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *