Μέχρι εδώ ήταν..

Τελευταία, σχεδόν σε κάθε άρθρο μου είτε αυτό είναι χιουμοριστικό (προσωπικά φρονώ, ότι τα πλέον σοβαρά πράγματα διατυπώνονται καλύτερα με έναν χιουμοριστικό τρόπο) είτε τραγικά…πραγματιστικό, το συμπέρασμα, το οποίο ανάγεται δεν είναι άλλο από το ….
γεγονός, ότι στις μέρες μας, το Ελληνικό κράτος (δηλαδή το νεογραικυλικό κρατίδιο) κείται εναντίον του Ελληνικού Έθνους! Η χθεσινή, στυγερή δολοφονία των δυο Ελλήνων πατριωτών και μελών της Χρυσής Αυγής δεν αποτελεί παρά άλλη μια έκφανση αυτής της πραγματικότητας.

Δεν επιθυμώ να επεκταθώ περαιτέρω. Τα ανθρώπινα συναισθήματα, (οργή, φόβος, μίσος) ακόμη και αν δεν μεταφράζονται σε πράξεις, ακόμη και αν δεν ενσαρκώνονται σε υλικές πραγματικότητες, εν τούτοις καταγράφονται στο συλλογικό ασυνείδητο και μπορούν να αποτελέσουν το κλειδί για να αποκωδικοποιήσουν τα γεγονότα. Φανερά ή κρυφά. Μαζί, το αίμα ΟΛΩΝ των Ελλήνων, το οποίο έχει χυθεί σε έναν εμφύλιο που έχει ήδη ξεκινήσει, έχει βάψει τα χέρια των ξενόδουλων πολιτικάντηδων, οι οποίοι από κακοδαιμονία (νοητικός αυνανισμός των Ελλήνων, κατ΄εμε) έχουν σε αυτά τα ματωμένα χέρια τους τις τύχες της χώρας.

Αυτοί οι βρυκόλακες με τα κοστούμια, άλωσαν την Ελληνική κοινωνία έτη και έτη, έφεραν πείνα, δυστυχία, αυτοκτονίες, ισοπέδωσαν το όραμα και την ελπίδα για το μέλλον της νέας γενιάς και λίαν προσφάτως, ποινικοποίησαν τον πατριωτισμό και στοχοποίησαν τους Έλληνες εθνικιστές, (αποκαλώντας τους…ρατσιστές) βορά στα χέρια των δικών τους παρακρατικών-τρομοκρατών και των λαθροαλλοδαπών!  Κατά συνέπεια, τους ζητώ, έστω και την ύστατη ώρα, να παραιτηθούν ούτως ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Να παραιτηθούν ΤΩΡΑ και για το δικό τους καλό!

Επειδή όμως στο αίμα τους ρέει το DNA του οσφυοκάμπτη-προδότη, (ΝΑΙ σε όλα) επειδή το μόνο, που τους νοιάζει είναι το ραπόρτο, το οποίο παραδίδουν κάθε τρεις και λίγο στα αλλότρια αφεντικά τους μέχρι την εκπλήρωση της εντεταλμένης τους υπηρεσίας, είμαι σίγουρος, ότι δεν θα το κάνουν. Κι εγώ, στρέφω το βλέμμα μου άνωθεν και κραυγάζω: ΜΑ ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ;;;;;;;

http://biocosmology.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *