Εκφυλισμένη αρθρογραφία!


Τα άρθρα που δημοσιεύουμε, είναι αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας του Ωρωπιώτη, βασισμένα όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, σε πραγματικά οράματα, που του παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της μέρας και ποτέ της νύχτας, αφού συνηθίζει να κοιμάται αποσυνδεμένος από την εικονική και υπαρκτή πραγματικότητα στην οποία διαλαθώς, διαβιώνει.

Κατ’άλλους σύγχρονους μελετητές πρόκειται για σαφή εκφυλισμό της παρεγκεφαλίδας, η οποία ούσα εκφυλισμένη (ξεφτιλισμένη) εκπέμπει ψευδή σήματα και ηλεκτρικές κενώσεις, τα επονομαζόμενα ψευδοσήματα (ή ξεφτιλοσήματα), τα οποία με την ….
.

σειρά τους, μεταβιβάζουν μέσω των νευροδιαβιβαστών ξεφτιλισμένα συμπεράσματα, στον έτσι κι αλλιώς εκφυλισμένο εγκέφαλό του.

Νεότεροι μυαλοσκάπτες υποστηρίζουν ότι ο Ωρωπιώτης δεν είναι άνθρωπος καν, αλλά ρουμπότ, δημιουργημένο από τους Ελ, με σκοπό να αποπροσανατολίσει τους Χαλκουτσαίους, ώστε χωρίς προσανατολισμό να κατευθυνθούν προς Βοιωτία, γενόμενοι ούτω Βοιωτείς και αφήνοντας έτσι τις πάπιες τους και το γραφικό λιμανάκι έρμαιο των Συκαμινιωτών, οι οποίοι υποβοηθούμενοι με πυρηνικό υλικό από την εξοπλισμένη και εχθρική Μαλακάσα θα καταλάβουν το πρώην Χαλκούτσι για να γίνει η Νέα Μαλακάσα Συκαμίνου!

Όπως και να έχει το πράγμα θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθείς όταν σουρουπώνει, τις εκφυλισμένες λάμψεις στο εκφυλισμένο μυαλό του Ωρωπιώτη!

Ο ίδιος πάντως συνηθίζει να μας διαβεβαιώνει με μέιλ ότι τα άρθρα του είναι βασιμένα σε αληθινές ιστορίες, όπως και η ζωή του, αφού κι αυτή βασίζεται σε αληθινή ιστορία!

Εκφυλισμένη ομάδα του Ωρωπιώτη
http://oropiotis.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *