Δείξαμε και πάλι την κουλτούρα μας!

Η διοργάνωση του φιλικού τω φίλων του Ζιντάν κόντρα σε αυτούς του Ρονάλντο στο Καραϊσκάκη είναι αναμφίβολα μια αρκετά σημαντική επιτυχία τόσο της χώρας, όσο και το Ολυμπιακού που χειρίστηκε όλο το θέμα από την αρχή! Αλλά επειδή είμαστε Έλληνες δεν θα μπορούσαν να λείπουν και ….
από αυτό οι… ανορθογραφίες!

Σύμφωνα με τα όσα λέει το ρεπορτάζ, ο Ζινεντίν Ζιντάν ήθελε να καλέσει στο εν λόγω ματς τους Τζιμπρίλ Σισέ και Σίντεϊ Γκοβού, τους οποίους ξέρει πολύ καλά από την κοινή του θητεία στην Εθνική. Ο Σωκράτης Κομνηνάκης, δεξί χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη, είπε στον πολυνίκη Γάλλο σούπερ σταρ να μην το σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο και να ψάξει άλλους παίκτες να καλέσει!

Το θερμά μου συγχαρητήρια! Μου αρέσει που πριν λίγες ημέρες τονίζατε σε δηλώσεις σας ότι αυτό το φιλικό αποτελεί τιμή για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Μάλλον το δεύτερο πρέπει να το αφαιρέσετε από αυτά που είπατε, αφού δε νομίζω ότι η χώρα μας δείχνει καλό πρόσωπο σε αυτούς που ασχολούνται με αυτό το παιχνίδι.

Δε νομίζω ότι ο Ζιντάν ή οι άλλοι παίκτες που ενδεχομένως να τους μετέφερε αυτή την άρνηση του Ολυμπιακού για τον Σισέ, να το είδαν θετικά! Και δε φτάνει που ανοίγει το στόμα του και λέει πράγματα που μόνο περήφανους σαν Έλληνες δε μας κάνουν, αφού προτάσσουμε την τρομοκρατία που επικρατεί στα γήπεδα μας, αλλά ο Κομνηνάκης φέρεται να είπε στον Γάλλο ότι αν έρθει ο Σισέ μετά θα χρειαστεί να κάνουμε και παιχνίδι κατά της βίας!

Υ.Γ. Μήπως ο κόσμος στο γήπεδο εκείνη τη μέρα θα φέρει και πανό του Ολυμπιακού, γιατί έχω την αίσθηση ότι είναι ένα διεθνές φιλικό παιχνίδι!!!

http://www.sportsecrets.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    ενω αμα υπευθηνος ηταν ο παο η η αεκ για αθτο το φιλικο θα καλουσατε παιχτες του γαυρου ε????
    σοβαρευτιτε ρε πορομενοι!!!!
    καλα κανουνε απο το να αρχιζει η γιουχα οταν πιανει παιχτης του βαζελου την μπαλα απο γιορτη να γινει ενα δραμα…καλυτερα ετσι!!
    το ιδιο ισχιοι βεβαια εαν το δηοργανονε οποιαδηποτε ομαδα στην ελλαδα

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τι ωραία που τα λέτε όλοι… και η Ελλάδα της απάτης, του ρουσφετιού, της αρπαχτής, περιμένει να σωθεί από ηλίθια κρετίνια σαν εσάς…

    Των οικιών υμών εμπιπραμένων, υμείς άδετε… (φυσικά, αυτά τα κινέζικα δεν αφορούν κανέναν από τους παραπάνω ανεγκέφαλους…)

    Reply
  3. Ανώνυμος

    akoma ponaei to dimpalo tou djibril….
    min agxoneste exei kai se sinexeia sto liomeno ston deftero giro!fonakste ton aslanidi na simmetexei i kalitera ton mazarako pou einai kai epikairos…boxa vroma

    Reply
  4. Ανώνυμος

    1)ΠΡΟΣ 8.04 ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ 2)ΤΟ ΡΕΝΤΗ ΦΤΙΑΧΤΙΚΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΗ ΣΤΑΔΙΟ 21ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΕΤΑΙ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Φτύσε την καραμέλα γαβράκο, σάπισε στο στόμα σου κι ακόμα χαμπάρι δεν πήρες.

    Ρε βλαμμένε λες να έκατσε το 74 η -τεράστια τότε- Εβερτον να χάσει επειδή είχαμε χούντα όπως λέτε ρε ανεγκέφαλοι. Μόνο ένας εγκέφαλος γάβρου θα μπορούσε να διανοηθεί τέτοια ηλιθιότητα!

    Δεν μου λες γαβράκο, το ότι πήρατε δάνεικα κι αγύριστα από την τότε χουντική κυβέρνηση για να φτιάξετε προπονητήριο (τα οποία τα φάγατε κιόλας) στα είπανε;

    Είστε τόσο ηλίθιοι και κομπλεξικοί που δεν θέλετε να συμμετάσχει ο Σισσέ σε διεθνή αγώνα επειδή είναι παίκτης του ΠΑΟ και η διοργάνωση γίνεται μέσα στο μπουρδέλο σας. Τόσο κομπλεξικά ζώα είστε. Άλλωστε αυτό φαίνεται και από τις μαλακίες που γράφεις.

    Ουστ ρε γυμνοσάλιαγκα.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    και εσυ ρε μεγαλε που το ξερεις;
    κολητος του κομηνακη εισαι;
    αντε ρε κουνελε να πας να βρεις τους ομοιους σου και οσο για το ποιος ειναι ο πρεσβης στην ευρωπη αυτο φαινεται και μονο απο τη πρωτοβουλια αυτη…
    ελιωσε η καραμελα σας,εφυγε το αρωμα και εσας ακομα σας λενε παραμυθια,ρωτηστε οι νεοτεροι τους παλαιοτερους και τους χουντικους πως γινατε πρεσβες,κοιτατε ρε τα χαλια σας και αφησε επιτελους τον ολυμπιακο

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ
    ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ….

    ΚΡΙΜΑ!

    ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ….

    ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *