Ο Καμίνης τιμωρεί τους πολίτες

Φαίνεται ότι η… δίψα του δημάρχου Αθηναίων και των συνεργατών του να γεμίσουν τα ταμεία του δήμου είναι τόσο μεγάλη ώστε μοιράζουν κλήσεις ακόμη κι όταν δεν πρέπει.
Εδώ και λίγες ημέρες έχουν εξαφανιστεί από τα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα οι κάρτες στάθμευσης στις ελεγχόμενες περιοχές στις κεντρικές γειτονιές της πρωτεύουσας. Οι πολίτες που θέλουν να….
παρκάρουν υποχρεώνονται να διανύουν αρκετά χιλιόμετρα μέχρι να καταλάβουν ότι οι κάρτες αυτές αποτελούν είδος εξαφανισμένο.
Έτσι ή υποχρεώνονται να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους και να δεχτούν κλήση ή προτιμούν τα δεκάευρα των πάρκινγκ. Υπάρχει όμως μια… λεπτομέρεια. Εάν κάποιος επικοινωνήσει με την υπηρεσία ελεγχόμενης στάθμευσης της δημοτικής αστυνομίας μια ευγενική δεσποινίς θα τον ενημερώσει ότι «υπάρχει ένα πρόβλημα στη διανομή των καρτών και μέχρι να λυθεί μπορείτε να παρκάρετε άφοβα αφού δεν μοιράζονται κλήσεις».
Μέσα στα τόσα χαράτσια που καλούμαστε να πληρώσουμε η… ανάσα αυτή του 1 ή των 2 ευρώ είναι ευπρόσδεκτη. Να όμως που κάποιοι άλλοι στη δημοτική αστυνομία δεν συμμερίζονται ούτε το πρόβλημα ούτε τη χαρά των πολιτών.
Έτσι σε πολλούς δρόμους του Κολωνακίου τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων κοσμούν οι ροζ δημοτικές κλήσεις. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν ξέρουν εκεί στην Αγ. Κωνσταντίνου (όπου στεγάζεται η δημοτική αστυνομία) τι εντολές δίνουν στους υπαλλήλους τους οι οποίοι με τα μηχανάκια τους καταγράφουν παράνομες σταθμεύσεις.
Μήπως ο κ. Καμίνης – αν έχει διάθεση να ασχοληθεί με το ζήτημα – θα έπρεπε να τραβήξει κάποια αυτιά ή προτιμά από την ταλαιπωρία του πολίτη να βγάλει ακόμη κάποια ευρώ;

Kentrinews.gr – Αρχική Σελίδα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *