Χοντρή γκάφα Θεοδωράκη στη ΔΕΘ,αποκάλυψε οτι φοβάται τις εκλογές!

Το Ποτάμι του κ.Θεοδωράκη είναι ένα νέο κόμμα το οποίο με βάση όσα λένε οι δημοσκοπήσεις μπορεί να μπει άνετα στην βουλή αν γίνουν εκλογές σύντομα.

Θα ήταν λογικό λοιπόν να επιδιώκει να γίνουν όσο πιο σύντομα γίνεται οι εκλογές ώστε να μπει στην βουλή και να αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Η μη εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας θα ήταν η ιδανική ευκαιρία για το Ποτάμι ώστε να πάμε σε εκλογές όμως ο κ.Θεοδωράκης τάχθηκε υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.

Με αυτόν τον τρόπο ο κ.Θεοδωράκης επιβεβαίωσε πως το Ποτάμι ΦΟΒΑΤΑΙ τις εκλογές επειδή στην πραγματικότητα δεν έχει την απήχηση που πίστευαν οι δημιουργοί του οτι θα έχει στην Ελληνική κοινωνία, η είσοδος του στη βουλή δεν είναι σίγουρη και προσπαθούν να αποφύγουν τις εκλογές με κάθε δυνατό τρόπο. Ο κ.Θεοδωράκης αντιγράφει την λογική του κ.Καρατζαφέρη που όταν ψήφισε το πρώτο μνημόνιο είπε πως έπρεπε να το κάνει για να μη καταρρεύσει η χώρα και προσπαθεί να παρουσιάσει το Ποτάμι σαν παράγοντα σταθερότητας την στιγμή που δεν έχει ούτε καν κοινοβουλευτική ομάδα ώστε να μπορεί να παίξει ρόλο στην εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας.

Η χθεσινή γκάφα του κ.Θεοδωράκη θα μείνει στην ιστορία για το πως ένας αρχηγός κόμματος διαλύει την εικόνα του κόμματος του με μια λάθος δήλωση σε 60 δευτερόλεπτα, καθώς ένα λεπτό του ήταν αρκετό για να πει όσα είπε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *