ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ»

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Με πρόσχημα δήθεν φασιστικών αναφορών σε γραφήματα, ταραξίες προφανώς υποκινούμενοι από πράκτορες ξένων μυστικών, ως ακούσιοι και άμισθοι υπηρέτες της διεθνούς εξουσίας, επιτέθηκαν στα μέλη που επιτηρούν τον βωμό. Ο χώρος της εισόδου της αρχαιολογικής υπηρεσίας μετατράπηκε εξαίφνης σε Αμέρικαν μπάρ. Αναποφεύκτως οι υποψίες στρέφονται κυρίως προς τους εναγομένους σε ασφαλιστικά μέτρα, κρατικούς παράγοντες, ως…..
υποκινητές αυτών. Ει δ’ άλλως, ποίοι Ευπάτριδες είναι πρόθυμοι να προστατέψουν την ελληνική κοινωνία και από ποίον εχθρό; Απ ό εκείνους που ξενυχτούν για την προστασία του Ελληνικού Πολιτισμού, και όχι από τον φανερότατο δυτικό καπιταλισμό της Εσπερίας που εισέβαλε στην χώρα μας; Τα δε ψευδοπροσχήματα ήσαν φανερά. Άλλως τε, η Ελληνική Κοινότητα ουδέποτε δήλωσε ότι πρόσκειται σε κάποιο από τα υπάρχοντα ιδεολογικά μαντριά. Αλλά και πέραν τούτου, ποίοι αυτοχρίστηκαν προστάτες και δεν έχουν στοιχειώδη νοημοσύνη (δήθεν) να γνωρίζουν σε ποίους επιτίθενται. Ποίοι φοβούνται την Ελληνικήν Φιλοσοφία; Η Ελληνική Κοινότητα έχει κατ’ εξοχήν ειρηνικό χαρακτήρα, είναι σύνολο ελευθέρων πολιτών που διέφυγαν από την ιδεολογική πλεκτάνη των θρησκειών και την απάτη των κομμάτων και κινημάτων, γιατί είδαν την συγκεκαλυμμένη δολιοφθορά εναντίον της ελληνικής κοινωνίας. Στο όνομα της Ελευθερίας, της Αγάπης και της Δημοκρατίας, έπραξαν τα μεγαλύτερα εγκλήματα.

Ό,τι αντιστέκεται στην λαιμαργία τους γίνεται στόχος. Μεθοδεύουν εξεγέρσεις με κατάληξη πάντοτε μια δήθεν αποτυχία, η οποία εν τέλει ενδυναμώνει το τέρας της εξουσίας. Έτσι, πολλές αγνές ψυχές, αγωνίζονται για το «καλό» της κοινωνίας, αλλά μέσα από στρατηγική η οποία στρέφει τις δυνάμεις των εναντίον εκείνου ακριβώς που θα τους έδιδε στήριγμα στη ζωή. Και αφού θα αναλώσουν τα κρίσιμα χρόνια της ζωής τους «κινώντας την πτέρνα κατά της ευεργέτου», αποποιούμενοι την οικογενειακή θαλπωρή και την προσωπική τους εξέλιξη, θα αφεθούν κάποτε εκτεθειμένοι -εύκολη λεία- στα νύχια των αρπακτικών, αν δεν καταλήξουν αδίκως σε κάποιο «σωφρονιστικό» κολαστήριο.

Ως τόσο, προς διευκρίνησιν περί των ιδεολογικών πεποιθήσεων των συνειδητοποιημένων Ελλήνων, επισημαίνεται ακόμη ότι: Τα σύγχρονα ιδεολογικά μαντριά-μηχανές απευθύνονται σε άτομα χαμηλού επιπέδου νοημοσύνης, και δεν σχετίζονται ούτε συγγενεύουν με τις ελληνικές αρετές. Γι’ αυτό οι Έλληνες δεν ανήκουν σε κόμμα ή κίνημα.- Ούτε καν σε αθλητική ομάδα. Μήτε στρέφονται εναντίον όσων ευπρεπώς και εναρέτως εκφράζουν την γνώμη τους, διότι η ελευθερία του λόγου αποτελεί βασική αρχή της Ελληνικής Πολιτείας. «Αμαθίη μεν θράσος, ψεύδος δε δειλία »!

Περαιτέρω, η φιλοσοφική έρευνα απαιτεί εκ φύσεώς της ελευθερία του νου, και ως εκ τούτου δεν έχει λόγους να φοβάται τις θεωρίες, εξ ου και: «ό,τι καλόν φίλον αεί…» (Ευριπίδης), (ό,τι είναι για καλό ευπρόσδεκτο πάντοτε).

Οι ανθελληνικές προσπάθειες ιδεολογικών συνταυτίσεων με ύποπτες συμπεριφορές, κατά το παρελθόν, απέβησαν άκαρπες για έναν και σημαντικό λόγο: Η Ελληνική Φιλοσοφία υπερέχει και δεν έχει ανάγκη στηρίξεως ή ενισχύσεως από άλλες κοσμοθεωρίες, πόσο μάλλον από ομιχλώδη ιδεολογήματα που ενέχονται σε ιστορικές πράξεις βίας και εγκλημάτων.

Η Ελληνική Πολιτεία αποδέχεται με στοργή όσους κατατρεγμένους βρίσκουν τη δύναμη και ξεφεύγουν από τα απάνθρωπα μαντριά του ιουδαϊκού σκοταδισμού και της εξουσιαστικής πλεκτάνης, όσους έχουν αγαθή πρόθεση να εκφράσουν τις ανθρώπινες αρετές τους, έτσι όπως τις όρισε η φύση. Αποδέχεται όσους αποποιηθούν τους κομματικούς μηχανισμούς της εξουσίας, όσους δεν χρησιμοποιούν δολιότητα και μηχανορραφίες εναντίον της ελληνικής αλλά και κάθε ξένης κοινωνίας. Και όσοι αποπειρώνται να «ανακαλύψουν» στην Ελληνική Παράδοση ναρκωτικά, ομοφυλοφιλία, χαλκάδες στην μύτη, δερματοστιξίες και άλλα προσβλητικά για τον άνθρωπο, απλώς «φτύνουν κατά πάνω».

Πιστεύουμε πως με την επίθεση αυτή, η εξουσία αποπειράται ματαίως να προκαλέσει ρήγμα στην συνείδηση των Ελλήνων. Ελπίζει να αναζωπυρώσει ιουδαϊκά πλοκάμια αναρχισμού και φασισμού, ώστε να αυτοδιαλυθούμε και να τους απαλλάξουμε από την παρουσία μας.

Τώρα ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε!

Εύμολπος Τσάμης

http://www.schizas.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ο ΔΗΜΙΟΣ

    ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΙΑ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1700 ΧΡΌΝΙΑ. ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΧΛΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΙ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΥΑΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΈΤΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥΝ!!! Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    θα πεσει κεραυνος να τους καψει τους ανθελληνες
    και θρησκεια εχουμε και πολιτισμο. οσο τον χτυπανε τοσο ποιο πολυ δυναμονουμε

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Εύγε σε όσους είναι εκεί και παλεύουν. Μακάρι να ήμουν Αθήνα και να έδειχνα εμπράκτως τη συμπαράστασή μου. Άντε ρε Αθηναίοι περάστε από τον Βωμό για να ρωτήστε, να μάθετε, να συμπαρασταθείτε. Ας αποδείξουμε σε όλους, ότι δεν έχουμε παραδώσει τα όπλα. Ότι τα ιερά μας, την ιστορία μας,την παράδοσή μας και την πατρίδα μας θα τα υπερασπιστούμε.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΝΑΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ.
    ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ.
    Ο ΒΩΜΟΣ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΣΗς ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΧΕΙ Ο ΤΥΜΒΟΣ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΗΝΟΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΜΥΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ.
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ.
    Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΓΩΝΙΑ.
    ΑΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΆ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΎΝ ΑΠΟ ΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    είσαι κακός 4:04
    όλη η Χαλκιδική και η Θεσσαλονίκη κάθεται και το βλέπει… είναι τα καινούρια επεισόδεια που δεν έχουν παιχτεί ποτέ και το ΑΛΤΕΡ τα βάζει στις 4 το πρωί γιατί? να τα βάζει νωρίτερα….

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Εκ της διευθύνσεως του Alter,

    Αγαπητέ τηλεθεατή 3.55 παρόλο που το αίτημα σας είναι λογικό μέχρι νεωτέρας απορρίπτεται.
    Ο λόγος είναι ότι πιο νωρίς (μιας και πλησιάζουμε προς το εβραικό Πάσχα) προτιμάμε να δείχνουμε εκπομπές του τύπου….
    "Μπήκαν τα πρόβατα στη στάνη" και
    "Ένας εβραίος στην πόλη".

    Ευχαριστώ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    παιδιά όντως το μπλογκ το συγκεκριμένο κολλάει πάρα πολύ και αργεί απίστευτα…….

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Αν ακούει κάποιος από τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER γίνεται να βάζετε τη σειρά (ΖΗΝΑ) «Xena the warrior princess» πιο νωρίς, γιατί στις 04:00 το πρωί είναι πολύ αργά…. Ή τουλάχιστον βάλτε πρώτα τη ΖΗΝΑ και μετά τον ΗΡΑΚΛΗ… ευχαριστούμε !!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *