Αυτός είναι πραγματικός Έλληνας…. Είναι και δήμαρχος….. Εσείς τον ψηφίσατε ! ! !

 Kαι χάρη μάς έκανε που πήγε φαντάρος !


Ο δήμαρχος βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κασιδόκωστας, μιλάει στο «Πρώτο Θέμα» και σχολιάζει τα δημοσιεύματα που σχετίζονται με τον γιό του Πάρι και τη άδεια που πήρε από το Πολεμικό Ναυτικό όπου υπηρετεί με σκοπό να βρεθεί στην Καραϊβική για επαγγελματικούς λόγος. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κασιδόκωστας «και χάρη μάς έκανε που πήγε φαντάρος. Αν ήθελε, δεν ….
θα πήγαινε καθόλου φαντάρος, καθώς είναι κάτοικος εξωτερικού. Έχει ελβετική υπηκοότητα και, αν ήθελε, δεν θα είχε καταταγεί ποτέ». Τονίζει πως ο γιός του βρέθηκε στο εξωτερικό «για δουλειά.

Δεν πήγε για διασκέδαση. Αν ήθελε να διασκεδάσει, θα πήγαινε κι εδώ», ενώ συμπληρώνει πως «στο κάτω-κάτω της γραφής το τι θα κάνει στην άδεια του είναι δικό του θέμα, έτσι δεν είναι; Το να κάνει σέρφινγκ σημαίνει ότι έκανε κατάχρηση της άδειάς του;»

newstime.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΗΣ..ΤΑ ΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ..ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ..ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΝΕΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ… ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΑΠΟ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ!

    ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ… ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΙΣΑΞΙΟ ΔΙΑΔΟΧΟ!

    ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΜΗΝΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
    ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ
    ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ Ο ΠΑΡΙΣ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    NA PATE STHN ELBETIA TOTE KOLOTRYPIDES KAI NA MHN KANETE DOULIES EDO…ANTE MOUNOPANA NYXTA 8A FYGETE KAI ESEIS….ME TO TEMPELESKYLO TO GIO SOU TO KOPRITH……..

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ Ο ΠΑΡΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ,ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ,ΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Η ΠΑΛΙΟΛΟΥΓΚΡΑ;;;;;;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *