ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ “ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ


Του Γιώργου Θεοχάρη

Αντί να περικόψουν απο τις άμυντικές δαπάνες που σκορπίζεται το μεγαλύτερο κομμάτι του κρατικού προϋπολογισμού κόβουν απο εκεί που θα έπρεπε να δαπανήσουν περισσότερα.

Τα κλεμμένα τόσων ετών απο ό,τι φένεται θα τα πληρώσει και η ΄΄αιμοραγούσα΄΄΄παιδεία μας.Για «μείωση ρεκόρ» στις δαπάνες για την Παιδεία κάνει λόγο η ΟΛΜΕ, τονίζοντας ότι στον…..
προϋπολογισμός του 2011 η μείωση είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας 35ετίας, και το ποσοστό των δαπανών αυτών βρίσκεται για πρώτη φορά κάτω από το 3%.

Με ανακοίνωσή τους τα μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ Θ.Κοτσυφάκης και Ελ.Ζωγραφάκη σημειώνουν ότι ο προϋπολογισμός προβλέπει τις δαπάνες του υπουργείου στο 2,96% του ΑΕΠ και σε αυτές περιλαμβάνονται και οι δαπάνες της κατάρτισης (διά βίου μάθηση), της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων.
Η αλητείες και οι κλεψιές των τελευταίων 30 και πλέον ετών πληρώνονται σήμερα απο τη νέα γενιά μας,και τα όνειρα τους.Ντροπή στους κυβερνούντες που επιλέγουν να περικόψουν απο τη παιδεία,ο κ. Παπανδρέου άλλα είχε υποσχεθεί ειδικά για αυτο τον ευαίσθητο τομέα του κράτους.

Αλλη μία ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ!

.agioritikovima.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    Που είναι ρε ΟΟΟΟΛΟΙ αυτοί οι αριστεροί δημοσιογραφοι,πολιτικοί,"πνευματικοί ανθρωποι" να φωναξουν για τις περικοπές στην παιδεία???ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕ?Κότες και αρπάχτρες,τσιρακιά του Σορος και της παγκοσμιοποίησης,κάνετε τουμπεκί τώρα εεε?Δεν πηρατε εντολές και μόκο εε?

    Reply
  2. Ανώνυμος

    1.43
    εχεις απολυτο δικιο φιλε.
    οι εκπαιδευτικοι, αυτα τα αθλια υποκειμενα μονο για την τσεπη τους ενδιαφερονται και για τιποτα αλλο.
    να απολυθουν ολα τα κτηνη και μακαρι να ψοφησουν ολοι τους!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΟ, ΑΛΛΑ 10ΕΤΙΩΝ…ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟ, ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ… ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ 1:43μμ. !

    Reply
  4. Ανώνυμος

    11:53 π.μ.

    οι λεβέντες της ΟΛΜΕ, όταν λένε "Παιδεία" ευνοούν τους μισθούς και τα δικαιώματά τους.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    οι λεβέντες της ΟΛΜΕ, καλλίτερα να το βουλώσουν.
    κατάντησαν να είναι οι πλέον αναρμόδιοι να μιλάνε για τα χάλια της παιδείας. υποβίβασαν το εαυτό τους από λειτουργούς της εκπαίδευσης σε ελεεινούς και τρισάθλιους δημοσιοϋπαλληλισκους.
    βγείτε με θάρρος, αναλάβετε το μερίδιο που σας αναλογεί για το χάλια της παιδείας μας και τα ξαναλέμε….

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ?

    ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ Κ ΕΣΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ?

    ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΑΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙΑ(ΔΛΔ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ) ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ?ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ???

    ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ,ΞΑΝΑΛΕΩ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..ΤΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ..
    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *