Ταχύρυθμα τμήματα Ισπανικών για φοιτητές, με χαμηλά δίδακτρα.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ

Όλο και περισσότεροι ενήλικες στρέφονται στην εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας, καθώς διαπιστώνουν ότι (μετά τα Αγγλικά) είναι μία από τις γλώσσες που ζητούνται πολύ στην αγορά εργασίας, τόσο την Ελληνική όσο και τη διεθνή. Η σωστή επιλογή μίας σχολής Ισπανικών με εξειδίκευση στη διδασκαλία ενηλίκων αποτελεί το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να μάθει κανείς Ισπανικά ολοκληρωμένα, αλλά……….
ταυτόχρονα και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μία τέτοια σχολή είναι η Ευρωδιάσταση, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να μάθει Ισπανικά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, και να προετοιμαστεί για τα αναγνωρισμένα πτυχία της Ισπανικής γλώσσας, όπως το DELE Intermedio (επιπέδου Β2, αντίστοιχο του Lower) σε πραγματικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Αρχίζοντας Ισπανικά στην Ευρωδιάσταση στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου, μπορείτε να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για το DELE Intermedio σε 9 μόλις μήνες, ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος/-α, με γραπτή εγγύηση σπουδών. Μία τέτοια προετοιμασία συνήθως κρατάει 2, 3 ή και περισσότερα χρόνια, όμως το πρόγραμμα που παρέχει η Ευρωδιάσταση είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να συμπυκνώνει την ύλη σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως η ουσία, δηλαδή η απόκτηση ευχέρειας επικοινωνίας στη γλώσσα, να θυσιάζεται για χάρη της απόκτησης του πτυχίου.

Όλα τα προγράμματα Ισπανικών που παρέχει η Ευρωδιάσταση προσφέρονται με ιδιαίτερα προσιτό κόστος, ενώ υπάρχουν και προσφορές που μπορεί να αξιοποιήσει ο ενδιαφερόμενος. Για παράδειγμα, πραγματοποιώντας άμεσα την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση στο πρόγραμμα των Ισπανικών, κερδίζετε:

1) έκπτωση 20% και

2) 50% έκπτωση για παρακολούθηση προγράμματος μίας άλλης ξένης γλώσσας (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά ή Γερμανικά) με δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Ισπανικών που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

(tags: Ισπανικά για ενήλικες – νέα τμήματα Φεβρουαρίου, προγράμματα με τη μεγαλύτερη έκπτωση, Dele Intermedio, Ισπανικά προσφορές, Ισπανικά εκπτώσεις)

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888,

210-6000.170, 210-59.01.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό).

ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ – ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ / ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ -ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ DELE INTERMEDIO ΚΑΙ DELE SUPERIOR.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *