Σκέφτηκαν -λέει- ακόμη και αναβολή β’ γύρου, για πρόωρες!

Του ΠΑΝΟΥ ΣΩΚΟΥ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ…

Αμεση σύνδεση του αποτελέσματος των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής «με τη νομιμοποίηση πολιτικών επιλογών και πράξεων της κυβέρνησης, που δεν ήταν στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και δεν συνάδουν και με την ιδεολογία του», έκανε χθες η κυβέρνηση, επιμένοντας στην απειλή των πρόωρων εθνικών εκλογών αν οι υποψήφιοί της ηττηθούν.
Ο Γ. Παπανδρέου (μαζί του και η Λ. Κατσέλη) βρήκε πού υπήρχαν λεφτά. Τώρα ψάχνει να βρει πώς μπορεί να πείσει ότι δεν μπλοφάρει όταν επισείει τις πρόωρες εκλογές«Είναι μια ευκαιρία σε αυτές τις εκλογές να επανανομιμοποιηθεί η εμπιστοσύνη του πολίτη απέναντι στην κυβέρνηση», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τόνισε ότι παρότι η κυβέρνηση διαθέτει μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και δεν έχει πρόθεση να πάει σε εκλογές, όμως «πάνω απ’ όλα βάζει το συμφέρον της χώρας»!

Στο μεταξύ οργίασαν χθες οι φήμες ότι σε κάθε περίπτωση όλα είναι έτοιμα για τις πρόωρες εκλογές και ότι αν χρειασθεί, θα αναβληθεί και ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, ούτως ώστε να γίνει τον Δεκέμβριο μαζί με τις εθνικές εκλογές. Σενάριο που είχε δει το φως της δημοσιότητας από το Σάββατο.

Ωστόσο κυβερνητικός παράγοντας διέψευσε αυτή την περίπτωση. Μας είπε ότι ο δεύτερος γύρος θα γίνει κανονικά, ακόμα κι αν εξαγγελθούν εκλογές για τον Δεκέμβριο.

Προβληματισμός

Επιβεβαίωσε όμως ότι στο Μαξίμου υπήρξε προβληματισμός πριν από πολλές μέρες για το αν θα πρέπει να αναβληθεί ο δεύτερος γύρος στην περίπτωση που μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακή εξαγγελθούν πρόωρες εθνικές εκλογές. Ο ίδιος παράγοντας επέμενε ότι ο πρωθυπουργός δεν μπλοφάρει όταν λέει ότι αν η κυβέρνηση βρεθεί σε αδιέξοδο, θα μιλήσει ο λαός, γιατί , όπως μας είπε, «θέλει καθαρή εντολή και δεν μπορεί να σέρνεται όταν θα χρειασθεί στους επόμενους μήνες να πάρει δύσκολες αποφάσεις.». Πάντως στην Ιπποκράτους αρχίζουν να εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ θα φτάσει τελικά σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου συνεχίζει να κινείται σε καθαρά προεκλογικούς ρυθμούς. Απόψε θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Πάτρα, ενώ αύριο θα κλείσει -για την ώρα- την εκστρατεία με συγκέντρωση στην Αθήνα, στο γήπεδο του Σπόρτιγκ. *

ΕΝΕΤ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    http://olympia.gr/2010/11/04/%ce%bf%ce%b9-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%b5%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf/

    Απο defencenet:

    λοιπόν,Ολα αυτά που θα γράψω παρακάτω προέρχονται απο πηγή κρυσταλλική,δεν ειναι προπαγάνδα,δεν ειναι εκφοβισμός.

    Πάμε για εκλογές,κυβέρνηση εθνικής ενότητας(μάλλον πρόεδρος της ο μητσοτακης),η ΝΔ ακόμα παίζεται( Σαμάρας αρνείται πρισματικά),απλα πάνε να το σερβίρουν πιο ήρεμα για να μην αντιδράσει ο κόσμος.
    Πάμε για πτώχευση και ετοιμαστείτε για άτυπη κατοχή(ολα αυτα που βλέπετε με Εβρο κλπ ειναι προετοιμασία).
    Αιγαίο μοιράζεται,εχει χαθεί εντελώς η μπάλα και επικρατεί κλίμα τρόμου μεταξύ πολιτικών και μεγάλοαστών στους πολιτικούς ιστάμενους οτι αν δεν μοιραστεί τώρα,σε δεκα χρόνια θα εχει χαθεί(ισως το κάνουν κι επίτηδες).
    Αριστεροί,δεξιοί,κεντρώοι κι εγω δεν ξερω τι ετοιμαστείτε για σκηνικά απείρου κάλλους.
    Επαναλαμβάνω ολα αυτά δεν ειναι δικες μου φαντασιώσεις,απλα έτυχε να τα ακούσω και οφείλω να ενημερώσω μιας και διαβάζουν παρα πολλοί.
    οι έχοντες καποιο κομπόδεμα,παρτε το ή στείλτε το εκτός.

    Reply
  2. kapsoulis

    Επειδη η ζωη χρειαζεται και λιγο γελιο…..

    If you want to clear out the unpleasant entities from your immediate environment, expel parasitic/predatory ET’s from your auric field, neutralize the energetic effects of chemtrails, etc., just make one or more of these and put it on the ground or in your house, according to your intuitive promptings…

    Απο το λινκ
    http://educate-yourself.org/dc/HHGconstruction10jan02.shtml

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ελληνική κυβέρνηση είναι αυτή που παίζει άθλια παιχνίδια σε βάρος του Ελληνικού λαού ή κάτι άλλο?Κάνει τα πάντα για να υποκλέψει την ψήφο των αφελών και ανύποπτων Ελλήνων!Τί παιχνίδια είναι αυτά,δεν ντρέπονται να σκορπούν οι ίδιοι διαδόσεις και μετά να τις αρνούνται?Τόσο ξετσίπωτοι πια,τόσο διεφθαρμένοι για να κρατήσουν την εξουσία και να εναντιώνονται στη θέληση των Ελλήνων?Είναι απερίγραπτοι,αυτή η συμπεριφορά υποδεικνύει το ποιόν τους,ελπίζω οι Έλληνες να έχουν καταλάβει τις αθλιότητες που παίζονται πίσω από τη πλάτη τους.

    Reply
  4. kapsoulis

    Οδηγίες κατασκευής νεφοδιαλυτή

    Όπως και να χει ο ήρωας του άρθρου αυτού είναι ο Don Croft , ο οποίος ήταν ενήμερος για τη μελέτη του Ράιχ πάνω στην οργόνη και για το νεφοδιαλυτή .Ο Don μιλούσε μια ημέρα με κάποιον ο οποίος αγόρασε μια συσκευή από το ίντερνετ . Είχε πει ότι πλήρωσε πάνω από 500 δολ. για ένα πλαστικό κουτί , το οποίο περιείχε μερικά όργανα με ενδείξεις και κυρίως μεταλλικά ξύσματα και εποξική ρητίνη …..
    …. Χρησιμοποιώντας τις ενοράσεις της γυναίκας του Carol και με μια μικρή βοήθεια από τη ραβδοσκοπία , ο Don συναρμολόγησε μια πολύ μικρότερη γεννήτρια οργόνης με τα προαναφερθέντα υλικά και την ονόμασε αγία χειροβομβίδα [Holy Handgrenade (HHg) ] την οποία μπορείτε να φτιάξετε και εσείς ακολουθώντας τις οδηγίες

    (http://educate-yourself.org/dc/HHGconstruction10jan02.shtml)

    (επιβάλλεται θα έλεγα για να καθαρίσετε και το χώρο σας ενεργειακά)…………

    Ολ τα παραπανω βαρυα επιστημονικα πραγματαστο λινκ http://sites.google.com/site/orgonegreece/Home/chembuster

    ————–ΑΠΟΧΗ————-

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *