Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ήταν ο επιχειρηματίας που απείλησε τον Αλέξη Τσίπρα

Μεταξύ των πολλών που είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της παρουσίας του στη Διεθνή Έκθεση, αυτό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η αναφορά του σε επιχειρηματία που τον απείλησε και τώρα βρίσκεται στη φυλακή.

Μετά την ομιλία του, όλοι τον ρωτούσαν τον κ. Τσίπρα ποιον εννοεί και τι είδους απειλή ήταν αυτή σε βάρος του. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης, διευκρίνιζε ότι δεν ήταν απειλή κατά της ζωής του, αλλά πολιτική απειλή με την έννοια ότι του είπαν «όταν γίνεις κυβέρνηση, θα σηκώσω τα λεφτά μου και θα φύγω για το εξωτερικό. Και έλα τότε να με φορολογήσεις».

Και ποιος ήταν αυτός; Οι συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον «έδιναν» ψυχρά, λέγοντας πως ήταν ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, της Proton Bank.

Τέλος, ο ΒΗΜΑτοδότης υπενθυμίζει ότι υπήρχαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που προσπάθησαν (ακόμα και κοινοβουλευτικά) ώστε να αποφυλακιστεί ο κ. Λαυρεντιάδης για ανθρωπιστικούς λόγους.

Η αποφυλάκιση τελικά έγινε προ ολίγων εβδομάδων, για λόγους υγείας, με αυστηρούς περιοριστικούς όρους έως την ημέρα της δίκης για τις κακουργηματικές πράξεις που του αποδίδονται.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *