ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Προς όλους αυτούς, που αισθάνονται Σκοπιανοί, Τούρκοι, Αλβανοί, Βούλγαροι και ότι άλλο και νομίζουν ότι, δεν μπορούν να ζουν στην χώρα μας διότι, καταπιέζονται τα δικαιώματα τους και ζουν σε απολυταρχικό και βάναυσο περιβάλλον, απαντώ:

Εάν σας βαραίνει τόσο να….
είστε Έλληνες, να ζείτε σαν Έλληνες, μαζί με τους Έλληνες, μπορείτε από αύριο το πρωί να παραδώσετε ότι Ελληνικό κατέχετε και να τσακιστείτε να φύγετε από τον έρμο αυτό τόπο, που τόσα χρόνια έχετε πληγώσει και ματώσει, με τα ανθελληνικά καμώματα σας.

Όλοι εμείς που αγαπάμε τον τόπο μας, την ιστορία μας και ιδίως τους προγόνους μας, θα ζήσουμε εδώ με τα καλά και με τα κακά που έχει ο τόπος, διότι πάντα έτσι ζούσαμε ως ΕΛΛΗΝΕΣ, λίγοι και καλοί.

Σας δίνουμε τον λόγο μας ότι, δεν πρόκειται να σας στερήσουμε από το δικαίωμα σας, να πάτε στην όποια μαμά πατρίδα πιστεύετε.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

17 Comments

  1. Ανώνυμος

    ..ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΣΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΗΣΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ..

    Reply
  2. takis

    να πατε στον αγυριστο αληταραδες μαζι μ αυτους που σας εφεραν εδω για να μας βρωμισεται
    κι αν δεν το κανετε μονοι σας θα το κανουμε εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ, λιγα ειναι τα ψωμια σας,θα δειτε συντομα

    Reply
  3. Ανώνυμος

    8.14 Αντε ρε ουφο μας ειπες τη μπουρδα σου και μας επεισες. Σε καταλαβαμε οτι δεν εισαι ελληνας γιαυτο σου λεμε πηγαινε στα τσακιδια και ασε εμας να ζησουμε στην χωρα που λατρευουμε.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Μπραβο! αυτο ειναι αρθρο. Δεν σας καλεσαμε κυριοι στην χωρα μας την οποια δεν σεβεστε και την οποια θελετε να κανετε σταυλο,πηγαινετε λοιπον στις μπουρδελοπατριδες σας και ακολουθηστε τις βρωμειες σας εκει γιατι αυτος ο τοπος γεννησε αξιες και ιδανικα και ηρωες που εσεις ουτε να αντιληφθειτε δεν μπορειτε,μονο να κλεβετε να σκοτωνετε και να γδαιρνεται ανθρωπους ξερετε οπως κανατε σε εναν αφρικανο στην πατρα. Α! παρτε μαζι σας και τους 300 της βουλης,σας τους χαριζουμε!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Σαν βρώμικη σκέψη μου φαίνεται αυτή και όχι ελεύθερη σκέψη. Μπράβο σε σας ΕΛΛΗΝΕΣ ( κοπρίτες και διευθαρμένοι ) που ζείτε στην Αθήνα και αφήνετε να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι ΟΜΟΙΟΙ σας ΕΛΛΗΝΕΣ παγκαλοσηφουνακηδες , αλογομούρηδες και αλογοσκούφηδες και πολλούς άλλους. Αυτοί σίγουρα δεν φεύγουν από την Ελλάδα.
    Βρωμοέλληνες.
    Ευτυχώς εγώ μάλλον δεν θα είμαι Έλληνας γιατί για να γελάσω δεν θα χρειαστεί να πέσει ο διπλανός μου, γιατί δεν κονταίνω όποιον βλέπω ότι είναι ψηλότερος από εμένα και δεν θέλω να ψοφήσουν οι κατσίκες του γείτονα επειδή εγώ δεν έχω. Και πολλά άλλα που δεν προλαβαίνω να γράψω.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΨΗΦΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Κ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟΡΟΥΝ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΚΑΛΕΣ ΝΤΟΠΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΒΑΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΑΦΓΑΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ!!!!ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ Κ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!!ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΡΕ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ;;;;;ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΥΡΕΛΙ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ?ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Σιγά μην φύγουν,οι θανατηφόροι ιοί καταστρέφονται μόνο όταν καταστρέψουν και το σώμα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *