Ρ.Δούρου: Να μην πληρώνει ο λαός τα χαμένα στοιχήματα της κυβέρνησης

Σκληρή κριτική στον υπουργό Υγείας άσκησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, η οποία…

επισκέφθηκε σήμερα νοσοκομεία και κλινικές στη Δυτική Αθήνα, όπου είχε συναντήσεις με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ που αντιδρούν στα σχέδια κατάργησης διαφόρων δομών υγείας.

Η κα Δούρου συναντήθηκε με γιατρούς στον ΕΟΠΥΥ Αγίας Βαρβάρας και Αιγάλεω, που απειλούνται με «λουκέτο» και άκουσε τις διαμαρτυρίες τους για τις συνέπειες που θα έχει η εξέλιξη αυτή, η οποία θα αφήσει χωρίς παροχή υπηρεσιών υγείας τους πολίτες σε μεγάλο μέρος της Δυτικής Αθήνας.

Στη συνέχεια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Δαφνί) που και αυτό βρίσκεται στο στόχαστρο του υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο της κατάργησης των δομών ψυχικής υγείας, με τους εργαζόμενους να αντιδρούν με κινητοποιήσεις.

Η βουλευτής συναντήθηκε με την πρόεδρο του Συλλόγου των Εργαζομένων στο ΨΝΑ, Μένια Λουκέρη, η οποία εξέθεσε το σύνολο των προβλημάτων που θα προκαλέσει το καθεστώς διαθεσιμότητας – το οποίο αφορά και το «Δρομοκαίτειο και Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
«Τα στοιχήματα που βάζει και χάνει ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης, ο αρμόδιος υπουργός της κυβέρνησης, πρέπει να τα πληρώνει η ίδια η κυβέρνηση και όχι ο ελληνικός λαός», τόνισε μετά τις συναντήσεις η Ρένα Δούρου.

Στη συνάντηση παρίστατο επίσης και ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *