Συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο

Κλειστό θα είναι το κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Δευτέρας λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγείλει ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου.

Στις 17:00 έχει προετοιμάσει συγκέντρωση και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στις 18:00 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει καλέσει το ΚΚΕ στην………………..
πλατεία Συντάγματος και στις 19:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη

Συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου στις 19:00, στο Ηράκλειο στις 18:30 στην πλατεία Αγ. Νικολάου (Αλικαρνασσός), στην Κομοτηνή στις 18.30 στην κεντρική πλατεία, στον Πύργο, στις 19:00 στην πλατεία ΟΤΕ, στα Γιάννενα στις 19:00 στο δημαρχείο, στην Κέρκυρα στις 10:00 στην πλατεία Σαρόκο, στην Αλεξανδρούπολη, στις 18.30 στο δημαρχείο, στην Ξάνθη στις 18.30 στην κεντρική πλατεία, στην Καβάλα στις 18:00 στην κεντρική πλατεία και στη Δράμα στις 18.30 στην κεντρική πλατεία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΣΟΙ ΑΠΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ…."ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ
    ΑΝ ΠΟΤΕ ΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Σε πρωτοφανή επιπεδα για τη χώρα έφτασε η αποχή κατά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, με σχεδόν το 45% των ψηφοφόρων να «προσπερνούν» την κάλπη στις 13 περιφέρειες της χώρας. Πρωταθλήτρια της αποχής η περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου, όπου έφτασε στο 55,2%, ενώ ακόμη και το χαμηλότερο ποσοστό που σημειώθηκε, σε επίπεδο περιφέρειας, ξεπέρασε το 30% Τα ακούς Τελεβάντου
    αυτά τα αποτελέσματα έφεραν τα τσιράκια σου'

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 70% ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΥΝΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΙΡΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙ Ο ΓΑΠ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΡΟΛΟ…….ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΜΕΙΝΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ……….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *