Ψάχνουν στα βουνά το καταφύγιο των πιστολέρο

Στους ορεινούς όγκους της Κρήτης ενδέχεται να έχουν καταφύγει οι … πιστολέρο που χθες τα ξημερώματα σκόρπισαν τον φόβο και τον…

τρόμο στο κέντρο του Ηρακλείου τραυματίζοντας μία 31χρονη κοπέλα. Η αστυνομία εκτιμά τώρα ότι οι δύο δράστες δεν αποκλείεται να έχουν βρει καταφύγιο στον ορεινό Μυλοπόταμο μια περιοχή όπου πολύ συχνά κάποιοι που κινούνται στην παρανομία την επιλέγουν για να κρυφτούν μέχρι να περάσει το αυτόφωρο.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης από την τοπική ΕΛΑΣ. Όπως έγραψε και χθες το prismanews.gr, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άντρες της Ασφάλειας αναζητούν δυο μεσήλικες περίπου, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές και φέρονται να είναι αυτοί που σήμερα τα ξημερώματα δεν δίστασαν να εξαπολύσουν ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, πυροβολώντας και απειλώντας ανθρώπινες ζωές με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας 31χρονης κοπέλας που βρισκόταν τυχαία στην οδό Μιλάτου.
Πιο συγκεκριμένα, ο ένας άντρας κατάγεται από γνωστό χωριό της περιοχής του Μυλοποτάμου και μάλιστα είναι υπόδικος σε υπόθεση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καλείται να δίνει το παρόν σε αστυνομικό τμήμα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του. Ο δεύτερος, λένε οι πληροφορίες, ότι είναι Ηρακλειώτης.

Χθες το μεσημέρι, και των δυο τα σπίτια ήταν στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, ερευνήθηκαν, ωστόσο οι δύο άντρες φαίνεται ότι είχαν προλάβει και είχαν εξαφανιστεί. Τα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια της αστυνομίας, λένε οι πληροφορίες, ήταν μέσα σε λίγες ώρες μετά το περιστατικό και έπειτα από άμεση κινητοποίηση αφού ο προβληματισμός και η ενόχληση ήταν πάρα πολύ μεγάλοι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το απαράδεκτο ανθρωποκυνηγητό τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης στην οδό Μιλάτου είχε να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα στους δύο μεσήλικες και τον άνδρα που κυνηγούσαν, του οποίου τα στοιχεία είναι γνωστά στις διωκτικές αρχές. Έτσι, όλοι τους τώρα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Το ανθρωποκυνηγητό πάντως συνεχίζεται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δυο ανδρών που δεν αποκλείεται να γίνει και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *